Μετά από 3 χρόνια κρίσης τώρα βρήκαν 40.000 δικαιούχους μαϊμού στα επιδόματα - Ασφαλισμένος έπαιρνε παράνομα σύνταξη από το 1978

- Το υπουργείο σκοπεύει να διεκδικήσει τα χρήματα πίσω και μάλιστα αναδρομικά- Κάθε χρόνο από τα επιδόματα μαϊμού το κράτος έχανε 400 εκατομμύρια ευρώ- Το 20% λαμβάνουν επιδόματα που κανονικά δεν δικαιούνται- Από τον επανέλεγχο των επιδομάτων και συντάξεων θα εξοικονομηθούν 4,5 δισ.

http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=127625&catid=13 

 

http://www.newsbomb.gr/politikh/story/120627/tyhaio-eseis-ti-nomizete

Τυχαίο; Εσείς τι νομιζετε;

Ο νέος νόμος για την Υγεία είναι –κατ’ εντολήν της τρόικα- κομμένος και ραμμένος στα μέτρα ισραηλινής πολυεθνικής, για να κατακλύσει την ελληνική αγορά με τα πάμφθηνα φάρμακά της, την στιγμή που ο Αμερικανικός Οργανισμός Φαρμάκων επανειλημμένως έχει καταγγείλει ότι έχει εντοπίσει νοθευμένα σκευάσματα της ίδιας εταιρείας.
Από πολλές πηγές που ανενόχλητα κάνουν το γύρο του διαδικτύου, υπάρχουν ενδείξεις ότι ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος και «σοφός» του Γιώργου Παπανδρέου επί θεμάτων Υγείας, κ. Ηλίας Μόσιαλος είναι εβραίος και, μάλιστα, ότι τα βιβλία του πωλούνται στο Internet με το όνομα «Ελάιας Μόσια – Elias Mossia». Τυχαίο; Εσείς τι νομίζετε;
Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.
http://www.newsbomb.gr/politikh/story/120627/tyhaio-eseis-ti-nomizete 


Μετά το νέο μνημόνιο, η ελληνική κυβέρνηση ψήφισε τον εφαρμοστικό νόμο για την Υγεία, ο οποίος –με τη ρύθμιση για τη δραστική ουσία- θα μας ταΐζει, πλέον, υποχρεωτικά πάμφθηνα σκευάσματα που παράγονται σε χώρες του Τρίτου Κόσμου, όπως η Ινδία, το Πακιστάν, το Ισραήλ, το Μπαγκλαντές κ.ά. Ουσιαστικά, η καινούρια ρύθμιση απαγορεύει στον γιατρό να συνταγογραφεί ένα συγκεκριμένο φάρμακο. Του επιβάλλει να συνταγογραφεί δραστική ουσία, όπως επιβάλλει στον φαρμακοποιό να χορηγεί στον ασθενή το φθηνότερο σκεύασμα με την ίδια δραστική ουσία. 

Με τον τρόπο αυτό, μοναδικό κριτήριο επιλογής του φαρμάκου καθίσταται στο εξής η φθηνή τιμήαδιαφορώντας για την ποιότητα (αλλά και για τις καταγγελίες των γιατρών ότι σκευάσματα με την ίδια δραστική παρουσιάζουν πολύ διαφορετικές ιδιότητες και μπορούν να έχουν συνέπειες, από την αναποτελεσματικότητα στην καταπολέμηση της ασθένειας, μέχρι πολύ σοβαρές παρενέργειες). Ετσι, ανοίγει διάπλατα ο δρόμος για τη μονοπώληση της ελληνικής αγοράς από τις ξένες πολυεθνικές των πάμφθηνων no name φαρμάκωνκαι για την εξαφάνιση των ποιοτικών σκευασμάτων που παρασκευάζονται στην Ελλάδα και την Ευρώπη, υπό υψηλές ποιοτικές προδιαγραφές. Κατ’ επέκταση, καθώς είναι αδύνατο τα ποιοτικά αυτά φάρμακα να πωλούνται στις τιμές των made in India ανταγωνιστών τους, θα εξαφανιστούν από τα ράφια των φαρμακείων και των νοσοκομείων.  

