Γελούν οι συνέταιροι συμμαθητές της συγκυβέρνησης.

Κλαίνε και πονούν οι Έλληνες που βιώνουν τις γονικλησίες τους.


Γελά και ο τομεάρχης προστασίας του πολίτη της συγκυβέρνησης Νάκος με τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ενώ στην Μαγνησία το αστυνομικό δελτίο γράφει

" Nεκρή βρέθηκε σήμερα το πρωί στο σπίτι της στην Ανάβρα η 85χρονη Χριστίνα Καραγιάννη.

Η ηλικιωμένη βρέθηκε από συγγενικά πρόσωπα που διέμεναν στην ίδια οικοδομή με αυτή, ενώ φαίνεται πως κάποιος πριν ή μετά το θάνατο της, είχε ψάξει το σπίτι της 85χρονης, καθώς μέσα σε αυτό επικρατούσε ένας πανικός,.

Σύμφωνα με συγγενικά πρόσωπα από το σπίτι της ηλικιωμένης έλειπαν μόνο 5 ευρώ, ενώ
αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με τον ιατροδικαστή η γυναίκα είχε δεχτεί πριν το θάνατο της χτυπήματα στο πρόσωπο και το σώμα.

Η Αστυνομία κάνει λόγο για ληστεία, ενώ ερευνώνται όλα τα ενδεχόμενα."



ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ


ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΜΑΚΕΛΕΙΟ 2... ΑΠΟΨΕ ΓΥΡΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ Γ......Ε!!!!

makeleio2-2

Το "κομμενο" ΜΑΚΕΛΕΙΟ 2 σε λίγο κοντά σας...
Η ομάδα υποστήριξης και οι τεχνικοί του makeleio.gr δημιουργούν τις απαραίτητες προυποθέσεις για να είναι το ΜΑΚΕΛΕΙΟ πιστό στο ραντεβού του με τους Έλληνες πατριώτες... Όλη η δημοσιογραφική ομάδα μπροστά και πίσω απο τις κάμερες είναι αυτή την ώρα στις επάλξεις για να σας μεταφέρουν όλη την αλήθεια.... Απόψε σας αποκαλύπτουμε όλο το παρασκήνιο της απόπειρας "φίμωσης" της εκπομπής... Δεν θα τους κάνουμε τη χάρη, εμείς δεν θα προσκυνήσουμε κανέναν Τούρκογλου και κανέναν εθνοπροδότη!!! Το  ΜΑΚΕΛΕΙΟ και σήμερα κοντά σας απο το makeleio.gr!!!

Ο Χυμός του Λεμονιού είναι 10.000 φορές ισχυρότερος από τη Χημειοθεραπεία και σκοτώνει 11 ειδών Καρκινογόνα Κύτταρα! Πόσα άτομα πεθαίνουν ενώ το μυστικό αυτό παραμένει φυλαγμένο, με καχυποψία, ώστε να μη θέσει σε κίνδυνο τα κέρδη εκατομμυρίων των μεγάλων φαρμακευτικών επιχειρήσεων!

