Στις 2 Απριλίου τα εγκαίνια των γραφείων των «Ανεξάρτητων Ελλήνων»

Στις 2 Απριλίου τα εγκαίνια των γραφείων των «Ανεξάρτητων Ελλήνων»
Την επόμενη Δευτέρα το απόγευμα, στις 2 Απριλίου οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα εγκαινιάσουν τα κεντρικά τους γραφεία στη Συγγρού.
Ήδη μέσα στο Σαββατοκύριακο τεχνικοί κάλυψαν την πρόσοψη του κτιρίου με πανό πολλών τετραγωνικών μέτρων.
Κεντρικό σύνθημα : «Είμαστε Πολλοί, Είμαστε Ανεξάρτητοι, Είμαστε Έλληνες», ενώ ολοκληρώνουν και τις τελευταίες εργασίες ώστε να είναι όλα έτοιμα για τα εγκαίνια στις  2 Απριλίου.
Σημειώνεται στο parapolitika.gr, ότι τα γραφεία του νέου κόμματος είναι ιδιοκτησίαςτου κ. Ηλία Καμμένου πατέρα του ιδρυτή των «Ανεξάρτητων Ελλήνων».


ΔΕΥΤΈΡΑ, 26 ΜΑΡΤΊΟΥ 2012

Ο Πάνος Καμμένος στη ΝΕΤ 26/3/2012

Ο Πάνος Καμμένος στην εκπομπή Πρωινή Ενημέρωση στη ΝΕΤ στις 26/3/2012

Οι τροϊκανοί ξανάρχονται! Επί τάπητος το φορολογικό και νέα μέτρα μέχρι το 2014

Οι τροϊκανοί ξανάρχονται
Στην Ελλάδα επιστρέφουν σήμερα τα τεχνικά κλιμάκια της τρόικας με στόχο να οριοθετήσει ταμέτρα ύψους 11,7 δισ. ευρώ που περιλαμβάνονται στο Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα για το 2013 - 2014.
Σύμφωνα με πληροφορίες τα μέτρα θα πρέπει να αφορούν κυρίως περικοπές δαπανών και δευτερευόντως τα έσοδα.

Ο έλεγχος των δανειστών θα διαρκέσει μέχρις τις 23 Απριλίου. Μέχρι τότε θα πρέπει να έχουν αποσταλεί στην eurostat τα «σχεδόν τελικά» στοιχεία για το έλλειμμα του 2011, από τα οποία θα αποφασιστεί και το ύψος των πρόσθετων μέτρων που θα απαιτηθεί. Αν τα στοιχεία δεν είναι θετικά, τότε τα νέα μέτρα θα δρομολογηθούν για εφαρμογή μέσα στο 2012, ενδεχομένως και μέχρι τον Ιούνιο.

Ο πρωθυπουργός έχει ήδη ζητήσει από τους υπουργούς να προχωρήσουν σε μελέτες περιστολής δαπανών, δεδομένου ότι η χώρα έχει δεσμευτεί για μείωση των δημοσίων δαπανών κατά 5,5% για την περίοδο 2013-2014.

Τα μέτρα που θα ζητήσουν οι τροϊκανοί αναμένεται να είναι και πάλι σκληρά, αφού σύμφωνα με πληροφορίες έχουν στόχο την περαιτέρω δημοσιονομική προσαρμογή, την ταχεία εφαρμογή των διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων και ιδιωτικοποιήσεις μεγάλης κλίμακας.

Σημαντικό στην προσπάθεια για είσπραξη δαπανών κρίνεται το νέο φορολογικό νομοσχέδιο.

Στο τραπέζι βρίσκεται, σύμφωνα με πληροφορίες, η μείωση του ΦΠΑ, η περικοπή στις φοροαπαλλαγές, η αναπροσαρμογή των αντικειμενικών αξιών.

Την ίδια στιγμή ιδιαίτερη έμφαση δίνει η κυβέρνηση και στην καταπολέμηση της φοροδιαφυγής. Για πρώτη φορά οι τροϊκανοί έχουν ορίσει στο μνημόνιο ότι αναμένουν έως το 2014 περί 3,5δις€, στόχος που αν δεν πιαστεί θα σημάνει την λήψη και πρόσθετων εισπρακτικών μέτρων.

H παρέλαση του Ελληνισμού στη Νέα Υόρκη!



Είναι μία παράδοση που κρατά 119 χρόνια, καθώς η πρώτη παρέλαση των Ελλήνων ομογενών "χάνεται" στο μακρινό 1893. Από τότε μέχρι και σήμερα, κάθε χρόνο η κεντρικότερη λεωφόρος της Νέας Υόρκης, γίνεται γαλανόλευκη και γιορτάζει μαζί με όλο τον ελληνισμό.
Σχολεία, κοινότητες, Εκκλησιαστικοί φορείς, σύλλογοι εθνικοτοπικοί, σωματεία με ελληνικές παραδοσιακές στολές, ντύθηκαν για μια ακόμη φορά στα γαλανόλευκα τιμώντας την επανάσταση του 1821. Από όλες τις περιοχές όπου ζουν Έλληνες, όπως Manhattan, Astoria, New Jersey, Κονέκτικατ, και Πενσυλβάνια. 
Την παρέλαση άνοιξε η Προεδρική Φρουρά, με τελετάρχη έναν φιλέλληνα τον γερουσιαστή Robert Menendez. Και ήταν όλοι εκεί, μικροί και μεγάλοι, Έλληνες τρίτης γενιάς,που μπορεί πλέον να μην μιλάνε άπταιστα τα ελληνικά, αλλά ξέρουν πολύ καλά να τιμούν το "greek nation", όπως το λένε. Και όχι μόνο να το τιμούν, αλλά να συνεχίζουν και ό, τι τους κληροδότησε, ακόμα και χιλιάδες χιλιόμετρα μακρυά από την Ελλάδα...
 

ΦΩΤΟ: Μια εικόνα 1.000 λέξεις

ΦΩΤΟ: Μια εικόνα 1.000 λέξεις
Γράφτηκαν πολλά άρθρα πολλά σχόλια το βλέμμα όμως του πιτσιρικά αριστερά και το βλέμμα του αστυνομικού δεξιά τα λένε όλα!
Δεν θα ασχοληθούμε καν με το θέμα πραγματικά «Τόσο Δημοκρατία έχουμε να δούμε από την Χούντα»

Στέφανος Χίος: Πόλεμο λάσπης ετοιμάζονται να ρίξουν στον Καμμένο!!! Δείτε το video


Πληροφορίες από πολλά δημοσιογραφικά γραφεία αναφέρουν ότι το πανικόβλητο επιτελείο του Αντώνη Σαμαρά του μνημονίου και της κωλοτούμπας ετοιμάζεται να εξαπολύσει ολομέτωπη επίθεση στο κίνημα Ανεξάρτητοι Έλληνες και στον Πάνο Καμμένο ρίχνοντας τόνους λάσπης.
Την πληροφορία μετέδωσε και ο Στέφανος Χίος στο Μακελειό που από χθες το βράδυ, μετά από το κόψιμο από το Κόντρα μεταδίδεται web από την ιστοσελίδα www.makeleio.gr
http://kontiloforos.blogspot.com

ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΤΗΛ.ΚΕΝΤΡΟ ΑΛΛΑ Η ΕΡΓΟΔΟΣΙΑ ΚΡΥΒΟΤΑΝ

