Καλπάζουν οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ στην Λακωνία.

 
Το κόμμα του ΠάνουΚαμμένου βρήκε γόνιμο έδαφος για να ριζώσει στην υπερήφανη Λακωνική γη! Ήδηαναδεικνύεται στην κορυφαία αντιμνημονιακή επιλογή των Λακώνων, που νοιώθουνστο πετσί τους τις επιπτώσεις της πολιτικής των δύο,'πάλαι ποτέ', μεγάλωνκομμάτων. Ξεχωρίζει, η υποψηφιότητα του Μιχάλη Μινόγιαννη ο οποίος ταράζει τανερά. Έχει ήδη οργώσει την περιοχή της αδούλωτης Μάνης, όπου τα μηνύματα είναιιδιαίτερα ενθαρρυντικά...
Στο πλευρό του Μιχάλη Μινόγιαννη βρίσκεται καιτο γνωστό στέλεχος της παράταξης Γιώργος Κουτσολιάκος, η εμπειρία του οποίουγέρνει τη ζυγαριά υπέρ αυτού. Ο αγώνας και των δύο έχει προκαλέσει τον θαυμασμότων Μανιατών!



dimotikosafari.blogspot.com

NEW INTERNET RADIO!!! + NEWS BLOG!!!

http://www.cyclades24.gr/sinentefkeis/politika/1536-aggelikh-hmellou-ena-paidi-ths-plateias-sto-pshfodletio-ton-kykladon


Αγγελική Ημέλλου: Από το Σύνταγμα και τους αγανακτισμένους... στο ψηφοδέλτιο των Κυκλάδων
Σάββατο, 31 Μάρτιος 2012 09:27
Ένα παιδί της Πλατείας Συντάγματος και των αγανακτισμένων πολιτών, ετοιμάζεται να πολιτευτεί στις Κυκλάδες. Η imellou_4Αγγελική Ημέλλου, μια δυναμική δικηγόρος με καταγωγή από τη Νάξο, έχει καταθέσει αίτηση υποψηφιότητας με τους «Ανεξάρτητους Έλληνες» του Πάνου Καμμένου και όπως όλα δείχνουν, θα είναι υποψήφια βουλευτής στο νομό μας. 
Με σύνθημα πάνω απ’ όλα η πατρίδα και οι Έλληνες, η κ. Ημέλλου σε συνέντευξή της στο Cyclades24, εξηγεί τους λόγους που την οδήγησαν να ασχοληθεί με την πολιτική σε αυτές τις δύσκολες εποχές, αλλά και τι ήταν αυτό που την έκανε να ακολουθήσει τον Πάνο Καμμένο. Έναν πολιτικό, που σύμφωνα με την ίδια, είναι ο μοναδικός που μιλάει πραγματικά Ελληνικά, μιλάει στην ψυχή των Ελλήνων, με καθαρότητα λόγου, σταθερές απόψεις και όχι με πολιτικές κωλοτούμπες.


*Πείτε μας λίγα λόγια για σας. Είναι η πρώτη φορά που ασχολείστε με τα κοινά;
«Είμαι δικηγόρος και η καταγωγή μου είναι από τη Νάξο. Δεν έχω πολιτευτεί ποτέ στη ζωή μου σε οτιδήποτε εκλογές.. Η μόνη μου σχέση με την πολιτική, ήταν η σχέση του απλού ψηφοφόρου και η σχέση που πρέπει να έχει κάθε ενεργός πολίτης στην καθημερινή ζωή του. Είναι λοιπόν η πρώτη φορά που αποφάσισα να ασχοληθώ με την πολιτική, καταθέτοντας αίτηση υποψηφιότητας με τους «Ανεξάρτητους Έλληνες» για το ψηφοδέλτιο των Κυκλάδων».


