ΚΥΡΙΑΚΉ, 8 ΑΠΡΙΛΊΟΥ 2012

ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΕΡΟΥΝ


O κύριος Σαμαράς μόλις πριν δύο μέρες ψήφισε μαζί με το ΠΑΣΟΚ το ξέπλυμα των αμαρτιών της Siemens.

Πριν δύο μήνες ψήφισε το δεύτερο μνημόνιο και εκχώρησε Εθνική Κυριαρχία.

Διέγραψε όσους βουλευτές αντιστάθηκαν και απαίτησε δηλώσεις μετανοίας από άλλους.

Τώρα ζητά αυτοδυναμία αλλά ετοιμάζει συγκυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ και τον κύριο Βενιζέλο.

Μιλάει για διαπλοκή στην οποία ο ίδιος όχι μόνο κλείνει το μάτι αλλά και τυγχάνει συνεταίρος στα ψηφοδέλτιά του σε πολλές περιφέρειες.

Ας σταματήσει επιτέλους η κοροϊδία. Οι Έλληνες ξέρουν.

Σε ρυθμούς Σητειακών κοντυλιών σήμερα οι Ανεξάρτητοι Έλληνες

Με απόλυτη επιτυχία, ξεπερνώντας και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις, συνεχίζεται η δεύτερη μέρα της περιοδείας των Ανεξάρτητων Ελλήνων στην Ανατολική Κρήτη.

Σητεία, Μακρύς Γιαλός, Ιεράπετρα, Άγιος Νικόλαος, Ελούντα, Μάλια και Χερσόνησος, έδωσαν και σήμερα το μήνυμα στους Ανεξάρτητους Έλληνες:

ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!!!

Για σήμερα το βράδυ, οι Κρητικοί έχουν διοργανώσει μεγάλο Κρητικό γλέντι στον Κρουσσώνα Ηρακλείου, προς τιμή ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ακολουθεί πλούσιο φωτορεπορτάζ

:


ΚΥΡΙΑΚΉ, 8 ΑΠΡΙΛΊΟΥ 2012

ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗ ΔΙΧΟΤΟΜΗΜΕΝΗ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ


Μέσα σε μια εβδομάδα, μετά την Λευκωσία, ο πρόεδρος του Κινήματος ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Πάνος Καμμένος, βρέθηκε σήμερα στην δεύτερη διχοτομημένη πόλη του ελληνισμού, τον Μακρύ Γιαλό Λασιθίου.

Πρόκειται για μια από τις ωραιότερες παραλιακές πόλεις της Κρήτης που κόπηκε στη μέση με μεθοδεύσεις των τοπικών βουλευτών του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ το διήμερο της αναμπουμπούλας 7-9 Νοεμβρίου 2011,του σχηματισμού της κυβέρνησης Παπαδήμου.

Ο Πάνος Καμμένος συναντήθηκε με τους εκπροσώπους της τοπικής κοινωνίας οι οποίοι του κατέγραψαν τις απίστευτες συνέπειες της διχοτόμησης που βρίσκει τους περισσότερους κατοίκους να ακροβατούν στην προσωπική, κοινωνική και επαγγελματική τους δραστηριότητα ανάμεσα στην Σητεία και την Ιεράπετρα.

Ο πρόεδρος του Κινήματος ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ξεκαθάρισε ότι η βούληση των τοπικών κοινωνιών θα πρέπει να εκφράζεται με δημοψηφίσματα για τέτοιου είδους σημαντικά θέματα και υπενθύμισε ότι η εθνική αντιπρόταση και το κυβερνητικό πρόγραμμα που αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα http://www.anexartitoiellines.gr προβλέπει αναθεώρηση του Καλλικράτη όπου χρειάζεται.

Σε συνδυασμό με το γεγονός ότι συγκεντρώνονται υπογραφές των κατοίκων για την κατάργηση του διχοτομικού προεδρικού διατάγματος ο Πάνος Καμμένος κάλεσε την Νικολέτα Χριστάκη-Σαρρή που έχει αναλάβει αυτή την διαδικασία, μόλις συμπληρωθεί η πλειοψηφία των 50 συν μιας υπογραφών, να πάνε μαζί στον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας για να του καταθέσουν το σχετικό αίτημα.

