Ζήτησαν ελεύθερους σκοπευτές για την παρέλαση της 25ης Μαρτίου!!

Ζήτησαν ελεύθερους σκοπευτές για την παρέλαση της 25ης Μαρτίου!!

Πολλαπλά ερωτήματα έχει προκαλέσει το αίτημα της
 Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής προς το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ για παραχώρηση ελεύθερων σκοπευτών της ΕΚΑΜ το πρωί της 25ης Μαρτίου, κατά τη διάρκεια του εορτασμού για την επανάσταση του 1821.
Είναι η πρώτη φορά που ζητείται κάτι τέτοιο σε συγκέντρωση-πορεία, αν και στο αίτημα δεν διευκρινίζεται πόσους ελεύθερους σκοπευτές χρειάζονται βάσει του σχεδίου που έχουν καταρτίσει, αλλά ούτε και ο τομέας που θα πρέπει οι άνδρες της ΕΚΑΜ να καλύψουν.
Μετά τις επεισοδιακές ημέρες του Δεκεμβρίου του 2008, συνηθίζεται να τοποθετούνται δύο ομάδες της Ειδικής Κατασταλτικής Αντιτρομοκρατικής Μονάδας μέσα στον περίβολο του κοινοβουλίου σε κάθε μεγάλη και "επικίνδυνη" συγκέντρωση στην Πλατεία Συντάγματος για την ασφάλεια των βουλευτών και των υπαλλήλων της Βουλής σε περίπτωση εισβολής σε αυτή, αλλά ουδέποτε μέχρι σήμερα δεν έχει εισηγηθεί κάποιος την ενεργοποίηση ελεύθερων σκοπευτών, οι οποίοι -πρέπει να σημειώσουμε- έχουν εκπαιδευτεί να ανιχνεύουν τον στόχο και να τον εξουδετερώνουν.
Μήπως λοιπόν υπάρχουν υπόνοιες για τρομοκρατικό χτύπημα, την ώρα της παρέλασης ή απλά οι επιτελείς που καταστρώνουν τα σχέδια θέλουν να δείξουν ότι έχουν προνοήσει για οποιοδήποτε ενδεχόμενο;
Ελεύθερoi σκοπευτές της συγκεκριμένης υπηρεσίας χρησιμοποιούνται σε κάθε επίσκεψη στη χώρα μας επισήμου προσώπου υψηλής επικινδυνότητας, όπως για παράδειγμα κατά τις επισκέψεις του προέδρου ή της ΥΠ.ΕΞ των ΗΠΑ.

Η ΔΕΗ εισπράττει χαράτσια που έχουν καταργηθεί Διαβάστε πώς κατάφερε η ΔΕΗ εδώ και 6 μήνες να εισπράττει με παράνομο τρόπο ειδικό φόρο. Εξτρά χρεώσεις σε λογαριασμούς φυσικών προσώπων



Τη στιγμή που δεκάδες νοικοκυριά γονατίζουν από τους απανωτούς φόρους και τις μειώσεις μισθών, η ΔΕΗ εξακολουθεί να εισπράττει από ανυποψίαστους πολίτες φόρους και μάλιστα, αυτούς που έχουν καταργηθεί.
Όπως αναφέρθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή του ΑΝΤ1 και του Γιώργου Παπαδάκη το πρωί της Πέμπτης, η ΔΕΗ εισπράττει εδώ και πολλούς μήνες καταργημένο τέλος, το οποίο μάλιστα δεν είναι προκαθορισμένο αλλά διαμορφώνεται ανάλογα με το ύψος του λογαριασμού, δηλαδή την κατανάλωση του ρεύματος.
Επικαλούμενη το άρθρο 29 του νόμου 2773 του 1999, η Επιχείρηση Ηλεκτρισμού χρεώνει κάθε λογαριασμό με ένα ποσό για "υπηρεσίες κοινής ωφέλειας".
Ωστόσο, όπως προκύπτει, από το άρθρο 195 με τις καταργούμενες διατάξεις του νόμου 4001, ο οποίος δημοσιεύτηκε 22 Αυγούστου του 2011, το άρθρο στο οποίο βασίζεται η χρέωση της ΔΕΗ έχει καταργηθεί.
Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι εισπράττεται κατά παράβαση της νομοθεσίας, πάνω από έξι μήνες.

Χρεοκοπία: Ένα ΜΕΓΑΛΟ Ψέμα!