*Είστε νέος και μορφωμένος άνθρωπος. Πως και αποφασίσατε να εμπλακείτε με την πολιτική σε μια τόσο δύσκολη συγκυρία; 
«Όλοι οι Έλληνες είναι μαθημένοι για τα δύσκολα και έχουν ζήσει δύσκολες συνθήκες, θέλοντας και μη. Οι παππούδες μας μεγάλωσαν βιώνοντας την κατοχή και οι γονείς μας, βιώνοντας τη δικτατορία. Εμείς αυτή τη στιγμή βιώνουμε και τα δύο.
Θεωρώ λοιπόν ότι είμαστε στη χειρότερη φάση της ιστορίας μας. Αυτή η δύσκολη περίοδος ήταν η αφορμή για μένα να συμμετάσχω ενεργά. Πάντα πίστευα, ότι όσο διαβρωμένο κι αν είναι το πολιτικό σύστημα, όταν τεθεί ζήτημα εθνικό, θα ασχολούνταν όλοι με αυτό και με στόχο τη σωτηρία της χώρας. Δυστυχώς, οι πολιτικοί μας δε βρίσκονται σε αυτή τη λογική και δε σκέφτονται Ελληνικά. Απέδειξαν ότι έχουν την Ελλάδα σε δεύτερη μοίρα και προτεραιότητά τους είναι πως θα σώσουν τράπεζες και το γενικότερο σύστημα το οποίο βρίσκεται πάνω από τον Έλληνα πολίτη και την Ελλάδα. Εγώ δεν είμαι υπέρ αυτής της λογικής».


*Δηλαδή το δικό σας μήνυμα προς τους πολίτες είναι «πάνω απ’ όλα η πατρίδα»;
«Ναι. Για μένα πάνω απ’ όλα είναι η πατρίδα και οι Έλληνες. Δεν είναι ένα εθνικοπατριωτικό μήνυμα. Είναι η πραγματικότητα. Πάντα σε περιόδους κρίσης στη χώρα μας, η προτεραιότητα των πολιτικών ήταν να σώσουν την Ελλάδα και τον Έλληνα. Σήμερα όμως δε γίνεται αυτό. Όταν ο Έλληνας δεν έχει να φάει και φυτοζωεί, εγώ δε μπορώ να σκεφτώ πως θα σωθεί τageliki_imelouο χρηματοπιστωτικό σύστημα».


*Γιατί επιλέξατε τους «Ανεξάρτητους Έλληνες» του Πάνου Καμμένου;
«Είμαι παιδί της Πλατείας Συντάγματος και των αγανακτισμένων πολιτών. Το καλοκαίρι κατέβαινα συνέχεια στο Σύνταγμα, ύψωνα τη σημαία μου και εξέφραζα την αγανάκτησή μου για την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα.
Κρατούσα όμως τις αποστάσεις μου απ’ όλους. Γιατί ακόμη κι εκεί, στο Κίνημα των αγανακτισμένων, υπήρχε η τάση της κομματικής ένταξης και εκμετάλλευσης των πραγμάτων. Με την πάροδο του χρόνου βγήκε μπροστά ο Πάνος Καμμένος, ο οποίος μίλησε πραγματικά Ελληνικά.
Είχε μια σταθερή πορεία εδώ και 1,5 χρόνο. Ποτέ του δε δέχτηκε το Μνημόνιο και δεν έκανε πολιτικές κωλοτούμπες. Είπε πράγματα που χρειάζεται θάρρος για να τα πεις. Για μένα ήταν ο πρώτος Έλληνας σύγχρονος πολιτικός που σκέφτηκε και μίλησε Ελληνικά. Πήρε μια πρωτοβουλία μέσω διαδικτύου, η οποία είχε ανταπόκριση. Μαζευτήκαμε πολλοί και δημιουργήθηκε το Κίνημα των «Ανεξάρτητων Ελλήνων». Είμαστε όλοι μαζί σε αυτό τον αγώνα και θεωρώ ότι είμαστε το μοναδικό Κίνημα που δεν έχει παράταξη και ένταξη. Δεν έχει μαντρί. Δεν είναι ούτε δεξιά, ούτε αριστερά, ούτε στο κέντρο ούτε τίποτα. Είναι Κίνημα Ελλήνων για την Ελλάδα. Αυτό που μας ενώνει είναι η Ελλάδα και το μόνο που θέλουμε από τους πολίτες είναι να παραμείνουν Έλληνες και να σκέφτονται Ελληνικά».


Ακουστε τη συνέντευξη ηχητικά:


http://www.cyclades24.gr/sinentefkeis/politika/1536-aggelikh-hmellou-ena-paidi-ths-plateias-sto-pshfodletio-ton-kykladon







http://www.blog.gr/article.php?id=74337&category_id=8


Παραίτηση- βόμβα στο Cern

ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ - ΒΟΜΒΑ ΣΤΟ CERN
Ο καθηγητής Αντόνιο Ερεντιτάτο, μέλος της ομάδας που ανακοίνωσε πέρυσι
ότι τα νετρίνα κινούνται ταχύτερα από το φως, παραιτήθηκε από τη θέση του επικεφαλής του πειράματος.Ο ίδιος δεν εξήγησε τους λόγους, το BBC όμως αναφέρει ότι άλλα μέλη της ομάδας είχαν ζητήσει την παραίτησή του.Πέρυσι η ομάδα του πειράματος Opera ανακοίνωσε ότι η ταχύτητα των νετρίνων που μέτρησε υπερβαίνει (ελάχιστα) την ταχύτητα του φωτός, αναστατώνοντας την επιστημονική κοινότητα.