 
Σας το μεταφέρω απλά. Όσοι είναι του...
ιατρικού κλάδου ή γνωρίζουν αντίστοιχα, ας τους το μεταδώσουν.Ίσως να υπάρχει αλήθεια και σκοπιμότητα ταυτόχρονα. Οι ωφελιμότητες του λεμονιού. Το λεμόνι, είναι ένα θαυματουργό προϊόν στο να σκοτώνει τα καρκινογόνα κύτταρα. Είναι 10.000 φορές ισχυρότερο από τη χημειοθεραπεία, γιατί...
δεν το αποδεχόμαστε αυτό; Διότι υπάρχουν οργανισμοί που ενδιαφέρονται να ανακαλύψουν μια συνθετική ουσία, που να τους επιτρέπει να αποκτήσουν κέρδη φανταστικά!
Για αυτό και από τώρα μπορείς προκαταβολικά να βοηθήσεις έναν φίλο που το χρειάζεται, επιτρέποντάς του να πληροφορηθεί ότι του είναι χρήσιμο να πιει χυμό λεμονιού για την πρόληψη της ασθένειας. Η γεύση του είναι ευχάριστη και φυσικά δεν προξενεί τις φοβερές επιδράσεις της χημειοθεραπείας. Και εφόσον έχει την δυνατότητα να το πράξεις, φύτεψε μια λεμονιά στον κήπο σου. Όλα τα μέρη του είναι ωφέλιμα. Την επόμενη φορά που επιθυμείς να πιεις χυμό, ζήτα φυσικό χυμό λεμονιού χωρίς συντηρητικά. Πόσα άτομα πεθαίνουν ενώ το μυστικό αυτό παραμένει φυλαγμένο, με καχυποψία, ώστε να μη θέσει σε κίνδυνο τα κέρδη εκατομμυρίων των μεγάλων φαρμακευτικών επιχειρήσεων!
Όπως γνωρίζετε πολύ καλά, η λεμονιά είναι χαμηλή. Δεν καταλαμβάνει μεγάλο χώρο. Όλοι τη γνωρίζουν σαν λεμονιά. Το φρούτο του είναι ένα κιτρικό προϊόν με διαφορετικές όψεις, το εσωτερικό του μπορεί να φαγωθεί άμεσα ή να επεξεργαστεί για την παραγωγή ποτών, αναψυκτικών, γλυκισμάτων κλπ. Το σημαντικό σε αυτό το φυτό οφείλεται στα ισχυρά αντικαρκινογόνα αποτελέσματά του. Και ακόμα και εάν του αποδίδονται περισσότερες χημικές ιδιότητες, το σημαντικότερο αυτού είναι δράση του πάνω στις κύστες και τους όγκους. Το φυτό αποτελεί μια θεραπευτική αγωγή για τον καρκίνο, δοκιμασμένο σε καρκίνους όλων των μορφών. Υπάρχουν ορισμένοι που το συνιστούν για όλες τις μορφές καρκίνου. Επιπλέον το θεωρούν σαν έναν παράγοντα αντιμικροβιακού ευρέος φάσματος, κατά των μολύνσεων των βακτηριδίων και όγκων, ικανό στην καταπολέμηση των εσωτερικών παρασίτων και σκουληκιών, ρυθμιστή τη υψηλής αρτηριακής πίεσης, είναι αντικαταθλιπτικό και καταπολεμά το άγχος και τις νευρικές διαταραχές.
Η πηγή αυτής της πληροφορίας είναι εντυπωσιακή: προέρχεται από έναν εκ των μεγαλύτερων φαρμακευτικών εταιρειών στον κόσμο που διαβεβαιώνει ότι μετά από 20 χρόνια εργαστηριακών μελετών, που πραγματοποιήθηκαν από το 1970 και συνακόλουθα έτη.
Τα εξαχθέντα συμπεράσματα ήταν: καταστρέφει τα καρκινογόνα κύτταρα 12 τύπων καρκίνων, συμπεριλαμβανομένων, του εντέρου κόλον, του στήθους, του προστάτη, των πνευμόνων και του παγκρέατος. τα χημικά συστατικά του δένδρου κατέδειξαν ότι δρα 10.000 καλύτερα στην επιβράδυνση ανάπτυξης των καρκινογόνων κυττάρων από το φαρμακευτικό προϊόν adriamycin, ένα χημειοθεραπευτικό φαρμακευτικό προϊόν, που χρησιμοποιείται συνήθως στον κόσμο όλο.
Το πλέον εντυπωσιακό της θεραπείας είναι ότι με τον εξαγόμενο χυμό λεμονιού καταστρέφονται μόνον τα καρκινογόνα κύτταρα και δεν επιδρά στα υγιή. Το κείμενο κυκλοφόρησε από το Ινστιτούτο των Επιστήμων Υγείας, llc 819n, Charles Street, Βαλτιμόρη, MD 1201.
http://epanastasi-gr.blogspot.com/2011/12/10000-11-10000-11.html 


Ιταμή τουρκική πρόκληση.Φρεγάτα στον Καφηρέα,παραμονές 25ης Μαρτίου



Ξεπερνά τα όρια η Άγκυρα,που δείχνει να θέλει να κλιμακώσει την ένταση στο Αιγαίο.Μετά το Πίρι Ρέϊς έστειλε φρεγάτα τη μέχρι το Καφηρέα,σήμερα το πρωί ,την ώρα που στην Αθήνα γίνονταν οι μαθητικές παρελάσεις για την επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Η Άγκυρα είναι απλά απαράδεκτη,προκαλεί και θέλει ένταση.

Σύμφωνα με το ΓΕΕΘΑ:


"Από το ΓΕΕΘΑ ανακοινώνεται ότι η τουρκική φρεγάτα “GAZIANTEP”, εξερχόμενη από το λιμάνι του Ακσάζ, πλέοντας σε διεθνή ύδατα, εισήλθε την 24 Μαρτίου (06:30) σε Ελληνικά Xωρικά Ύδατα Νότια Ν. Κύθνου και εξήλθε αυτών με Βορειοανατολική πορεία πλέοντας το στενό του Καφηρέα στις 10:00. 

