TO ΥΠΕΡΟΠΛΟ H.A.A.R.P, Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗΣ ΣΕΙΣΜΩΝ KAI H ΣΥΝΔΕΣΗ TOY ME TA CHEMTRAILS.


TO ΥΠΕΡΟΠΛΟ H.A.A.R.P, Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗΣ ΣΕΙΣΜΩΝ KAI H ΣΥΝΔΕΣΗ TOY ME TA CHEMTRAILS.
Το πειραματικό πρόγραμμα HAARP (High frequency Active Auroral Research Project) έχει σκοπό τη μελέτη της ιονόσφαιρας για τη διέγερση και χρήση αυτής ως κεραίας ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων, τη βελτίωση των επικοινωνιών (πχ HF, VHF, επικοινωνίες υποβρυχίων ELF, κτλ) αλλά ακόμη και για επιτήρηση (surveillance). Το HAARP χρηματοδοτείται από την Αμερικάνικη Πολεμική Αεροπορία και το Ναυτικό. Διαθέτει ειδικές εγκαταστάσεις εκπομπής κυμάτων HF (2.8 – 10 MHz) υψηλής ισχύος (της τάξης των μερικών MW) στη Gakona της Αλάσκα, τα οποία διεγείρουν τα φορτισμένα σωματίδια της ιονόσφαιρας (πχ υψηλής ενέργειας ηλεκτρόνια), προκαλώντας την παραγωγή ασθενών κυμάτων VLF, ELF, κτλ. Επισημαίνεται, ότι οι συχνότητες της μπάντας ELF (30 - 300 Hz) διαπερνούν το έδαφος και τη θαλάσσια μάζα αποκαλύπτοντας γεωλογικά και ωκεανογραφικά χαρακτηριστικά του πλανήτη σε πολύ μεγάλο βάθος (εφαρμογές τομογραφίας).
Το πρόγραμμα έχει συνοδευτεί από συνωμοσιολογικές θεωρίες, σύμφωνα με τις οποίες, το HAARP αποτελεί αμερικανικό «υπερόπλο» μαζικής καταστροφής, το οποίο μέσω εσκεμμένης διέγερσης της ιονόσφαιρας επιτυγχάνει επιλεκτική διακοπή των επικοινωνιών σε συγκεκριμένες γεωγραφικές περιοχές, εξουδετέρωση των κατοίκων θέτοντάς τους σε κατάσταση λήθαργου/αδράνειας (ψυχοτρονικό όπλο), την πρόκληση καιρικών φαινομένων, σεισμών (περιβαλλοντικό/γεωφυσικό όπλο), κτλ.
Παρόμοια με το HΑARP ιονοσφαιρικά συστήματα είναι το EISCAT (European Incoherent Scatter Scientific Association) με εγκαταστάσεις στο Τρόμσο της Νορβηγίας (μέλη ΝορβηγίαΣουηδίαΦινλανδίαΙαπωνίαΓαλλίαΜεγάλη ΒρετανίαΓερμανία,Κίνα), καθώς επίσης και το Ρωσικό SURA. Παρόμοιο σύστημα υπάρχει και στο Ακρωτήρι της Κύπρου.
Μια από τις άπειρες δυνατότητες του Haarp είναι και η πρόκληση σεισμών σε οποιαδήποτε περιοχή με θέρμανση του επιλεγμένου σημείου μεσω της ηλεκτρομαγνητικής ενέργειας.
Το Haarp εκπέμπει μικροκύματα υψηλής συχνότητας προς την ιονόσφαιρα, η οποία λειτουργεί σαν ένας τεράστιος καθρέφτης  που αντανακλά τα μικροκύματα και τα στέλνει πίσω στην επιφάνεια της γης με την μορφή μικροκυμάτων χαμηλής συχνότητας,από 1 ως 100Ηz.