Κύριε Παπαδήμο, είπατε ότι αν χρεοκοπήσουμε δεν θα μπορούμε να εισάγουμε τρόφιμα….
Πείτε μας σας παρακαλω πώς γίνεται αυτό;;; Γιατί θέλετε να εισάγουμε;;; Τι να εισάγουμε;;;;
1…Πορτοκάλια Ισραήλ ενώ της Άρτας σαπίζουν στα χωράφια;;;
2…Βοδινό κρέας από την Αργεντινή ενώ τα δικά μας τα παίρνουν Τούρκοι έμποροι;;;
3…Λάδι από την Ισπανία ενώ της Κρήτης και των άλλων περιοχών μένει απούλητο;;;
4…Γάλα από την Ολλανδία όταν εμείς δίνουμε σε όλον τον κόσμο;;;
5…Κασέρια εξωτερικού ενώ στέλνουμε φέτα σε όλην την Ευρώπη;;;
6…Φασόλια Τουρκίας, Κίνας η από όπου αλλού, όταν στις Πρέσπες καλλιεργούνται τόνοι και δεν πουλιούνται;;;
7…Πατάτες Αιγύπτου ενώ οι αγρότες του Νευροκοπίου τις χαρίζουν;;;
8…Ξεχνάς ότι το 80% του ηλεκτρικού ρεύματος παράγεται από λιγνίτι και τα υδροηλεκτρικά και όχι το πετρέλαιο;;;
Το οποίο πετρέλαιο υπάρχει παντού σε Ιόνιο, Κρήτη, Αιγαίο και Ήπειρο αλλά δεν το βγάζεις;;;;; Συν όλον τον ορυκτό πλούτο που διαθέτει η χώρα μας και μπορούμε να τον αξιοποιήσουμε………….
 

Κεραυνοί Πούτιν κατά Τρόικας και ΠαΣοΚ: «Καταστρέψατε την αβοήθητη Ελλάδα»!


Σφοδρή επίθεση κατά της τρόικας, αλλά και της κυβέρνησης του ΠαΣοΚ και του Γιώργου Παπανδρέου, για τον τρόπο με τον οποίο «έδεσαν» την Ελλάδα και την οδήγησαν στην οικονομική εξαθλίωση, εξαπέλυσε ο Ρώσος πρωθυπουργός και επικρατέστερος υποψήφιος για την προεδρία της χώρας στις προεδρικές εκλογές σε ένα μήνα.
Κατήγγειλε για πρώτη φορά διεθνώς ότι «Η Ελλάδα στερήθηκε με τεχνητό τρόπο την δυνατότητας να εξυγιάνει την οικονομία της» μιλώντας στο αντίστοιχο ρωσικό «Νταβός» το οικονομικό φόρουμ «Ρωσία 2012». «Είχε όλες τις δυνατότητες να πετύχει κάτι τέτοιο όταν ξεκίνησε η κρίση το 2008, αλλά ξαφνικά εμφανίστηκε ένα έλλειμμα το οποίο πρακτικά δεν υπήρχε. Άρχισαν να μετρούν στο έλλειμμα μεγέθη μη μετρήσιμα κανονικά και έκαναν την κατάσταση αφόρητη με αποτέλεσμα να εκτοξευθούν τα spreads και να μην έχει επιστροφή η οικονομική καταστροφή».
 

Τα 28 δευτερόλεπτα της εσχάτης προδοσίας!


Τα 28 δευτερόλεπτα της εσχάτης προδοσίας!

Τόσο χρειάστηκε για να ενημερωθούν οι βουλευτές ότι οι ...μισοί κατηγορούνται για εσχάτη προδοσία...

Δημήτρης Αντωνίου
Η υπόθεση της μήνυσης του ιατρού κ. Αντωνίου, δεν είναι μια «χαμένη υπόθεση» όπως έσπευσαν αρκετοί να προεξοφλήσουν! Είναι αλήθεια ότι, μιλώντας με πολλούς παράγοντες όταν κατατέθηκε η μήνυση για «ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ» κατά του συνόλου των βουλευτών που ψήφισαν το μνημόνιο, μας «βομβάρδιζαν» με πληροφορίες του τύπου ότι δεν έχει καμία απολύτως τύχη.
Και μέχρι σε ένα βαθμό δεν είχε μιας και στα δικαστήρια είχε απορριφθεί.
Η επιμονή όμως του γιατρού, τον ώθησε να προωθήσει την μηνυτήρια αναφορά ακόμα και στο Ανώτατο δικαστήριο της χώρας στον Άρειο Πάγο.
Εκεί φαίνεται ότι οι όροι αντεστράφησαν!
Η μήνυση όχι απλά δεν κατέπεσε, όχι απλά δεν θεωρήθηκε αβάσιμη αλλά αντίθετα:
Κρίθηκε ως βάσιμη με δεδομένα που στοιχειοθετούν κατηγορητήριο.