Επίσης ο Πάνος Καμμένος ζήτησε από την Νικολέτα Χριστάκη-Σαρρή να κατέβει στο Λασίθι με τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ως υποψήφια βουλευτής και πρόσθεσε ότι αν η ίδια δεν το επιθυμεί, στο ψηφοδέλτιο Λασιθίου να ενταχθεί άλλο μέλος της αγωνιστικής επιτροπής από τον Μακρύ Γιαλό.

Στην συνέχεια ο Πάνος Καμμένος επισκέφθηκε τον γεωργικό συνεταιρισμό "Φοίνιξ" όπου συζήτησε τα θέματα παραγωγής και διάθεσης των οπωροκηπευτικών της περιοχής αλλά και του περίφημου ελαιόλαδου Σητείας.

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ξεκίνησαν την ημέρα φτάνοντας με το λεωφορείο τους στη Σητεία, όπου ο Πάνος Καμμένος μίλησε με κατοίκους και τοπικούς παράγοντες που τον υποδέχθηκαν στη παραλιακή ζώνη.

Άγιος Νικόλαος, Νεάπολη, Μάλια και Χερσόνησος ήταν μερικές από τις άλλες στάσεις τους που έκαναν στη πόρτα-πόρτα και χωριό-χωριό περιοδεία τους στη Κρήτη, οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

Ανακοίνωση κάλεσμα προς τα Ελληνικά Blogs και Site (Εμπάργκο σε Πασόκ και ΝΔ)


Ανακοίνωση κάλεσμα προς τα Ελληνικά Blogs και Site (Εμπάργκο σε Πασόκ και ΝΔ)

