www.zougla.gr // Τα "χρυσά" ενοίκια για κτήρια του Δημοσίου

http://www.zougla.gr/greece/article/ta-xrisa-enikia-gia-ktiria-tou-dimosiou

Ασύλληπτα ποσά δαπανά το ελληνικό Δημόσιο για μίσθωση κτηρίων, τη στιγμή που η ακίνητη περιουσία του παραμένει αναξιοποίητη. Λίγες μόλις ημέρες μετά την παρέμβαση των Οικονομικών Εισαγγελέων για τα ενοίκια που δίδονται για τα γραφεία των Ανεξάρτητων Αρχών, η zougla.gr αποκαλύπτει το πλήρες μέγεθος της ιλαροτραγικής κατάστασης που εξακολουθεί και λαμβάνει χώρα εν μέσω οικονομικής κρίσης.
Η λίστα που βρίσκεται στη διάθεση της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας, αφορά τα ποσά που δαπανήθηκαν το 2010 προκειμένου να στεγαστούν όλες οι υπηρεσίες του ελληνικού Δημοσίου.
Τα πλέον δαπανηρά είναι τα μισθώματα τα οποία δόθηκαν για τις χρήσεις κτηρίων που χρησιμοποιούνται από τη Βουλή, για τα οποία ξοδεύτηκαν 5.119.166 ευρώ...........

www.sport24.gr // Λέτο: "Κάποιοι λένε μ@λ@κίες"!

Ο Σεμπαστιάν Λέτο ξέσπασε λέγοντας στους συμπαίκτες του πως δεν υπάρχει κανένα οικονομικό θέμα για τη μη συμμετοχή του στους αγώνες.
http://www.sport24.gr/football/omades/Panathinaikos/leto_kapoioi_lene_m_l_kies.1674035.html

Ο Αργεντινός άσος του Παναθηναϊκού έχει να αγωνιστεί ένα μήνα και επτά ημέρες σε επίσημο αγώνα των πράσινων, εξαιτίας των ενοχλήσεων του στο γόνατο.
Λόγω της οικονομικής δυσκολίας στην πράσινη ΠΑΕ ωστόσο κάποια άρχισαν να μιλούν για δυσαρέσκεια του Λέτο που συνδυάζεται και με την αποχή του από τους αγωνιστικούς χώρους.
Η απάντηση του στα αποδυτήρια της Παιανίας ήταν η εξής: Μα καλά είναι σοβαροί; Είναι δυνατόν να λένε τέτοιες μ@λ@κίες; Έχω ένα πρόβλημα που θα περάσει. Αυτοί όμως προσπαθούν να δημιουργήσουν κι άλλα προβλήματα.
Είναι δυνατόν; Έχω δείξει ότι με νοιάζουν τα λεφτά; Να πάρουμε το πρωτάθλημα θέλω και τίποτα άλλο".
Οι συμπαίκτες του προσπάθησαν να τον ηρεμήσουν: "Ηρέμησε φίλε. Μην ασχολείσαι με τις μ@λ@κίες που γράφονται για σένα. Όταν επιστρέψεις θα τους δείξεις ποια είναι η αλήθεια"

Οι Πυξ Λαξ στην Νέα Υόρκη // http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=rm08yFGRd98

http://greekamericannewsagency.com/main/index.php?option=com_content&view=article&id=16550:2012-03-01-23-00-42&catid=48:2010-02-21-14-52-18&Itemid=81




Οι Πυξ Λαξ στην Νέα Υόρκη

Pyx_Lax_NYC_BannerΝέα Υόρκη. Οι ΠΥΞ ΛΑΞ την Παρασκευή δίνουν μια ακόμα συναυλία στο γνωστό πολυχώρο terminal 5 στην Νέα Υόρκη. Το μουσικό group βρίσκεται από την Δευτέρα στην ΝΥ προσκεκλημένο της γνωστής εταιρίας Globe Entertainment Promotions και του επιχειρηματία καλλιτεχνικού παραγωγού  Κώστα Γκατζόγλου.
Χτες Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου οι  fun τους οργάνωσαν πάρτι προς τιμή τους στο γνωστό club restaurant Ovelias στην Αστόρια . Τους συναντήσαμε εκεί και μας μίλησαν για την συναυλία για τα CD τους  σχολιάζοντας όπως πάντα με το δικό τους τρόπο και την κατάσταση στην Ελλάδα.
Μίλησαν για μια εποχή που όπως χαρακτηριστικά τόνισαν «θα τα δούμε και θα κάνουμε όλα! Ξανά ζούμε την εποχή των επαναστάσεων που καλείται ο κάθε ένας να κάνει με τον δικό του τρόπο» μας είπανε αλλά   δείτε τι δήλωσαν αποκλειστικά στο protothemaonline.gr  το οποίο βρέθηκε αποκλειστικά στο Prive πάρτι  για τους ΠΥΞ ΛΑΞ.
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=rm08yFGRd98

Εξαιρετικό άρθρο τής Γαλλικής liberation για τήν Ελλάδα καί τούς Έλληνες


Liberation merci.

Εξαιρετικό άρθρο τής Γαλλικής liberation για τήν Ελλάδα καί τούς Έλληνες.

Εξαρτάται απο εμάς η υποταγή τών Λαών στήν νέα τάξη πραγμάτων ,αντιστεκόμαστε και θα νικήσουμε όπως στόν Β´ παγκόσμιο πόλεμο σάν Έθνος Ηλιάτωρας τών πολιτισμένων απέναντι στο Ράιχ τής Γερμανίας και τών Τραπεζιτών.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