Κοινοβουλευτική Ομάδα σχηματίζει αύριο ο Καμμένος

Τον δρόμο της Έλενας Κουντουρά, που προσχώρησε στους «Ανεξάρτητους Έλληνες», φαίνεται πως είναι έτοιμοι να ακολουθήσουν, περίπου 10 ακόμη «γαλάζιοι αντάρτες», σχηματίζοντας αύριο Κ.Ο.
Κοινοβουλευτική Ομάδα σχηματίζει αύριο ο Καμμένος

Κώστας Μαρκόπουλος, Δημήτρης Σταμάτης, Παναγιώτης Μελάς, Μιχάλης Γιαννάκης, Μίκα Τσαμπίκα-Ιατρίδου, Σπύρος Γαληνός, Γιώργος Βαγιωνάς και Μαρία Τσαρουχά-Κόλλια είναι τα οκτώ πρόσωπα, που προστιθέμενα στους Πάνο Καμμένο και Έλενα Κουντουρά ικανοποιούν τον κανονισμό της Βουλής που προβλέπει πως για το σχηματισμό μιας Κοινοβουλευτικής Ομάδας, χρειάζονται κατ΄ ελάχιστον 10 βουλευτές.
Κοντά σε αυτή την ομάδα, φαίνεται πως βρίσκεται και ο Βουλευτής Λαρίσης, Χρήστος Ζώης.

http://www.vimamen.gr/society/article/?aid=448350


http://www.vimamen.gr/society/article/?aid=448350 
Επεισόδιο με τον Βαγγέλη Μαρινάκη στη λεωφόρο Κατεχάκη
Αιτία η άρνηση των αστυνομικών να μπει στο υπουργείο και η προσωπική του φρουρά
Επεισόδιο με τον Βαγγέλη Μαρινάκη στη λεωφόρο Κατεχάκη 
Επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Βαγγέλη Μαρινάκη σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στην είσοδο του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, στη λεωφόρο Κατεχάκη. 

Ο κ. Μαρινάκης, ο οποίος είχε προγραμματισμένη συνάντηση με πολιτικό στέλεχος του υπουργείου απαίτησε να εισέλθουν στο κτίριο μαζί του - χωρίς να έχουν σχετική άδεια - μέλη της προσωπικής του φρουράς.


Ομως ένας αρχιφύλακας, ο οποίος είχε αναλάβει τον έλεγχο των επισκεπτών απαγόρευσε την είσοδο στην φρουρά του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακού και ζήτησε να εκδοθεί, προηγουμένως, σχετική άδεια.


Σύμφωνα με υψηλόβαθμους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. ο κ. Μαρινάκης αντέδρασε έντονα και προχώρησε σε βαρείς χαρακτηρισμούς κατά του αρχιφύλακα, αλλά και κατά του πρώην υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Χρ. Παπουτσή.


Το επεισόδιο έληξε μετά την παρέμβαση ταξιάρχου της ΕΛΑΣ, υπευθύνου για την ασφάλεια του κτιρίου.

ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ!!!


To "OXI" των αρχηγών σε άγνωστο πριμ

Το Sport24.gr αποκαλύπτει ότι πριν από το αγώνα με τον Παναθηναϊκό, άνθρωποι του Δ.Σ της ΠΑΕ ΑΕΚ, πρότειναν στους ποδοσφαιριστές της ομάδας, πριμ νίκης αγνώστου προελεύσεως. "Πείτε του να βγει και να το ανακοινώσει δημόσια", η απάντηση των Λύμπε, Δέλλα και Καφέ. 
 
Μία ήμερα πριν από το ντέρμπι με τον ΠΑΟ, μέλη του Δ.Σ της κιτρινόμαυρης εταιρείας κάλεσαν τους τρεις αρχηγούς της ομάδας (Νίκος Λυμπερόπουλος, Τραϊανός Δέλλας, Παντελής Καφές) για μία συζήτηση με χρηματικό αντίκρισμα για όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας σε περίπτωση νίκης.
Η πρόταση ήταν η εξής: "Υπάρχει κάποιος που προθυμοποιείται να σας δώσει ένα σημαντικό πριμ νίκης για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Είναι γνωστός και επιφανής ΑΕΚτζής, θέλει να διατηρήσει την ανωνυμία του και παράλληλα να βοηθήσει εσάς και την ομάδα".
"Ούτε να το σκέφτεστε"
Η απάντηση των αρχηγών, ήταν απόλυτη και ξεκάθαρη: "Αν δεν μας πείτε ποιος είναι, δεν υπάρχει συζήτηση. Δεν πρόκειται ποτέ να δεχτούμε χρήματα τα οποία δεν ξέρουμε από που προέρχονται. Δεν χρειαζόμαστε αμοιβή για να παίξουμε κόντρα στον Παναθηναϊκό, η φανέλα της ΑΕΚ είναι από μόνη της το κίνητρο μας".
Η συνομιλία σε γραφείο του προπονητικού κέντρου των Σπάτων, διήρκεσε δύο λεπτά. Οι αρχηγοί αποχώρησαν έχοντας καταστήσει σαφές ότι δεν πρόκειται να συμμετέχουν σε οποιαδήποτε συζήτηση για πριμ, δίχως να γνωρίζουν τον άνθρωπο που είχε αυτή την καλή βούληση.
Δεν μπήκαν καν στη διαδικασία να ρωτήσουν ποιο είναι το ποσό, όμως από τη στιγμή που οι κεραίες του Sport24.gr έπιασαν το θέμα (το οποίο δεν αμφισβητείται) καλό θα είναι ή από την πλευρά της ΠΑΕ ΑΕΚ, ή από τον ίδιο τον ενδιαφερόμενο, να ενημερωθούμε για την προέλευση αυτής της επιθυμίας-πρότασης.
ΥΓ: Οι πληροφορίες μας (χωρίς αυτές να είναι απόλυτα διασταυρωμένες) λένε ότι ότι το πριμ νίκης θα ήταν 500.000 ευρώ!