Μέσα και πλοία του Πολεμικού Ναυτικού, καθώς και αεροσκάφη της Πολεμικής Αεροπορίας παρακολουθούν το τουρκικό σκάφος, καθόλη τη διάρκεια του πλου του". 

http://www.onalert.gr/default.php?pname=Article&catid=2&art_id=13250 

ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΣΟΥΝΑΜΙ!! ΤΡΕΜΟΥΝ ΣΕ ΝΔ - ΠΑΣΟΚ


Ιδού τα επιτεύγματα του “καταλληλότερου” για πρωθυπουργός

 Ο Βενιζέλος απομυθοποιήθηκε ως Υπουργός Οικονομικών ταχύτερα απο οποιονδήποτε άλλο προκάτοχο του. Τι να πρωτοαναφέρουμε; Τις δηλώσεις του τον περασμένο Ιούλιο οτ,ι «μπήκε πάτος στο βαρέλι;» Και από τότε σταματημό δεν είχαν τα μέτρα;
Τι ρητή διαβεβαίωσή του οτι δεν θα επιβληθούν άλλοι φόροι στα ακίνητα και οτι η ΔΕΗ δεν είναι «εισπρακτικός μηχανισμός».
Τότε, που πήγε να  κάνει τον σκληρό με τον Τόμσεν και στη συνέχεια έφτασε να πάει μέχρι την Ουάσιγκτον για να τον παρακαλάει να γυρίσει πίσω;
Το «έκτακτο τέλος επι της δομημένης επιφάνειας», το χαράτσι δηλαδή, που ήταν έκτακτο και στη συνέχεια τείνει να γίνει μόνιμο;
Τις προβλέψεις και τις εκτιμήσεις του που έπεσαν όλες έξω;
Τη συμφωνία που έκανε με τον Νταλλάρα για να κλείσει το PSI με κάτι επιτόκια που ξεκινούσαν από το 4,5%;
Ο Βενιζέλος, λοιπόν, ικανοποίησε τη ματαιοδοξία του και έγινε, επι τέλους, αρχηγός του ΠΑΣΟΚ. Από πάντα το θεωρούσε οτι μπήκε στην πολιτική για  αυτή την αποστολή. Ελέω Θεού, δηλαδή!
Δεν πρόλαβε, λοιπόν, να γίνει αρχηγός και άρχισαν τα ..όργανα.
Πρώτα – πρώτα αυτή η ανοησία «αρχίζουμε»! Δηλαδή, μέχρι τώρα τι έκαναν; Έπαιζαν τις κουμπάρες; Ο ίδιος δεν ήταν Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης;
Η δεύτερη …εντυπωσιακή αλλαγή του Βενιζέλου ήταν ότι διατήρησε του ίδιους κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους, Πρωτόπαππα, Ευθυμίου και Μπετενιώτη.
Η επόμενη συγκλονιστική αποκάλυψη ήταν οταν μας εξομολογήθηκε οτι θεωρεί τον εαυτό του συνεχιστή του Τρικούπη (που πτώχευσε τη χώρα), του Ελευθέριου Βενιζέλου (που επίσης πτώχευσε τη χώρα), του Πλαστήρα που δοξάστηκε μεν ως Στρατιωτικός, αλλά απέτυχε ως πολιτικός (δεν ήθελε την Ελλάδα να εμπλακεί στον Πόλεμο του ’40, υπέγραψε τη Συμφωνία της Βάρκιζας, έκανε ένα αποτυχημένο πραξικόπημα κ.λ.,π.), του Γεωργίου Παπανδρέου (χωρίς σχόλια), του Ανδρέα Παπανδρέου (χωρίς σχόλια επίσης)! Μας κάνει εντύπωση που ..παρέλειψε τον Σημίτη, αλλά είναι ακόμα πρόσφατο το πέρασμά του και κάτι θυμόμαστε!
Προχθές, ενημερωθήκαμε ότι συνεχίζει τις …δομικές αλλαγές στο ΠΑΣΟΚ!
Ο Καρχιμάκης …παραμένει Γραμματέας του Κινήματος, ενώ ένα …νέο πρόσωπο η Φώφη Γεννημάτα, σύμβολο της οικογενειοκρατίας, αναλαμβάνει Εκπρόσωπος Τύπου!
Αν έχουν βάση οι φήμες, ότι................

Οι οικονομίες χιλιάδων στρατιωτικών έκαναν «φτερά» σε μια νύκτα


Οι οικονομίες χιλιάδων στρατιωτικών έκαναν «φτερά» εν μία νυκτί σε ποσοστό που ενδεχομένως ξεπερνάει το 65%. Οι συνέπειες από το «κούρεμα» των αποθεματικών των Μετοχικών Ταμείων των Ενόπλων Δυνάμεων, στο πλαίσιο του PSI, θα είναι επώδυνες για τα στελέχη που καθ’ όλη τη διάρκεια της καριέρας τους καταβάλλουν το 5% των αποδοχών τους προκειμένου να λάβουν εφάπαξ και μέρισμα με την αποστρατεία τους. Υπόκεινται επίσης σε κρατήσεις, με σκοπό να τους δοθεί βοήθημα ενηλικίωσης των τέκνων τους.
 