Από το "melissocosmos"
Αγαπητοί συνάδελφοι Blogers, τα τελευταία χρόνια ζούμε πρωτόγνωρες στιγμές στη χώρα μας, ή τουλάχιστον είχαμε δεκαετίες πολλές να τις δούμε.
Ο Λαός μας λεηλατείται, η πατρίδα μας πουλιέται, η εθνική μας κυριαρχία εκχωρείται, το πολίτευμα μας δεν εφαρμόζεται.
Τα δυο πρώην μεγάλα κόμματα Πασόκ και ΝΔ είναι υπεύθυνα για αυτή την...
κατάντια χωρίς καμιά αμφιβολία.
Οι Έλληνες αντιδρούν, βγαίνουν στους δρόμους, διαμαρτύρονται συνέχεια αλλά ουδείς τους ακούει.
Συμπολίτες μας μέρα με τη μέρα ζούνε την εξαθλίωση, χάνουν τις δουλείες τους, οι τράπεζες κατάσχουν τις περιουσίες τους, οι άστεγοι πολλαπλασιάζονται, πολλοί ψάχνουν σε κάδους απορριμμάτων για τροφή, και οι αυτοκτονίες πλέον είναι καθημερινό φαινόμενο σε όλη την Ελλάδα.
Εμείς τα Blogs τα βλέπουμε και τα ζούμε καθημερινά αυτά λαμβάνοντας καταγγελίες πολιτών σε καθημερινή βάση.
Έχουμε πείσει τους πολίτες ότι είμαστε η εναλλακτική ενημέρωση, αυτή η ενημέρωση που είναι με το μέρος του πολίτη, που δεν ελέγχεται από συμφέροντα ούτε από πολιτικά κόμματα.
Ζούμε ιστορικές στιγμές και είναι σίγουρο ότι έφτασε το τέλος του δικομματισμού.
Τα δυο όμως αυτά κόμματα είναι επίσης ότι θα δώσουν τον επιθανάτιο ρόγχο τους σε μια προσπάθεια να κοροϊδέψουν και να αρπάξουν και πάλι την ψήφο του λαού.
Στο πεζοδρόμιο δεν μπορούν να κατέβουν πια.
Στα καφενεία ούτε που θα ζυγώσουν.
Ένας μόνο τρόπος υπάρχει για να ξεγελάσουν τον λαό.
Αυτό θα το κάνουν βομβαρδίζοντας τους πολίτες με σποτάκια και διαφημίσεις, με ψεύτικα στοιχεία, κάλπικες υποσχέσεις και φρούδες ελπίδες.
Τα σποτάκια αυτά θα δημοσιευτούν από τα κανάλια τα οποία ελέγχονται πλήρως και τις εφημερίδες.
Όμως επειδή πολύς κόσμος πλέον ενημερώνεται από το διαδίκτυο είναι σίγουρο ότι θα δοθεί χρήμα για διαφημίσεις και στα Blogs.
Χρήμα που παράνομα έχει προεισπραχτεί για την χρηματοδότηση των κομμάτων, με εγγύηση μάλιστα του Ελληνικού Δημοσίου.
Δηλαδή ο φτωχός πολίτης θα πληρώσει ξανά την προπαγάνδα τους.
Εμείς τα Blogs που έχουμε πείσει τους αναγνώστες μας ότι είμαστε ανεξάρτητοι, δεν πρέπει να συμβάλουμε σε αυτή την προσπάθεια των κομμάτων του Μνημονίου.
Κανένα Blog δεν μπορεί και δεν πρέπει να δεχτεί να διαφημίσει κόμματα που ψήφισαν το Μνημόνιο.
Πρέπει να συμβάλουμε στον πολιτικό Θάνατο των κομμάτων αυτών Blogarοντας τις διαφημίσεις τους και την προπαγάνδα τους.
Αν δεν το κάνουμε τότε προδίδουμε τον λαό, προδίδουμε τους αναγνώστες μας και τους παραδίδουμε στον κανιβαλισμό του Πασόκ και της ΝΔ.
Αν διαφημίσουμε τα κόμματα αυτά τότε δεν αξίζουμε να λέμε ότι είμαστε ανεξάρτητα μέσα, ούτε καν ότι είμαστε Έλληνες.
Αν και το Blog μου είναι μικρό, προειδοποιώ όλα τα Blogs και Site ότι αυτά που θα διαφημίσουν Πασόκ και ΝΔ, θα διαγράφουν κατευθείαν τα ling τους από τις λίστες φίλων του Blog μου καθώς και τα τυχόν Banner τους.
Τώρα είναι η ώρα να απαλλαγούμε από αυτούς.
Δεν δίνουμε βήμα σε όσους εξαθλίωσαν τον λαό.
Δεν γινόμαστε συνεργοί στα εγκλήματα που διαπράττουν καθημερινά, αναγκάζοντας τους Έλληνες στην αυτοκτονία.
Δεν τους επιτρέπουμε να παραδώσουν την Πατρίδα μας στους ξένους.
Το παρόν θα σταλεί σε όλα τα μεγάλα και σε πολλά μικρότερα Blogs.
Όποιον εκφράζει αυτό το άρθρο ας το αναδημοσιεύσει, διαφορετικά αν διαφημίσει τα Μνημονιακά κόμματα ας αναμένει την καταφρόνηση και την απαξίωση των αναγνωστών του!!!
Network

«Βροχή» τα χαράτσια για τα ακίνητα μετά τις εκλογές


«Βροχή» τα χαράτσια για τα ακίνητα μετά τις εκλογές

Δεν θα ξέρουν ποιο χαράτσι να πρωτο-πληρώσουν οι ιδιοκτήτες ακινήτων από αυτά που ετοιμάζει το υπουργείο Οικονομικών για μετά τις εκλογές.

