Συγκλονιστική η παρουσία Ανεξάρτητων Ελλήνων στον αποψινό Αγιασμό ! ! !


Δευτέρα, 2 Απριλίου 2012


Συγκλονιστική η παρουσία Ανεξάρτητων Ελλήνων στον αποψινό Αγιασμό ! ! !


ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΟΝ ΑΓΙΑΣΜΟ 


Ήταν πολλοί, ήταν ανεξάρτητοι, ήταν Έλληνες κι έδωσαν το παρών στον αγιασμό που έγινε στα κεντρικά γραφεία του Κινήματος ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. 
 Ο πρόεδρος του Κινήματος Πάνος Καμμένος στον χαιρετισμό του τόνισε ότι ξεκίνησε η πορεία για τον δύσκολο αλλά νικηφόρο αγώνα. 
 Ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει κανένα περιθώριο συνεργασίας με αυτούς που πρόδωσαν την πατρίδα. Και πρόσθεσε: 
 "Ξεκινάμε περιοδείες με λεωφορείο σε όλη την Ελλάδα. Εμείς ΜΠΟΡΟΥΜΕ να περπατήσουμε σε κάθε πόλη και σε κάθε χωριό. Θέλουμε να πλησιάσουμε όσους δεν μας έχουν ακούσει μέχρι τώρα. Πρέπει να φτάσουμε στην κάθε οικογένεια, να τους πούμε τη λύση που θα δώσουμε και εξασφαλίζει το αύριο της πατρίδας". 
 "Η Ελλάδα είναι ο στόχος της νέας τάξης πραγμάτων. Μας συνάντησαν στον Β΄ παγκόσμιο πόλεμο και αναχαιτίσαμε το παντοδύναμο Γ Ράιχ. Τους καθυστερήσαμε και κάναμε ελεύθερη την Ευρώπη. Σήμερα ξαναήλθαν με οικονομικούς δολοφόνους και προσπάθησαν να κάνουν τους Έλληνες να ντρέπονται. Δεν συμβιβαζόμαστε με τη νέα τάξη πραγμάτων". 
 "Κάναμε τον αγιασμό όπως ορίζουν τα έθιμα του τόπου και σήμερα αποκτήσαμε κοινοβουλευτική ομάδα. Θα έχουμε πλέον λόγο στο Κοινοβούλιο εκεί όπου η συγκυβέρνηση μας απαγόρευσε να μιλάμε". 
 "Το πρωί της Τετάρτης θα βγει σε δημόσια διαβούλευση το κυβερνητικό πρόγραμμα μας που θα είναι και η Εθνική μας αντιπρόταση. Θα δείξουμε τι θα κάνουμε την πρώτη μέρα, τον πρώτο μήνα, την πρώτη τετραετία και θα δείξουμε πώς θα απαλλαγούμε από τον άξονα κατοχής των τραπεζιτών". 
"Οι υποψήφιοι προκύπτουν από δημόσια διαβούλευση. Δεν δεχόμαστε τους εκλεκτούς των προμηθευτών του δημοσίου. Έχουμε μαζί μας άνεργους νέους, συνταξιούχους, επιστήμονες που δεν βρίσκουν δουλειά, πολύτεκνους".

ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΕΛΟΣ!!!