Το
αποθεματικό του Μετοχικού Ταμείου Ναυτικού προσέγγιζε τα 100 εκατ. ευρώ, ενώ του Μετοχικού Ταμείου Αεροπορίας τα 80 εκατ. ευρώ. Σχεδόν το σύνολο των χρημάτων ήταν κατατεθειμένα σε προθεσμιακούς λογαριασμούς της Τραπέζης τηςΕλλάδας, η οποία τα επένδυσε σε ομόλογα του ελληνικού Δημοσίου. Αυτό συνεπάγεται το «κούρεμά» τους με απώλειες που ξεπερνούν το 60%, ίσως και το 65% σύμφωνα με πληροφορίες. 

http://www.inews.gr/87/oi-oikonomies-chiliadon-stratiotikon-ekanan-ftera-se-mia-nykta.htm 

«Δεν δέχομαι καμία υπόθεση κηδεμονίας της Ελλάδας»

«Δεν δέχομαι καμία υπόθεση κηδεμονίας της Ελλάδας»

Ο Φρανσουά Ολάντ νιώθει «αποτροπιασμό» όταν ακούει τέτοια σενάρια

Αντίθετος σε κηδεμονία της Ελλάδας δηλώνει o υποψήφιος πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ. «Αποκλείεται, από την πλευρά μου, κηδεμονία της Ελλάδας από τις Βρυξέλλες ή οποιονδήποτε άλλον», λέει χαρακτηριστικά και προσθέτει: «Όταν ακούω να προτείνονται τέτοιες λύσεις, νιώθω πραγματικά αποτροπιασμό».

Σε συνέντευξή του στη Real News ο υποψήφιος των Σοσιαλιστών εκτιμά ότι το δεύτερο πακέτο διάσωσης της χώρας, είναι ένα θετικό βήμα προς τα εμπρός, αλλά ανεπαρκές. Επισημαίνει πως, χωρίς επαναξισορρόπηση και χωρίς ανάπτυξη «δεν κάνουμε τίποτα άλλο αυτή τη στιγμή από το να αγοράζουμε χρόνο». 

Η ανάπτυξη, επισημαίνει, είναι η πιο μεγάλη παράβλεψη της πολιτικής απάντησης στην ευρωπαϊκή κρίση, τονίζει ότι «πρέπει να υπάρξει ένα νέο κλίμα εμπιστοσύνης, μεταξύ των Ευρωπαίων εταίρων», ξεκαθαρίζοντας ότι «δεν πρόκειται να πληρώσει κάποιος για κάποιον άλλον». 

Ο κ. Ολάντ, αποφεύγει να κάνει προβλέψεις για τις εκλογές στην Ελλάδα και δηλώνει: «Οι Έλληνες κρίνουν. Εύχομαι και ελπίζω, κυρίως, την εδραίωση μιας ισχυρής ελληνικής κυβέρνησης».

ΣΧΟΛΙΑ ΠΡΑΣΙΝΑ......απο Chris


ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΟΙ ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΦΑΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ. ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΔΣ, ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΕΝΕΣ ΜΕΤΟΧΕΣ, ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΙ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΕΣ ΚΑΙ ΑΚΕΦΑΛΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΦΕΡΕΪΡΑ ΔΙΚΑΙΩΣ ΝΑ ΑΠΟΡΕΙ ΓΙΑ ΟΣΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ.
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΒΛΕΦΘΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ. ΕΥΘΥΝΗ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ. ΟΙ ΜΕΤΟΧΟΙ, ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ, Ο ΚΟΣΜΟΣ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΧΩΡΙΣΤΕΙ ΣΕ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ, ΤΖΙΓΓΕΡΙΚΟΙ, ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΙΚΟΙ, ΤΣΑΚΙΚΟΙ ΚΛΠ ΚΛΠ. ( ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΣΑΚΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ? ΑΚΟΜΑ ΦΕΡΝΕΙ ΑΡΑΒΕΣ? )
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΒΓΑΛΑΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ. ΔΕ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ ΠΟΥ Η ΟΜΑΔΑ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ CHAMPIONS LEAGUE ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥΜΕΤΟΧΙΚΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ. ΕΙΧΑΜΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΡΟΤΥΠΟ, ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΟΥΣΑΜΕ ΕΠΙ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΗΜΑΣΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ. ΗΜΑΣΤΑΝ Ο PANATHINAIKOS. 
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΗΤΑΝ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΑΝ ΠΡΟΒΑΤΟ ΣΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ "ΘΕΙΟΥ", ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΘΩΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΥ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΚΑΣ.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΤΖΙΓΓΕΡ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΦΕΡΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΘