Κατερίνα Αναστασοπούλου, υποψήφια προς δημόσια διαβούλευση περιφέρειας Αχαϊας



ΚΑΤΕΡΙΝΑ  ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ
Υποψήφια προς δημόσια διαβούλευση για την εκλογική περιφέρεια Αχαϊας.


Γεννήθηκα στην Πάτρα το 1977. Τα παιδικά μου χρόνια τα πέρασα στην Αυστραλία από όπου γύρισε η οικογένεια μου το 1988. Έχω τέσσερα αδέλφια από τα οποία το ένα έχει ήδη ξενιτευτεί για ένα καλύτερο μέλλον.

Φοίτησα στο Αμερικάνικο Κολλέγιο Διοίκηση Επιχειρήσων και Μάρκετινγκ, από όπου έχω πάρει και βραβείο στην πτυχιακή μου με θέμα Ηλεκτρονικό Επιχειρείν. Η είσοδός μου στην εργασία ήταν η πρόσληψή μου σε μεγάλη εταιρεία πληροφορικής στον χώρο της παγκόσμιας αεροναυπηγικής ενώ στη συνέχεια εργάστηκα σε σημαντικές εταιρείες της χώρα μας όπως Πλαίσιο, Κρυπτο, Info-quest και στον όμιλο του κ. Πάνου Γερμανού, σε θέσεις εμπορικής διαχείρησης προϊόντων.

Εκτός απο την σταδιοδρομία μου σημαντικό κομμάτι της ζωής μου αφιερώθηκε παράλληλα στις δράσεις εθελοντισμού. Συμμετέχω ενεργά στη στήριξη ιδρυμάτων πρόνοιας για τα παιδιά και σε πολλές περιβαλλοντικές δράσεις (αναδασώσεις-προστασια φυσικου περιβάλλοντος).
Είναι η πρώτη φορά που εμπλέκομαι με την πολιτική με την ιδιότητα του εν δυνάμει υποψηφίου, μιας και ως σήμερα μόνο σαν ψηφοφόρος-εκλογέας είχα ασχοληθεί με τα πολιτικά δρώμενα της χώρας μας. Αυτή η περίοδος πράγματι είναι πολύ δύσκολη για να ξεκινήσει κάποιος να ασχολείται με τα κοινά, όμως πιστεύω πως εμείς οι νέοι άνθρωποι με την ακεραιότητα και ειλικρίνεια μας θα κάνουμε την διαφορά.

Ο λόγος που αποφάσισα και είμαι αποφασισμένη να πολιτευτώ είναι γιατί δεν αντέχω να βλέπω από τον καναπέ μου τους κόπους των προ-παππούδων, παππούδων, γονιών μας, ακόμα και τους δικούς μας να πηγαίνουν χαμένοι. Θεωρώ τραγικό το 2012 να υπάρχουν Έλληνες άστεγοι στην χώρα μας, και Έλληνες που δεν έχουν τα βασικά για την επιβίωση. Δεν δέχομαι να είναι η πατρίδα μου και οι Έλληνες σε κατάσταση κατοχής. Δεν δέχομαι την πατρίδα μου και την δημοκρατία της να την ελέγχει η Νέα Τάξη Πραγμάτων. Γιατί δεν αξίζει στην Ελλάδα μας και στους Έλληνες να της γυρίσουμε την πλάτη.

Η επιλογή μου να ενταχθώ στην σύγχρονη ΦΙΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, στους Ανεξάρτητους Έλληνες μαζί με τον Πάνο Καμμένο ήταν αποτέλεσμα του μηνύματος και των ιδεών του όπως περιγράφονται στην ιδρυτική διακύρηξη του κινήματος .
Ο Πάνος Καμμένος μιλάει στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΡΔΙΑ και το κίνημά μας δημιουργήθηκε-συνιδρύθηκε για να σπάσει τα δεσμά της Ελλάδος απο τους δήθεν Σωτήρες της. Από εμάς τους συνιδρυτές του και με όλο τον Ελληνικό λαό συνδιαμορφωνεται ένα ορθολογικό πατριωτικό προγραμμα που θα βγάλει τη χωρα απο την κρίση και την αξιοπρέπεια των Ελλήνων απο την ταπείνωση.

Δεν υποχωρούμε στην Νέα Τάξη Πραγμάτων και τα όργανά της.
Δεν υποκύπτουμε στους εκβιασμούς τους.
Δεν γονατίζουμε παρά μόνο για να ξανασηκωθούμε.
Δεν υπάρχουν περιθώρια!

Είμαι Ελληνίδα
Είμαι Ανεξάρτητη
και
Είμαι Αποφασισμένη να μην αφήσω την πατρίδα μου στα χέρια τους!


  https://www.facebook.com/iceangel23