 Το πείραμα Opera μέτρησε την ταχύτητα των νετρίνων από τον επιταχυντή CERN προς το παρατηρητήριο του Γκραν Σάσο στην Ιταλία και βρήκε ότι έφτασαν 60 νανοδευτερόλεπτα ταχύτερα από το αναμενόμενο.Νεότερα πειράματα έδειξαν ότι η απόκλιση οφείλεται σε σφάλματα στις μετρήσεις.Πάντως η ομάδα ήταν πολύ προσεκτική στις διατυπώσεις της. Εξήγησε ότι έλαβε υπόψη της όλες τις αιτίες που θα μπορούσαν να βγάλουν λάθος αποτέλεσμα αλλά δεν κατάφερε να βρει κάτι και ζήτησε από άλλες ομάδες να επιβεβαιώσουν ή να διαψεύσουν τα αποτελέσματα.

 Αν όμως πράγματι επιβεβαιωνόταν η ανακάλυψη θα ανέτρεπε το οικοδόμημα της σωματιδιακής φυσικής όπως χτίστηκε τον 20ο αιώνα, με θεμέλιο την Ειδική Θεωρία της Σχετικότητας. 

http://www.24h.gr/section/kosmos/oi-amerikanoi-den-xeroun-giati-o-stratos-tous-brisketai-sto-afganistan


Οι Αμερικανοί «δεν ξέρουν» γιατί ο στρατός τους βρίσκεται στο Αφγανιστάν

Έρευνα στις ΗΠΑ δείχνει ότι οι περισσότεροι πολίτες των ΗΠΑ επιθυμούν την αποχώρηση των δυνάμεων του ΝΑΤΟ Έρευνα στις ΗΠΑ δείχνει ότι οι περισσότεροι πολίτες των ΗΠΑ επιθυμούν την αποχώρηση των δυνάμεων του ΝΑΤΟ
Η «πίστη» των Αμερικανών στον πόλεμο των Αφγανιστάν έχει σημειώσει τεράστια πτώση, σύμφωνα με έρευνα του CBS και των New York Times.
Τα αποτελέσματα της έρευνας έρχονται στο φως λίγο μετά την υπόθεση της δολοφονίας 17 αμάχων από στρατιώτη του ΝΑΤΟ στη χώρα, που έχει προκαλέσει σάλο.
Το 69% θεωρούν ότι οι ΗΠΑ δεν θα έπρεπε να εμπλακούν σε αυτό το μέτωπο, ένα ποσοστό που πριν από μόλις τέσσερις μήνες ανερχόταν στο 53%.
Η έρευνα δείχνει επίσης ότι οι Αμερικανοί πιστεύουν ότι ο πόλεμος στο Αφγανιστάν «δεν πάει καλά» για τις ΗΠΑ, με το 68% να θεωρούν ότι πάει άσχημα και το 35% ότι πάει «χάλια». Επιπλέον, το 59% του δείγματος υποστηρίζει ότι ο πόλεμος ήταν μια «αποτυχία» για την πατρίδα τους. Μάλιστα, το 44% είπαν ότι οι όλοι οι Αμερικανοί στρατιώτες θα πρέπει να απομακρυνθούν πολύ νωρίτερα από το 2014, όταν είναι προγραμματισμένη η οριστική αποχώρηση του στρατεύματος από την περιοχή.
Οι περισσότεροι ερωτηθέντες, τέλος, δήλωσαν ότι δεν γνωρίζουν καν το λόγο για τον οποίο ο στρατός της χώρας τους βρίσκεται ακόμα στο Αφγανιστάν. Όταν ρωτήθηκαν γιατί συμβαίνει αυτό ακόμα, μετά και τη δολοφονία του Μπιν Λάντεν, το 55% δεν ήξεραν γιατί και μόλις το 1% απάντησε ότι ο λόγος που οι ΗΠΑ βρίσκονται εκεί είναι η 11η Σεπτεμβρίου, κάτι το οποίο εξάλλου ισχύει.