Συντάχθηκε απο τον/την Makelaris Στις .
makeleio-sima
Επειδή αυτές τις ώρες δεχόμαστε καταιγισμό τηλεφώνων , mail και μηνυμάτων  από φίλους τηλεθεατές που αγκάλιασαν και στήριξαν το ΜΑΚΕΛΕΙΟ 2 από τις πρώτες εκπομπές μέχρι και σήμερα(19 μήνες μετά)ενημερώνουμε τον κόσμο ότι επειδή εκεί στον Ταύρο το΄κλεισαν το μαγαζί κι έφυγαν και άφησαν μόνον κι έρημο το Λιακόπουλο να κάνει τηλεμάρκετινγ και να πουλάει βιβλία, οτι η εκπομπή θα μεταδίδεται από δω και στο εξής(και για όσο καιρό κρίνουμε εμείς απαραίτητο)από το makeleio.gr.
Μια χαρά πήγαμε χτες. Πέσανε βέβαια κάτι μπεκρήδες του έμμισθου παρακράτους, ΚΥΠΑΤΖΗΔΕΣ, χακεράκια να μας καταπιούν, τους δώσαμε τον πούλο στο χέρι, είπαμε αλήθειες και ξεσκάσαμε. Ξεμπροστάσαμε και τους "κοπρίτες" κατά Πάγκαλον , του ΕΣΡ, τα χώσαμε  και στους δεινόσαυρους-εργολάβους-καναλάρχες που μας πίεζαν συνέχεια για θεματολογία και πολιτικάντηδες και πέσαμε για ελαφρύ ύπνο.
Εμείς θα' μαστε πάντα(όσο έχουμε καλή υγεία και καλή καρδιά)δίπλα στον έλληνα που τραβάει το σταυρό της καθημερινής ανηφοριάς. Απέναντι στα πολιτικά σκουλήκια που ξεπουλάνε την πατρίδα μας. Εδώ. Ακλόνητοι. Γιατί έχουμε δύναμη. Αστείρευτη. Την στήριξή σας.
Ευχαριστούμε και συνεχίζουμε. Οι προδότες και οι Τούρκογλου είναι πολλοί στον τόπο και τους έχουμε βάλει στη σειρά.
Σ.Χ
www.makeleio.gr

Με σκληρή γλωσσά μίλησε ο Υπεύθυνος Τομεάρχης Οικονομικών του Κόμματος Ανεξάρτητοι Ελληνες του Πάνου Καμμένου από τα Γιάννενα Ζώης Κολιός



Με σκληρή γλωσσά μίλησε ο Υπεύθυνος Τομεάρχης Οικονομικών του Κόμματος Ανεξάρτητοι Ελληνες του Πάνου Καμμένου από τα Γιάννενα Ζώης Κολιός , κατά την διάρκεια εκδήλωσης γνωριμίας με φίλους του κόμματος . Ο κ. Κολιός είπε Αλήθειες και ζήτησε από τους παρευρισκομένους να ορθώσουν ανάστημα και να πουν όχι σε όλα αυτά που συντελούνται στην χώρα μας για εμάς χωρίς εμάς . Η Ελλάδα ακόμη και τώρα μπορεί να σταθεί στα πόδια τις αλλά όχι με αυτούς που δεν μπορούν να πουν ούτε ένα όχι