Μεθαύριο, Τετάρτη, ο κ. Καμμένος αναμένεται να παρουσιάσει τις προγραμματικές θέσεις του κόμματός του. Σύμφωνα με πληροφορίες, θα υποστηρίξει την έξοδο της Ελλάδας από το Μνημόνιο, τη δανειοδότηση για την κάλυψη τρεχουσών αλλαγών από την Κίνα και τη Ρωσία και επιστροφή στην πραγματική οικονομία και ανάπτυξη, αντί της πολιτικής ύφεσης που ακολουθείται σήμερα.
Ο κ. Καμμένος αναμένεται να παρουσιάσει ολοκληρωμένο πρόγραμμα εξόδου της χώρας από το Μνημόνιο και την κρίση, με επιστροφή στις αγορές και χαμηλότοκη δανειοδότηση από τρίτες χώρες.
Σε δηλώσεις του διακήρυξε την ακυρότητα του Μνημονίου καταγγέλλοντας ότι «δεν ισχύει, είναι άκυρο και αντισυνταγματικό»!
Τόνισε επίσης πως δεν αναγνωρίζει το χρέος των τόκων και πιστεύει στην πληρωμή μόνο του κεφαλαίου των 130 δισεκατομμυρίων ευρώ και όχι των τόκων. «Πιστεύουμε στην Ευρώπη των λαών αλλά άλλαξε από τον Απρίλιο του 2010 που η Γερμανία αποφάσισε να αντιμετωπίζει τους εταίρους ως εταίρες», πρόσθεσε.
Τι προβλέπει η εκλογική νομοθεσία και ο κανονισμός της Βουλής
Οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες» μετά την προσχώρηση του βουλευτή Βοιωτίας, Μιχάλη Γιαννάκη διαθέτουν πλέον δέκα βουλευτές γεγονός που θα τους επιτρέψει να έχουν όλα τα πλεονεκτήματα που συνεπάγεται μία κοινοβουλευτική ομάδα τα οποία θα είναι τα ίδια που απολαμβάνουν ΝΔ,ΠΑΣΟΚ,ΣΥΡΙΖΑ,ΚΚΕ ΛΑΟΣ και είναι τα εξής:
-ίση αντιμετώπιση στο τηλεοπτικό χρόνο που θα δοθεί στους «Ανεξάρτητους Έλληνες» για να εκφράσει τις θέσεις του στους πολίτες
-δικαίωμα συμμετοχής του Πάνου Καμμένου σε πολιτικό debate μεταξύ των πολιτικών αρχηγών όπως συνηθίζεται λίγες ημέρες πριν από τις εκλογές
-και οικονομική επιχορήγηση στο κόμμα του όπως λαμβάνουν και τα υπόλοιπα κόμματα που συγκροτούν κοινοβουλευτικές ομάδες.

http://eleytheriahthanatos.blogspot.com/2012/04/o.html#.T3mdifB1Akk 

Real Επικαιρότητα «Στον Ενικό» με τον Νίκο Χατζηνικολάου 2/4/2012 Δείτε ολόκληρη την πρώτη διαδικτυακή πολιτική εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου «Στον Ενικό».


Real Επικαιρότητα
«Στον Ενικό» με τον Νίκο Χατζηνικολάου
2/4/2012 12:00:00 μμ
       (51) (6)

Δείτε ολόκληρη την πρώτη διαδικτυακή πολιτική εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου «Στον Ενικό».


Στη Βουλή οι Ανεξάρτητοι Έλληνες


Στη Βουλή οι Ανεξάρτητοι Έλληνες

Πρώτη καταχώρηση: 02/04/2012
13:03Πολιτική
Στη Βουλή μπαίνει το νεοϊδρυθέν κόμμα του Πάνου Καμμένου, "Ανεξάρτητοι Έλληνες" όπως ανακοίνωσε ο ίδιος ο πρόεδρος του κόμματος πριν λίγο στο twitter του.
Οι "Ανεξάρτητοι Έλληνες" συγκροτούν πλέον Κοινοβουλευτική Ομάδα μετά την προσχώρηση και του βουλευτή Βοιωτίας, Μιχάλη Γιαννάκη.

Πάνος Καμμένος: Συνεργασία μόνο με τον ΣΥΡΙΖΑ



Πάνος Καμμένος: Συνεργασία μόνο με τον ΣΥΡΙΖΑ 
Την Τετάρτη θα παρουσιαστεί το πρόγραμμα των «Ανεξάρτητων Ελλήνων», ανακοίνωσε ο πρόεδρος του κόμματος, Πάνος Καμμένος, ο οποίος δεν απέκλεισε ενδεχόμενο μετεκλογικής συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ. 

Ο κ. Καμένος, μιλώντας σήμερα το πρωί στον ΣΚΑΙ, τόνισε ότι θα ζητήσει να φύγουμε από το Μνημόνιο, τόνισε ότι δεν αναγνωρίζει το χρέος, καθώς όπως είπε το χρέος από τα παράνομα επιτόκια είναι πάνω από 230 δισ. και υποστήριξε ότι το σχέδιο ήταν να εξαθλιωθούν οι Έλληνες για να παραδώσουν τον ορυκτό τους πλούτο. 


Σύμφωνα με τον κ. Καμμένο, με το πρόγραμμα που θα ανακοινώσει δε θα υπάρξουν ανάγκες δανεισμού. «Εάν όμως χρειαστεί να δανειστούμε, θα απευθυνθούμε σε τρίτες χώρες, όπως η Ρωσία», είπε. 

«Σκοπός μας είναι να κυβερνήσουμε χωρίς τη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και το ΛΑ.Ο.Σ», υποστήριξε ο κ. Καμμένος ενώ για την Αριστερά είπε ότι 
μπορεί να υπάρξει σύγκληση με τον ΣΥΡΙΖΑ σε ορισμένα θέματα. 

Μισθοί, συντάξεις και επιδόματα θα «πληρώσουν» τα 14 δισ. του Μαΐου.Η υστέρηση στα έσοδα φέρνει νωρίτερα νέο «μαχαίρι» σε μισθούς του δημοσίου και όσα επιδόματα έχουν απομείνει.


Η υστέρηση στα έσοδα φέρνει νωρίτερα νέο «μαχαίρι» σε μισθούς του δημοσίου και όσα επιδόματα έχουν απομείνει

Μισθοί, συντάξεις και επιδόματα  θα «πληρώσουν» τα 14 δισ. του Μαΐου
Τελικώς, θα είναι μεγαλύτερο από 11 δισ. ευρώ, το ύψος των περικοπών που θα ανακοινωθεί τέλη Μαΐου (και όχι αρχές Ιουνίου) από τη νέα κυβέρνηση, η οποία θα προκύψει από τις επόμενες εθνικές εκλογές (κατά πάσα πιθανότητα, θα γίνουν στις 6 Μαΐου).
Κι αυτό γιατί, όπως διαπιστώνεται μόλις τώρα, η υστέρηση στα προβλεφθέντα είναι μεγαλύτερη απ' ότι αρχικώς υπολογίζονταν.
Για παράδειγμα, η νέα μαύρη τρύπα που θα προκύψει από το μέτωπο των εσόδων στο πρώτο εξάμηνο, θα καταστήσει την εξέλιξη αυτή, περίπου, αναπόφευκτη.
Σύμφωνα με νεότερες εκτιμήσεις, εξ αιτίας αυτών των γεγονότων, οδεύουμε τελικώς προςπερικοπές της τάξης των 14 δισ. ευρώ, περίπου, γεγονός το οποίο θα φέρει σε εξαιρετικά δυσάρεστη θέση τόσο τον επόμενο πρωθυπουργό όσο και τον υπουργό Οικονομικών που θα επιλέξει.
Προς το παρόν, το μόνο σίγουρο είναι ότι το «μαχαίρι» θα μπει εκεί όπου εκτιμάται ότι υπάρχει ακόμα «λίπος». Κι όπως προκύπτει από μια απλή ανάλυση των κονδυλίων του προϋπολογισμού, οι πιθανότεροι ύποπτοι είναι οι μισθοί (κι ενδεχομένως οι συντάξεις) του δημοσίου και τα όποια επιδόματα έχουν απομείνει.
Ήδη, το παρόν οικονομικό επιτελείο λέγεται ότι έχει αρχίσει να «τρέχει» όλα τα πιθανά σενάρια, ωστόσο, το ...προνόμιο της τελικής επιλογής και της ανακοίνωσης της θα το έχει η επόμενη κυβέρνηση. Ενδεχόμενο να αποφευχθεί αυτή η εξέλιξη, δεν υπάρχει.
Τα μηνύματα που έρχονται τόσο από το ΔΝΤ όσο και από τις Βρυξέλλες είναι σαφή όσο και κατηγορηματικά: η παραμικρή παρέκκλιση θα σηματοδοτήσει τη διακοπή της οικονομικής βοήθειας προς την Ελλάδα. Κι ως γνωστόν, η τελευταία δεν έχει από πουθενά αλλού να περιμένει λεφτά, σε αυτή τη συγκυρία, η οποία υπολογίζεται ότι θα διαρκέσει περίπουμια δεκαετία!