Ανακοίνωση γεμάτη αυτογκόλ ** Το ένα λάθος μετά το άλλο έκανε η ΕΠΟ στην ανακοίνωση που εξέδωσε για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.



Να... μαλακώσει τον Βαγγέλη Μαρινάκη που το πήρε κάπως στραβά το θέμα με τον ορισμό του παιχνιδιού ΟΦΗ-Ολυμπιακός κανονικά για την Τετάρτη, προσπάθησε η ΕΠΟ με ανακοίνωσή της. Μόνο που έκανε το ένα λάθος μετά το άλλο.
Και δεν μιλάμε για την παραδοχή του πόσο λάθος ήταν η κίνηση να προδικάσει την πρόκριση του γαύρου, λες και μιλάμε για την Μπαρτσελόνα... Ούτε για την πεποίθησή της οτι κάθε μέλος της ελληνικής ποδοσφαιρικής οικογένειας ήθελε να περάσουν οι λιμανίσιοι, αν και καλό θα ήταν οι άνθρωποι της ΕΠΟ να βγουν στους δρόμους και να κάνουν ένα γκάλοπ, προκειμένου να αντιληφθούν την αηδία που νιώθει ο φίλαθλος κόσμος για το σωματείο του Πειραιά.
Μιλάμε για την τελευταία παράγραφο της παρακάτω ανακοίνωσης: «Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία κλήθηκε, από μερίδα των ΜΜΕ., τις τελευταίες ημέρες να απολογηθεί για την απόφασή της να βοηθήσει, με την αναβολή διεξαγωγής ενός αγώνα για το Κύπελλο, την προσπάθεια μιας ελληνικής ομάδας να διακριθεί στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις.

Η προεξόφληση, με βάση το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα, της πρόκρισης -εκτίμηση και επιθυμία (θέλαμε να πιστεύουμε) κάθε μέλους της ελληνικής ποδοσφαιρικής οικογένειας- αποδείχτηκε λάθος.

Η ΕΠΟ το αποδέχεται και για το λόγο αυτό προχώρησε στον επανορισμό του αγώνα για το Κύπελλο μεταξύ των ΠΑΕ Ολυμπιακός και Ο.Φ.Η. για την Τετάρτη 21 Μαρτίου.

Ταυτόχρονα, επιθυμεί να υπενθυμίσει προς κάθε κατεύθυνση ότι η ικανή και αναγκαία συνθήκη για την πρόοδο του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι ο καθένας να ασχολείται αποκλειστικά με τα του οίκου του, εκεί να εστιάζει όλες τις προσπάθειές του και να μην επιχειρεί να κατασκευάζει άλλοθι για να καλυφθεί πίσω τους. Οι τακτικές αυτές δεν πείθουν πλέον κανέναν και είναι καταδικασμένες στην αποτυχία μαζί με τους εμπνευστές τους».
Τι λέτε ρε... Ο Παναθηναϊκός δηλαδή δεν έχει έννομο συμφέρον, από τη στιγμή που αναβάλετε το παιχνίδι του συνδιεκδικητή του, στην μάχη για την κατάκτηση του τίτλου; Ο Παναθηναϊκός δεν έχει έννομο συμφέρον από τη στιγμή που ο αντίπαλός του, στην προκειμένη περίπτωση ο ΟΦΗ, αντί να τον αντιμετωπίσει με ένα ματς στην πλάτη πριν από 3 ημέρες, θα τον έπαιζε ξεκούραστος;
Επειδή εκεί στην Ομοσπονδίας έχετε χάσει τελείως την μπάλα και τα πάντα, τα βλέπετε με κόκκινες παρωπίδες, βάλτε το μυαλό σας να σκεφτεί λιγάκι πριν βγάλετε την οποιαδήποτε ανακοίνωση. Μια συμβουλή σας δίνουμε, απλά για να γλιτώσετε τον εξευτελισμό.

Ο Τσουκάτος των θαλαμηγών στο πλευρό του Βενιζέλου


Καλημέρα,

Μετά την τροπολογία για την διαγραφή των δανείων που έπαιρναν τα κόμματα ενω είχαν πλεόνασμα ,ΠΑΣΟΚ 2004-2008, ο ταμίας του αρχιερέα της διαπλοκής και μεσάζων του Χριστοφοράκου της siemens επιστρέφει.

Σέ λίγο η συγκυβέρνηση βλέπω να τον βάζει και διαπραγματευτή για τα υποβρύχια που πληρώνει ενώ Έλληνες και Ελληνίδες συνταξιούχοι δεν πληρώνονται αυτά που το κράτος δεκάδες χρόνια τους πα...Δείτε περισσότερα
www.kourdistoportocali.com
Σε ανοιχτή γραμμή βρίσκονται σύμφωνα με πληροφορίες οι Βενιζέλος-Τσουκάτος. Εδώ και μήνες ο θρυλικός στρατηγός δουλεύει για τον Βενιζέλο και πολλοί αποδίδουν σε κείνον το γεγονός ότι ο Χρήστος Παπουτσής δεν κατάφερε να συγκεντρώσει τις απαιτούμενες υπογραφές. Η νέα αποστολή το

Ο Τέρενς Κουίκ στον Νίκο Χατζηνικολάου 16/3/2012



ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ, 16 ΜΑΡΤΊΟΥ 2012

Ο Τέρενς Κουίκ στον Νίκο Χατζηνικολάου 16/3/2012

Η πρώτη συνέντευξη του Τέρενς Κουίκ, ως εκπρόσωπος τύπου των "Ανεξάρτητων Ελλήνων" στον Real FM, στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου

Διαβάστε περισσότερα...
http://aneksartitoi-ellines.blogspot.com/ 

Η αγανάκτηση και η οργή των πολιτών ξεχειλίζει και αυτό αποτυπώνεται στην έρευνα του Παντείου Πανεπιστημίου σε συνεργασία με πανεπιστήμια της Ισπανίας της Πορτογαλλίας, της Ιταλίας και της Ιρλανδίας, που έρχεται στη δημοσιότητα. Οι ερευνητές τονίζουν ότι η κρίση καθιστά εξαιρετικά ευάλωτους όσους βρίσκονται στα άκρα του οικονομικού φάσματος: τους πολύ φτωχούς και τους πολύ πλούσιους - οι τελευταίοι, καθώς φοβούνται το «απ' τα ψηλά στα χαμηλά και απ' τα πολλά στα λίγα». Τα στοιχεία της έρευνας προκαλούν αίσθηση, καθώς και οι μέχρι πρότινος φιλήσυχοι πολίτες, δηλώνουν πρόθυμοι να αντιδράσουν και να εκδηλώσουν το θυμό τους απέναντι στους πολιτικούς. Η πλειοψηφία των ερωτηθέντων υπερθεματίζει την αγορά μόνο ελληνικών προϊόντων για την τόνωση της οικονομίας, τη συμμετοχή σε διαδηλώσεις ενάντια στα μέτρα λιτότητας και την άρνηση πληρωμής νέων φόρων. Το 30,4% των ερωτηθέντων θεωρεί αποτελεσματικές τις επιθέσεις με αυγά και γιαούρτια κατά πολιτικών. Το 21,2% εκτιμά ως δραστική τη χειροδικία εναντίον πολιτικών προσώπων, το 17,1% λέει «ναι» στον εμπρησμό αυτοκινήτων πολιτικών, το 14,6% στις επιθέσεις εναντίον των δυνάμεων καταστολής, το 7,9% στους εμπρηστικούς μηχανισμούς και το 6,2% στην καταστροφή της δημόσιας περιουσίας. Σε επιθέσεις με αβγά και γιαούρτια δηλώνει ότι θα συμμετείχε το 26,8%, ενώ σύμφωνα με την έρευνα το 16,1% ομολογεί ότι θα χτυπούσε πολιτικούς αν του δινόταν η ευκαιρία. Το 12,5% ότι θα έβαζε φωτιά σε αυτοκίνητα βουλευτών και υπουργών, ενώ το 12,6% δεν έχει κανέναν ενδοιασμό να επιτεθεί σε δυνάμεις καταστολής. Εμπρηστικό μηχανισμό θα τοποθετούσε το 5% ενώ το 5,1% δηλώνει ότι δυνητικά θα εμπλεκόταν σε καταστροφές δημόσιας περιουσίας.

http://www.newsbomb.gr/koinwnia/story/121216/enas-stoys-tesseris-tha-petoyse-ayga-kai-giaoyrtia-se-politikoys 

Ένας στους τέσσερις θα πετούσε αυγά και γιαούρτια σε πολιτικούς

Κοινωνία γεμάτη θυμό και οργή ετοιμάζεται να ξεσπάσει

Ένας στους τέσσερις θα πετούσε αυγά και γιαούρτια σε πολιτικούς
Η αβεβαιότητα και ο φόβος για το μέλλον, τα συνεχή χαράτσια και οι φόροι, η ανεργία και οιπερικοπές μισθών, οπλίζουν το χέρι των πολιτών που δηλώνουν έτοιμοι να ξεσπάσουν με την πρώτη ευκαιρία στους πολιτικούς. 
Αντιδράσεις όπως οι επιθέσεις με αυγά, γιαούρτια, ακόμα και η χειροδικία εις βάρος των πολιτικών, θεωρούνται από αρκετούς «αποτελεσματικές πρακτικές».