 
 Δεν είμαι πολιτικός για να έχω ποιητικό λόγο ,. Δεν χρησιμοποιώ ίματζ-μέικερς και στυλίστες για να με ντύσουν και να με περιποιηθούν . Ήρθα να δω και να μιλήσω ένα όμορφο ηλιόλουστο απόγευμα με κάποιους φίλους , όλους εσάς και το μόνο που μπορώ να πω παραπάνω από εσάς είναι ότι έχω εντολή να κάνουμε ένα ειλικρινή και ανθρώπινο διάλογο . Όταν, πριν από πολύ λίγο καιρό, Με φώναξε ο από εικοσαετίας Φίλος μου και Πολίτικος Ευπατρίδης Πάνος Καμμένος και με τίμησε με την πρόταση του: . Να συμμετέχω στην συνίδρυση του κινήματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων . Να αναλάβω τα εσωτερικά Οικονομικά και να γίνω Τομεάρχης Οικονομικών της κίνησης μας και .να κατεβώ υποψήφιος στην πιο δύσκολη εκλογική περιφέρεια της Ελλάδας ,την Β’ Περιφέρεια της Αθήνας, που αποτελεί το ένα τρίτο του εκλογικού σώματος της χώρας --πρώτα του εξήγησα τις θέσεις μου και τις αρχές μου και συμφωνήσαμε απόλυτα --του ζήτησα να μου εκθέσει τις απόψεις του και με βρήκαν απόλυτα σύμφωνο --τότε αυτόματα κατάλαβα ότι ήταν τεράστιο ηθικό και πατριωτικό χρέος μου να στρατευθώ μαζί του . Ο Πάνος Καμμένος σας κάνω γνωστό πως κάνει τη διαφορά σε αυτό το πολιτικό σκηνικό . Και το γνωρίζετε όλοι σας και γι’αυτό σήμερα είστε εδώ μαζί μας Έτσι ένα νέο βαρύ οδοιπορικό ξεκινάει στην μέχρι τώρα δημόσια ζωή μου.
Να σας πω δυο λόγια και για μένα Ονομάζομαι Ζώης Κολιός Γεννήθηκα πριν 48 χρόνια και μεγάλωσα στην Φιλιππιάδα Πρεβέζης Μετά από σκληρούς αγώνες που έκανα σε όλη τη ζωή μου.
Είμαι αυτοδημιούργητος και Σήμερα δοξάζω τον θεό που είμαι ολίγων αυτάρκης, ακόμη Είμαι παντρεμένος με την Μαριάννα Σβάρνα, συνάδελφο λογίστρια - οικονομολόγο και έχω δυο μικρά αγόρια τον θράσο που είναι 13 χρονών και τον Γιώργο 8 χρονών . Εδώ και πάνω από 25 χρόνια ασκώ το επάγγελμα του οικονομολόγου λογιστή φοροτεχνικού Και θέλω να πιστεύω ότι με βάση την τεράστια εμπειρία από την εργασία μου , γνωρίζω καλά Από όλο το φάσμα των ελληνικών μικρομεσαίων επιχειρήσεων και μπορώ να προσφέρω τη γνώμη μου πολλά πράγματα στον τομέα των οικονομικών . Πελάτες μου είναι από ταξί και περίπτερα μέχρι ανώνυμες εισηγμένες στο χρηματιστήριο εταιρείες. Είμαι αυτά τα 25 χρόνια δίπλα τους Βρίσκομαι σε θέση και περηφανεύομαι ότι είμαι από τους πλέον ενημερωμένους φοροτεχνικούς στη Ελλάδα Δεν παύω να παρακολουθώ τα εσωτερικά ελληνικά δημοσιονομικά τεκταινόμενα. Εκλεγμένος πρώτος από τους ανεξάρτητους φοροτεχνικούς λογιστές Πανελλαδικά, Είμαι μέλος της συνέλευσης των αντιπροσώπων του οικονομικού επιμελητήριου της Ελλάδας Πρόεδρος της ανεξάρτητης ένωσης πτυχιούχων οικονομικών σπουδών Ελλάδας Αντιπρόεδρος του συλλόγου φιλιππιαδιωτών της Αθήνας Δουλεύω , βλέπω και ζω καθημερινά δίπλα σας , κοντά σας . Ζω από εσάς και σας ευχαριστώ γι’αυτό . Νιώθω το θυμό σας , την θλίψη σας , την απόγνωσή σας Έτσι ακριβώς νοιώθω και εγώ αυτή τη στιγμή η πορεία το έφερε να απευθύνομαι αυτή την πρώτη φορά σαν Ανεξάρτητος Έλληνας Σε συντοπίτες και συντοπίτισσες από ολόκληρη την Ένδοξη Ήπειρο σας προτείνω να ρίξετε μια ματιά γύρω σας και να κοιτάξετε και εμένα για να διαπιστώσετε ότι είμαι ένας από Εσάς Έτσι θέλουμε και θα προσπαθήσουμε να είναι η παρουσία μας στο πολιτικό σκηνικό Να αποτελείται από ‘’ανθρώπους’’ σαν όλους εμάς , όχι