Kαι επειδή πολλοί μπορεί να πουν θεωρίες συνομωσίας,δείτε και τι λέει η Βικιπαίδεια.  
Ο συντονισμός ενός ρήγματος από εξωτερικό διεγέρτη μπορεί να συμβεί και με άλλες μεθόδους ή φυσικές διαδικασίες. Οι πλήρους φάσματος συχνότητες της θραύσης από ένα πολύ κοντινό σεισμό μπορούν να συντονίσουν στιγμιαία το ρήγμα. Στο ίδιο αποτέλεσμα μπορούμε θεωρητικά να καταλήξουμε με σταδιακή μεταφορά ενέργειας στο ρήγμα αν η διέγερση γίνεται σύμφωνα με την ιδιοσυχνότητα ταλάντωσής του, όπως να ανυψώνουμε και να αφήνουμε να πέφτει ρυθμικά στο έδαφος κοντά στο ρήγμα ένα μεγάλο βάρος. Λόγω της έντονης αλληλεπίδρασης του φλοιού με την ιονόσφαιρα στο εύρος των χαμηλών συχνοτήτων (βλ. πρόγνωση σεισμών) και τις δοκιμές που γίνονται με το HAARP στις ίδιες χαμηλές συχνότητες θεωρείται πιθανή αν και δεν έχει γίνει δημόσια παραδεκτή η δυνατότητα επιλεκτικής πρόκλησης σεισμών και με τον τρόπο αυτό.
Ο Ben Fulford αναφέρει πως η επίθεση εναντίον της Ιαπωνίας πραγματοποιήθηκε από τις υπόγειες βάσεις του Νέου Μεξικού και της Νεβάδας, σύμφωνα με πηγές του από το Πεντάγωνο και την CIA.
Θα αναρωτηθείτε τώρα ποιος ο λόγος για να χρησιμοποιήσουν το Haarp ,κατι θα θελουν να πετυχουν.
Υπάρχουν πολλοι λόγοι.Ενας βασικός είναι ότι δημιουργείς μια τεχνητή καταστροφή  για να στρέψεις την προσοχή των Μ.Μ.Ε. και επομένως και της ανθρωπότητας ,δεδομενου ότι αποτελούν την μοναδική πηγη πληροφόρησης,στο συγκεκριμένο γεγονός,ώστε να σταματήσουν να ασχολούνται με οτιδήποτε άλλο και πολλά σημαντικά γεγονότα να περάσουν απαρατήρητα.
Μπορεί να ακούγεται ακραίο,αλλά έχει συμβεί πολλές φορές στην Ελλάδα και δεν έχουμε την αποκλειστικότητα.
Άλλος λόγος είναι να δημιουργήσουν χάος,τόσο στην Ιαπωνία,όσο και παγκοσμίως σε συνάρτηση με την ηδη χαοτική κατάσταση που επικρατεί σστην Β.Αφρική,ώστε μέσα από το χάος να επιφέρουν την τάξη (Order by chaos).
HAARP  FLOATING  PLATFORM
Ο πιο σημαντικός λόγος  ισως είναι η αρνηση της Ιαπωνίας λιγες μέρες πριν τον μεγάλο σεισμό στην υπογραφή πρωτοκόλου συνεργασίας με την Αμερική και ειδικά η αρνησή της να συνδράμει το ΝΑΤΟ για στρατιωτική επίθεση στην Λιβυή, γεγονός που προκάλεσε την έντονη δυσφορία του Αμερικανού υπουργού Οικονομικών Τιμ Γκάϊτνερ.
Φήμες θέλουν τον Γκάϊτνερ να θέτει ως βασική προϋπόθεση ,η Ιαπωνία να αποδεχτεί την υποδούλωσή της στο ΔΝΤ και τους διεθνείς τοκογλύφους της Γουώλ Στρητ ζητώντας παράλληλα από το Τόκιο να σταματήσει εδώ και τώρα την πολιτική υποστήριξη που παρέχει στην Κίνα, τη Ρωσία ,το Ιράν και τη Βόρεια Κορέα στο θέμα των πυρηνικών.
Μήπως το έκαναν λόγω της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης, ωστε να ευνοηθούν οι τραπεζίτες .
Ήδη οι τιμές του πετρελαίου μετα τον σεισμό επεσαν κατω από τα 100$,πράγμα που ευνόησε πολλούς επενδυτές.
Όπως και το Yen ανατιμήθηκε.
Ας υπενθυμίσουμε μια δήλωση που έγινε μετά την τρομοκρατική επίθεση του 2001 στους δίδυμους πύργους,ότι δηλαδη η καταστροφή αυτή ,όπως και γενικά όλοι οι πολέμοι και οι φυσικές κατάστροφες, μπορεί να δώσουν,  μια νέα πνοή στην ανάπτυξη της οικονομίας.
HAARP ΚΑΙ ΧΗΜΙΚΕΣ ΟΥΡΕΣ
Οι αεροψεκασμοί (Chemtrails) με βαριά μέταλλα και ενώσεις τους,
όπως το βάριο, το αλουμίνιο, το τιτάνιο και η σκόνη χαλαζία,
δημιουργούν τεχνητά νέφη, τα οποία είναι ταυτόχρονα στρώματα
φορτισμένων ηλεκτρικά σωματιδίων.
Τα νέφη αυτά σχηματίζονται από αεροσκάφη που ψεκάζουν
σε ύψους 5 έως 12 χλμ. και παρουσιάζουν ηλεκτρομαγνητική
αγωγιμότητα, όμοια με αυτή της ιονόσφαιρας. Έτσι τα συστήματα
τύπου HAARP δεν χρειάζεται να εκπέμπουν στα ύψη της ιονόσφαιρας
(60χλμ.) και χρησιμοποιούν αυτά τα τεχνικά νέφη, πράγμα
που παρέχει αφενός μεγαλύτερη ακρίβεια ως προς το σημείο δράσης,
αφετέρου προφυλάγει και την ιονόσφαιρα από επικίνδυνες ρωγμές,
οι οποίες δημιουργούνται από τις συχνές και ισχυρές ηλεκτρομαγνητικές
ακτινοβολίες.
Έτσι δεν είναι απαραίτητη η εκπομπή των «σημάτων» από το μεγάλο
σύστημα της Αλάσκα, αλλά είναι εφικτή και από μικρότερα συστήματα
κεραιών, όπως αυτό στη Δεκέλεια της Κύπρου, της Νορβηγίας ή ακόμη
και από φορητούς πομπούς.

ΠΗΓΕΣ:




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.