Κι έτσι, ο αρμόδιος εισαγγελέας του Αρείου Πάγου που την εξέτασε, Αθανάσιος Κατσηρώδης, την παρέπεμψε στη Βουλή, διότι κάποιοι από τους «κατηγορούμενους» είχαν διατελέσει και υπουργοί. Θεώρησε δηλαδή, ότι πρέπει να δικαστούν με το νόμο περί ευθύνης υπουργών ο οποίος «συμπαρασύρει» και τους λοιπούς βουλευτές που δεν είχαν διατελέσει υπουργοί!
Ετσι, εδώ και μερικές εβδομάδες, στη βουλή, έχει φτάσει το πόρισμα στην ουσία του ανωτάτου δικαστηρίου της χώρας, το οποίο έκρινε ότι υπάρχουν αποχρώσες ενδείξεις για «εσχάτη προδοσία» εκ μέρους των βουλευτών!
Το γεγονός αυτό ίσως δεν έχει προηγούμενο στη σύγχρονη ιστορία του Ελληνικού Κράτους και είναι εξόχως σοβαρό. Ανεξάρτητα της έκβασης που θα έχει η υπόθεση και ανεξάρτητα πόσο συντεχνιακά θα λειτουργήσουν οι βουλευτές, τώρα, πρέπει να βρεθεί ένας αριθμός εν ενεργεία βουλευτών, που δεν τους «αγγίζει» το κατηγορητήριο, και να συγκροτήσουν επιτροπή που θα διερευνήσει το όλο ζήτημα!
Θα διερευνήσει δηλαδή κατά πόσο οι «κατηγορούμενοι» διέπραξαν το υπέρτατο αδίκημα της εσχάτης προδοσίας!
Κι εδώ προκύπτουν μια σειρά από σοβαρότατα ερωτήματα. Ερωτήματα που αφορούν στο σύνολο της κοινωνίας μας και ειδικότερα προς τους διαμορφωτές της κοινής γνώμης!
Για ένα τόσο σοβαρό θέμα, είδατε εσείς πουθενά έστω ένα σχόλιο στα λεγόμενα «επίσημα» ή παραδοσιακά MME;
Ένα μονόστηλο σε εφημερίδα ή ένα ρεπορτάζ 30 δευτερολέπτων σε κάποιο από αυτά τα ΜΜΕ;
Ολοι έχουν μείνει στο μεγάλο ντόρο της υπόθεσης, ότι κατέπεσε ως κατηγορία στο εφετείο και τελείωσε!!
Η βουλή, δεν έκανε τον κόπο να εκδώσει ούτε καν ένα δελτίο τύπου. Την στιγμή που όταν ο πρόεδρος συναντά το Σωματείο προσκόπων της Αυστραλίας, εκδίδεται δελτίο τύπου συνοδευόμενο από φωτογραφίες!
Για την σοβαρότατη αυτή υπόθεση … τίποτα! Ακρα του τάφου σιγή!
Σας παραθέτουμε λοιπόν σήμερα ένα βίντεο, από μια τετράωρη σύσκεψη της βουλής, στην οποία ήλθε το ζήτημα και η βουλή έπρεπε να ενημερώσει τους βουλευτές!
Διότι δεν γινόταν αλλιώς!
Η διαδικασία ενημέρωσης κράτησε … 28 δευτερόλεπτα!!!
Μάλιστα! Τόσο χρειάστηκε το προεδρείο της Βουλής για να ενημερώσει το Σώμα ότι πάνω από τους μισούς βουλευτές κατηγορούνται για … εσχάτη προδοσία!
Στο βίντεο που βλέπετε, ακόμη και ο τρόπος με τον οποίο ενημερώνεται η βουλή και συνεπώς οι παριστάμενοι δημοσιογράφοι, είναι … συντεχνιακός και καλυμμένος, μιας και η αναφορά γίνεται με έναν τρόπο που σε κάνει να πιστεύεις ότι το θέμα αφορά σε … παράβαση του ΚΟΚ !!!
Έίναι πλέον προφανές, ότι το Κοινοβούλιό μας, λειτουργεί συντεχνιακά!
Δεν γνωρίζω αν τα κόμματα και οι βουλευτές που ΔΕΝ κατηγορούνται γνωρίζουν το θέμα αυτό. Σίγουρα κάποιοι έχουν ενημερωθεί από τον μηνυτή!
Το ζητούμενο είναι ότι η πληροφόρηση στο λαό για ένα τέτοιο ζήτημα δεν ήταν καν η στοιχειώδης. Τέτοιοι αποκλεισμοί δεν συμβαίνουν σε καμία χώρα του πλανήτη παρά μόνο σε στυγνά δικτατορικά καθεστώτα!
Στο θέμα θα επανέλθουμε στις αμέσως επόμενες ώρες με περισσότερα στοιχεία.
Είναι γεγονός πάντως, ότι η επιμονή ενός γιατρού από την Χαλκίδα ήταν ικανή, να ξεμπροστιάσει το σάπιο πολιτικό-οικονομικό σύστημα της χώρας μας που καταρρέει!

ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ!!!! ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΤΕΝΙΣΤΑΣ!!!


Καυγάς Κοντογιώργη - Παπακωνσταντίνου στον αέρα εκπομπής

Μικρότερα γράμματα Μεγαλύτερα γράμματα
Καυγάς Κοντογιώργη - Παπακωνσταντίνου στον αέρα εκπομπής : Μάρτυρες ενός απίστευτου καυγά ανάμεσα στον πρώην υπηρεσιακό υπουργό και καθηγητή Πολιτικής Επιστήμης Γιώργου Κοντογιώργη και του υπουργού Περιβάλλοντος Γιώργου Παπακωνσταντίνου έγιναν οι τηλεθεατές του




Μάρτυρες ενός απίστευτου καυγά ανάμεσα στον πρώην υπηρεσιακό υπουργό και καθηγητή Πολιτικής Επιστήμης Γιώργου Κοντογιώργη και του υπουργού Περιβάλλοντος Γιώργου Παπακωνσταντίνου έγιναν οι τηλεθεατές του Πρωινού ΑΝΤ1.


Η συζήτηση των δύο καλεσμένων του Γιώργου Παπαδάκη περιστράφηκε γύρω από την προσφυγή της χώρας μας στο ΔΝΤ με τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου να οργίζεται και να επιτίθεται τόσο στον κ. Κοντογιώργη όσο και στον Γιώργο Παπαδάκη. Ο δημοσιογράφος, μάλιστα, επεσήμανε στον υπουργό Περιβάλλοντος ότι του φέρεται επιθετικά σε αντίθεση με τον ίδιο.

Ο καθηγητής της Πολιτικής Επιστήμης πολλές φορές έφερε σε δύσκολη θέση τον πρώην υπουργό Οικονομικών, ο οποίος εκνευρίστηκε και όχι μόνο άρχιζε να φωνάζει αλλά και στη συνέχεια χτύπησε και το χέρι του στο τραπέζι με δύναμη! Ο κ. Κοντογιώργης προσπάθησε με τα επιχειρήματα του να εξηγήσει στον κ. Παπακωνσταντίνου ότι δεν ήταν μονόδρομος το δίλημμα «χρεοκοπία ή Μνημόνιο», αλλά ο κ. υπουργός Περιβάλλοντος αφού αποποιήθηκε της όποιας ευθύνης του καταλογούν για την προσφυγή της χώρας στο ΔΝΤ, απάντησε με ύφος στον καθηγητή: «Εγώ αυτά τα ακούω βερεσέ»! Ο κ. Κοντογιώργης, μάλιστα, αντέδρασε έκπληκτος λέγοντας «αγνοείτε δηλαδή την κοινωνία;»…


Σε κάποιο σημείο, μάλιστα, ο κ. Παπακωνσταντίνου φάνηκε να μιλάει με απρέπεια στον κ. Κοντογιώργη, μη γνωρίζοντας την ιδιότητα του συνομιλητή του, ενώ στη συνέχεια του είπε χαρακτηριστικά: «ξέρω περισσότερα από εσάς γιατί ασχολούμαι με το ζήτημα (σ.σ.: εννοεί το Μνημόνιο, τα μέτρα, κλπ)».


Η παρέμβαση του Γιώργου Παπαδάκη ήταν καίρια καθώς με… στυλ ανέφερε στον υπουργό Περιβάλλοντος τις ιδιότητες του Γιώργου Κοντογιώργη: «Σας τα λέω για να σας συστήσω» επεσήμανε με νόημα στον κ. Παπακωνσταντίνου.


Και ο κ. Κοντογιώργης, πάντως, σχολίασε αρνητικά την άγνοια του κ. Παπακωνσταντίνου τονίζοντας ότι δείχνει περίτρανα την περιφρόνηση που έχει για μία χώρα που θέλει να διαχειριστεί αλλά δε γνωρίζει ποιοι υπάρχουν στον τομέα της αρμοδιότητάς του.


Με ειρωνικό ύφος ο υπουργός Περιβάλλοντος αποκρίθηκε: «δηλαδή έχω άγνοια επειδή δεν έχω διαβάσει τα βιβλία σας; Ζητώ συγνώμη»...