ατσαλάκωτους πολιτικάντηδες Που θυμίζουν Λάμπρο Κωνσταντάρα στο περίφημο «θα σας εξαφανίσωμεν» (που δικαιώθηκε φυσικά σήμερα, που πραγματικά οι πολιτικοί μας εξαφάνισαν .) Ανθρώπους εργαζόμενους, αλλά και άνεργους , συνταξιούχους , επαγγελματίες , νοικοκυρές , αυτοί είναι οι άνθρωποί μας που θα κατεβούμε στους δρόμους να ζητήσουμε την ψήφο και την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας . Ανθρώπους που να τους τσούζει αύριο στη βουλή όταν θα νομοθετούν περικοπές των μισθών , και συντάξεων , όταν θα νομοθετούν αντιλαϊκά μέτρα ενάντια στην ανάπτυξη και υπέρ των μονοπωλίων . Όχι να αποφασίζουν άλλοι για λογαριασμό άλλων . Και τέτοιους ανθρώπους βλέπω πολλούς εδώ μέσα , και θέλω να τους συγχαρώ Βλέπω τον Αντώνη τον Παπαθανασίου , έναν νέο επιστήμονα με σημαντικό έργο πίσω του , αλλά και μεγάλη πίστη για προσφορά αύριο Βλέπω τον Γιάννη τον Γιώτη , σκληρά εργαζόμενο στη ΔΕΗ , νέο άνθρωπο , που δεν καταλαβαίνει από κούραση και ιδρώτα αλλά θέλει να ζει με τα χρήματα που λαμβάνει με μια στοιχειώδη αξιοπρέπεια . Βλέπω τη νεαρά δικηγόρο Ζένια Καράμπαλη , με γνώσεις νομικές και πολυετή εξάσκηση σε μεγάλα δικηγορικά γραφεία στην Αθήνα ,να προσπαθεί να σταθεί και να επιβιώσει στα Ιωάννινα Βλέπω τον Βασίλη Σπύρου , άνεργο φίλο που δυσκολεύεται να θρέψει πλέον την οικογένεια του Βλέπω τον ΚΟ Γιάννη , συνταξιούχο , που του πετσοκόβουν την δουλεμένη σύνταξή του Και πόσοι άλλοι είμαστε στην ίδια θέση Καλά θα μου πείτε αυτοί οι άλλοι δεν τους βλέπουν ; Θα σας απαντήσω ευθέως : ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ Οσφυοκάμπτες και γεσμενετζίδες , προδότες , δοσίλογοι και ανίκανοι να σηκώσουν το ανάστημα τους . Τέτοιοι είναι αυτοί που κυβερνούν σήμερα το τόπο μας . Ο Πάνος Καμμένος , άξιος διορατικός ηγέτης , Και όλοι εμείς που είμαστε δίπλα του Δεν έχουμε το μαγικό ραβδί που θα κάνει την κολοκύθα άμαξα και την σταχτοπούτα πριγκίπισσα . Να ξέρετε όμως ότι έχουμε και το σθένος και το ανάστημα και τον όγκο να αγωνιστούμε και να πούμε και κανένα όχι ρε αδελφέ . Θα πούμε και ναι όμως Ναι στην νέα απελευθέρωση της χώρας μας Ναι στην εθνική μας κυριαρχία Ναι στην αυτοδιαχείριση κάθε κράτους μέλους Θέλουμε να ζήσουμε χωρίς πατρόνους Θέλουμε να διοικήσουμε χωρίς ξενόφερτους δήθεν ειδικούς εξουσιαστές Χωρίς Τόμσεν και Νταλάρες ( ξένους και ημεδαπούς) Χωρίς αιμοδιψείς τραπεζίτες Χωρίς τσιράκια και παπαγαλάκια Χωρίς μονοπώλια και καρτέλ Χωρίς την διάλυση του πρωτογενούς και όλων των τομέων της ελληνικής οικονομίας Χωρίς υπερμάχους και υποστηρικτές των ημεδαπών και ξένων κεφαλαιοκρατών που δουλεύουν μόνο για τα προσωπικά τους συμφέροντα. οι υποτακτικοί της ολιγομελούς και γνωστής ονομαστικά διεθνούς πλουτοκρατίας βλέπουν την Ελλάδα μας σαν πείραμα και θύμα των σκοπών της Δοκιμάζουν τις αντοχές και την ανοχή του λαού μας για να εφαρμόσουν το ίδιο και σε άλλα κράτη Μέσω της παγκοσμιοποίησης και άλλων πολλών υποδουλωτικών σχεδίων. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες και ο Πάνος Καμμένος Προχθές από το μαρτυρικό ελληνικό χωριό Δίστομο Βοιωτίας Παρουσίασαν μια ιδρυτική διακήρυξη που μιλάει με σαφέστατο τρόπο Που προδιαγράφει ακριβώς την πορεία αυτού του νεοσύστατου κόμματος Που με την βοήθεια σας, όπως όλα δείχνουν, θα σας αντιπροσωπεύει σε λίγο καιρό στην ελληνική βουλή. Όπως όμως και εσείς είμαι και εγώ πάρα πολύ θυμωμένος όπως και όλοι οι συναγωνιστές μου στους Ανεξάρτητους Έλληνες Σαν άνθρωπος , σαν επιστήμονας , σαν επιχειρηματίας ,σαν εργαζόμενος , σαν πατέρας Φυσικά και έχω , όπως και εσείς, να παρατηρήσω πολλά ανώμαλα νομοσχέδια που περνάνε νύχτα Φυσικά έχω να προτείνω, όπως και εσείς, επιστημονικές και συνάμα πρακτικές λύσεις για πάμπολλα θέματα, της οικονομίας και της κοινωνίας. Αυτοί όμως που δήθεν κυβερνάνε σήμερα Εφαρμόζουν μια αντιεπιστημονική κατευθυνόμενη προσποιητή πολιτική Διαστρεβλώνουν τα πάντα ψευδόμενοι ασύστολα και ξεδιάντροπα Λασπολογούν και θέτουν ανύπαρκτα διλλήματα Ευρώ ή δραχμή , μέσα ή έξω από την ευρωζώνη Πτώχευση και χρεοκοπία ή δάνεια και ελευθερία Και διάφορα αλλά τέτοια , που σκοπό έχουν τον αποπροσανατολισμό από τον στόχο . Πήραν μια πρόχειρη ηχηρή απάντηση προχθές από το δίστομο Και στις Σπέτσες κάποιος φίλος ανάρτησε μια σημαία του αγώνα των Σπετσών και έγραφε «ελευθερία ή δάνειο» Φίλοι και φίλες , συμπατριώτες μου Οι άλλοι των κυβερνώντων κομμάτων δεν θα τολμήσουν να πλησιάσουν κοντά σας Τι να σας πουν πάλι : λόγια , θα , συγγνώμες Τώρα ξέρουν πως έχουν ένα λαό απέναντι τους που πεινάει πραγματικά Στην Αθήνα τα παιδιά μας λιποθυμούν στα σχολεία από την πείνα Στις λαϊκές αγορές ο κόσμος είναι διπλάσιος όταν τελειώνει η λαϊκή και ψάχνουν τα σκουπίδια παρά κατά την διάρκεια Τα παγκάκια και τα ιδρύματα γέμισαν αστέγους και επαίτες . Οι άνεργοι θα ξεπεράσουν σε λίγο το 1.500.000 ============================================== Εμείς όλοι οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες» δεν λέμε μόνο λόγια του αέρα . Έχουμε προτάσεις , Έχουμε υλοποιήσιμους στόχους Έχουμε επιστημονικές και πρακτικές λύσεις Δεν θέλουμε συμμάχους αυτούς που θέλουν να μας σβήσουν σαν κράτος , σαν έθνος , σαν λαό . Θέλουμε αυτούς που μας σέβονται και αναγνωρίζουν την εθνική μας κυριαρχία . Σήμερα , εδώ στα Γιάννενα ,κοντά στο ηρωικό καλπάκι , το πρώτο σημείο αντίστασης του λαού μας απέναντι στους κατακτητές , Κάτω από τη σκέπη της Πίνδου που είναι σπαρμένη με τα νεκρά κορμιά όλων αυτών των αγνών – αγνώστων μαχητών της ελευθερίας Στα ηρωικά αυτά ηπειρωτικά χώματα της μαχόμενης πατρίδας μας , απέναντι στους Ιταλούς και στους Γερμανούς κατακτητές , έπεσε σήμερα η πρώτη βροχούλα . Θα ξεκινήσει από εδώ σήμερα το ρυάκι των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» , Θα ενωθεί και με τα άλλα ρυάκια , του Δίστομου Της Εύβοιας , της Μακεδονίας , της Θεσσαλίας και όλης της Ελλάδας . Θα γίνουμε χείμαρρος φουσκωμένος και θα παρασύρουμε όποιον βρεθεί στο διάβα μας Δεν φοβόμαστε τη μάχη , δεν καταλαβαίνουμε από απειλές ,παλεύουμε για την ελευθερία της Ο Πάνος Καμμένος και οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες» Σε γενικό προσκλητήριο Σε γενική αφύπνιση Σε ειρηνικό και νόμιμο γενικό ξεσηκωμό Ώστε με τις προσεχείς εκλογές να δοθεί η ευκαιρία στους ΕΛΛΗΝΕΣ Να αποτινάξουν και αυτόν τον νέο ζυγό των εγχώριων και ξένων κατακτητών Σε αυτές τις εκλογές που έρχονται προσέξτε χρειαζόμαστε τη συμμετοχή σας Ούτε λευκά , ούτε άκυρα , ούτε αποχή . Αγωνιζόμαστε και ψηφίζουμε «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ»