«Τεχνάσματα» ακρίβειας σε βάρος των καταναλωτών

Ποικίλους τρόπους έχουν βρει οι πολυεθνικές αλυσίδες στη χώρα μας προκειμένου να αυξάνουν τις τιμές των προϊόντων και παράλληλα να αποφεύγουν τη φορολόγηση των κερδών τους. 
Μάλιστα, οι υπηρεσίες του υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίαςαπό τους ελέγχους που έχουν κάνει στις ενδοομιλικές συναλλαγές των εταιρειών έχουν καταγράψει πέντε συγκεκριμένα τεχνάσματα.
-Θυγατρικές αγοράζουν από τις μητρικές τους σε υψηλές τιμές προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας. Οι τιμές είναι «φουσκωμένες» έτσι ώστε να παρουσιάζουν μεγάλο κόστος και να γλιτώνουν τη φορολόγηση κερδών στην Ελλάδα.
-Μια θυγατρική λιανικής προχωράει σε ειδική συμφωνία αγοράς προϊόντων από θυγατρική προμηθευτικής. Παράλληλα, συμφωνία κάνουν και οι μητρικές σε παγκόσμιο επίπεδο. Όμως το όφελος για δεν αποδίδεται στην θυγατρική λιανικής αλλά στην μητρική της εταιρεία.
-Το τρίτο τέχνασμα είναι τα υψηλά δικαιώματα χρήσης σημάτων που χρεώνουν οι μητρικές εταιρείες τις θυγατρικές. Οι χρεώσεις είναι υψηλές έτσι ώστε να αποφεύγουν τη φορολόγηση στην χώρα μας, εμφανίζοντας υψηλό κόστος.
-Ένα ακόμα «κόλπο» είναι ο δανεισμός με υψηλό κόστος των θυγατρικών από τις μητρικές εταιρείες. Με αυτόν τον τρόπο δικαιολογούνται αφενός αρνητικά οικονομικά αποτελέσματα και αφετέρου τις αυξημένες τιμές των προϊόντων τους.
- Τέλος, οι εταιρείες εμφανίζουν για πολλά χρόνια ζημιές και προβλήματα ρευστότητας. Με αυτό το τέχνασμα, κέρδη τους μεταφέρονται σε άλλες χώρες όπου δραστηριοποιούνται με χαμηλότερους συντελεστές φορολόγησης.«Τεχνάσματα» ακρίβειας σε βάρος των καταναλωτών 

http://www.newsbomb.gr/chrhma/story/120546/tehnasmata-akriveias-se-varos-ton-katanaloton 

ΚΟΛΩΝΟΣ γραφείο 16 τ. μ. , ισόγειο, κατασκευή '04 , 1 wc, άριστη κατάσταση, μέσα σε πυλωτή πολυκατοικίας ( σε αδιέξοδο ), ενοικιάζεται. 2 γραφεία, 1 μικρό γραφείο κατάλληλο για τοποθέτηση πολυμηχανήματος, 2 καρέκλες γραφείου, 2 συρταριέρες, 2 βιβλιοθήκες, 1 μικρή τηλεόραση, 1 φωτιστικό δαπέδου, 2 καρέκλες επισκεπτών, 2 πρίζες ηλεκτρικού ρεύματος, 1 πρίζα τηλεφώνου, 1 πρίζα κεραίας τηλεόρασης. 10 λεπτά με τα πόδια από το μετρό-προαστιακό σταθμού λαρίσης, δίπλα σε στάση λεωφορείου ( γραμμή 057 , ομόνοια,λόφος σκουζέ ), τιμή 270 ευρώ, συζητήσιμη 6987/128643