«Βροχή» τα χαράτσια για τα ακίνητα μετά τις εκλογές
Για ευνόητους λόγους, μέχρι τη διεξαγωγή τους έχει «παγώσει» η αποστολή των εκκαθαριστικών σημειωμάτων για την πληρωμή των φόρων στα ακίνητα, όπως του ΕΤΑΚ του 2009 και του Φόρου Ακίνητης Περιουσίας για τα έτη 2010 και 2011.
Μετά τις εκλογές ωστόσο, εκατομμύρια νοικοκυριά θα κληθούν να πληρώσουν έως και πέντε φόρους για την ακίνητη περιουσία τους.
Σύμφωνα με την «Ημερησία», μέχρι το τέλος τους έτους θα πρέπει συνολικά να καταβάλουν στα δημόσια ταμεία περί τα 3,5 δισ. ευρώ.
Ο σχεδιασμός του υπουργείου Οικονομικών, προβλέπει ότι από τον Μάιο οι ιδιοκτήτες ακινήτων θα κληθούν να πληρώσουν:
1. Το Ενιαίο Τέλος Ακινήτων του έτους 2009. Περίπου 1,28 εκατομμύρια φορολογούμενοι θα παραλάβουν τα «ξεχασμένα» εκκαθαριστικά σημειώματα για την καταβολή του ΕΤΑΚ 2009. Θα το πληρώσουν οι άγαμοι που την 1η Ιανουαρίου 2009 είχαν ακίνητη περιουσία αντικειμενικής αξίας άνω των 100.000 ευρώ και οι έγγαμοι με ακίνητα αξίας άνω των 200.000 ευρώ. Σημειώνεται ότι έχουν ήδη εκκαθαριστεί 2.920.000 δηλώσεις από 3.946.646 ιδιοκτήτες και έχουν βεβαιωθεί φόροι ύψους 278,97 εκατ. ευρώ.
2. Την έκτακτη εισφορά στη μεγάλη ακίνητη περιουσία του έτους 2009. Οσοι είχαν στην κατοχή τους την 1η Ιανουαρίου 2009 ατομική ακίνητη περιουσία αντικειμενικής αξίας άνω των 400.000 ευρώ, με τα εκκαθαριστικά σημειώματα του ΕΤΑΚ του 2009 θα πληρώσουν και έκτακτη εισφορά. Η έκτακτη εισφορά επιβάλλεται κλιμακωτά με συντελεστές από 0,1% έως 0,9%, ανάλογα με το ύψος της περιουσίας.
3. Τον Φόρο Ακίνητης Περιουσίας του 2010. Περισσότεροι από 100.000 φορολογούμενοι, οι οποίοι κατείχαν την 1η Ιανουαρίου 2010 ακίνητα συνολικής αντικειμενικής αξίας άνω των 400.000 ευρώ, θα λάβουν τον «λογαριασμό» του Φόρου Ακίνητης Περιουσίας έτους 2010.
4. Τον Φόρο Ακίνητης Περιουσίας του 2011. Πάνω από 600.000 φορολογούμενοι που κατέχουν ακίνητα αξίας άνω των 200.000 ευρώ θα παραλάβουν και άλλα εκκαθαριστικά σημειώματα για την πληρωμή του ΦΑΠ του 2011.
5. Το Ειδικό Τέλος Ακινήτων για το 2012 που επιβάλλεται και εισπράττεται μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ. Το τέλος θα καταβληθεί σε 5 ίσες δόσεις, αρχής γενομένης από τον Απρίλιο που θα έρθουν οι λογαρισμοί με την πρώτη δόση.

Εκπληκτικές φωτογραφίες με το «ροζ φεγγάρι» στον ουρανό της Ν.Υόρκης

Κυριακή, 08 Απρίλιος 2012 01:31

Εκπληκτικές φωτογραφίες με το «ροζ φεγγάρι» στον ουρανό της Ν.Υόρκης

Εκπληκτικές φωτογραφίες με το «ροζ φεγγάρι» στον ουρανό της Ν.Υόρκης
Η πανσέληνος της Παρασκευής καθήλωσε χιλιάδες Νεοϋρκέζους που είδαν το λεγόμενο "ροζ φεγγάρι".
Κάθε Απρίλιο, θεωρείται ότι με την πανσέληνο μπαίνει και η άνοιξη και γι' αυτό το λόγο έχει αυτό το ιδιαίτερο χρώμα. Έτσι το ονομαζουν "ροζ φεγγάρι"...
Δείτε τις πραγματικά εκπληκτικές φωτογραφίες:
http://www.inews.gr/190/ekpliktikes-fotografies-me-to-roz-fengari-ston-ourano-tis-nyorkis.htm