http://www.enikos.gr/politics/27043,Sto_strathgeio_toy_Kammenoy_.html


Στο στρατηγείο του Καμμένου

Πρώτη καταχώρηση: 25/03/2012
23:00Πολιτική
Περισσότεροι από 370 Ανεξάρτητοι Έλληνες,γυναίκες και άνδρες,όλων των ηλικιών και επαγγελμάτων κατέθεσαν τα βιογραφικά τους για να συμπεριληφθούν στις λίστες των Υποψηφίων βουλευτών με το κίνημα ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.Τα βιογραφικά παρέλαβε ο ίδιος ο Πάνος Καμμένος στα κεντρικά γραφεία,σε μιά διαδικασία που κράτησε σχεδόν όλη την ημέρα του Σαββάτου και αφορούσε τα ψηφοδέλτια Α’+Β’ Αθήνας,Α’+Β’ Πειραιά,Περιφέρεια Αττικής και Κυκλάδες.
Υπενθυμίζεται ότι όταν λήξει η προθεσμία υποβολής βιογραφικών από όλη την Ελλάδα, ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ των ονομάτων θα αναρτηθούν στην επίσημη ιστοσελίδα anexartitoiellines.gr, ώστε να υπάρξουν δημόσιες παρατηρήσεις και μετά να καταρτισθούν τα τελικά ψηφοδέλτια.
Περισσότερες πληροφορίες για την διαδικασία των Υποψηφιοτήτων στην ιστοσελίδα anexartitoiellines.gr.