Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΗΜΕΛΛΟΥ ΣΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΝΝΑΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ.


Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΗΜΕΛΛΟΥ ΣΤΙΣ  ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΝΝΑΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΉΜΕΛΛΟΥ, 
ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ (Κατέθεσε Αίτημα Υποψηφιότητας στις Κυκλάδες με το Κίνημα των Ανεξάρτητων Ελλήνων)



ΠΡΟΣ 
ΤΗΝ Κ. ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΕΣΩΣ ΠΟΥ ΕΞΑΠΕΛΥΣΕ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΑΠΟ 4-4-2012 ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ.



Η κ. Διαμαντοπούλου, η οποία επιθυμεί διακαώς, ως Επίτροπος και επιφανές στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, την καθιέρωση της αγγλικής ως δεύτερης επίσημης γλώσσας της Ελλάδας, μη συμπεριλαμβανομένων των υπολοίπων κακών που έχει κάνει η παράταξή της αλλά και η ίδια μέσα από αυτήν στην πατρίδα μας, παρακαλείται όσον αφορά τουλάχιστον εμένα, αλλά και για λογαριασμό των χιλιάδων πιστεύω, ιδρυτικών μελών των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, να επιδείξει το στοιχειώδη σεβασμό στην ελληνική γλώσσα ακόμα κι αν τη θεωρεί ανεπαρκή ως μόνη επίσημη γλώσσα, κατά την αυθαίρετη κρίση της.
Και διευκρινίζω:

Η λέξη ΑΠΕΙΛΗ, παραπέμπει στις συνήθεις εκβιαστικές τακτικές που χρησιμοποιεί η παράταξή της, για να εκφοβίσει τους έλληνες συμπολίτες μας.

Αν με τη λέξη ΑΠΕΙΛΗ εννοεί τις ποινικές ευθύνες που πρόκειται να αντιμετωπίσει η ίδια και η παράταξη της μετά τις εκλογές, με πρωτοβουλία του Κινήματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ας της γνωστοποιηθεί ότι αυτό δεν είναι ΑΠΕΙΛΗ είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. Η διαφορά ανάμεσα σε αυτές τις δύο έννοιες, είναι ότι αυτός που απειλεί δεν κάνει ποτέ την απειλή του πράξη. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, δεν απειλούν ότι θα κινηθούν οι απαραίτητες ποινικές διαδικασίες σε βάρος των εντολοδόχων του 4ου Ράιχ, από όποια παράταξη κι αν προέρχονται αυτοί, διότι έχουν δεσμευθεί με την ιδρυτική τους διακήρυξη να ΤΟ ΠΡΑΞΟΥΝ.

Επίσης, ο όρος ΑΠΕΙΛΗ, ακόμα και ΝΟΜΙΚΑ, από πλευράς τουλάχιστον του κινήματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, είναι κενή κάθε περιεχομένου. Αφού η ΑΠΕΙΛΗ στο Δίκαιό μας είναι ποινικό αδίκημα, που για να στοιχειοθετηθεί χρειάζεται να στηρίζεται σε παράνομη πράξη. Όμως, η δέσμευση των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ στην ιδρυτική τους διακήρυξη, για την απόδοση των ποινικών ευθυνών και τη δήμευση της περιουσίας των υπευθύνων στηρίζεται σε καθόλα νόμιμη πράξη. Άρα δεν συνιστά ΑΠΕΙΛΗ.

Αντιθέτως, η δική σας συμπεριφορά να εκφοβίζετε τον ελληνικό λαό, ότι αν δεν σας ψηφίσει θα χρεοκοπήσει η χώρα του, ενώ πρόκειται να συμβεί το ακριβώς αντίθετο, συνιστά παράνομη πράξη και επομένως ΑΠΕΙΛΗ.
Και τέλος κ. Διαμαντοπούλου, ΝΑΙ, το όνομα ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ συστάθηκε ΠΟΛΙΤΙΚΩΣ, γιατί φροντίσατε προηγουμένως ΕΣΕΙΣ να καταργήσετε τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ εν τοις πράγμασι!!!!!!!!!

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΈΛΛΗΝΕΣ"


ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΝΝΑΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ



"Δεν δεχόμαστε απειλές"

Πρώτη καταχώρηση: 04/04/2012
15:35Πολιτική
Την έντονη αντίδραση της Υπουργού Ανάπτυξης Άννας Διαμαντοπούλου, προκάλεσαν τα όσα είπε από το βήμα της βουλής ο πρόεδρος της Κ.Ο. των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, σχετικά με τη Siemens, τα εγκλήματα που έχουν διαπραχθεί και την ανάγκη τιμωρίας των υπευθύνων. 
 "Σε αυτή τη Βουλή είναι εκλεγμένοι Έλληνες βουλευτές.  Υπάρχουν κάποιοι που ερμηνεύουν το Έλληνας σαν επάγγελμα.  Ο κ. Καμμένος να ξέρει ότι απειλές δεν δεχόμαστε από κανέναν.  Να κάνει ότι θέλει στο σαιτ του ή στο νεότευκτο κόμμα του... Εδώ είναι ελληνική Βουλή", είπε σε ιδιαίτερα υψηλούς τόνους η Άννα Διαμαντοπούλου.
το βίντεο είναι απο το enikos.gr
  https://www.facebook.com/pages/%CE%91%CE%B3%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%97%CE%BC%CE%AD%CE%BB%CE%BB%CE%BF%CF%85-Angeliki-Imellou/265858930173581 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.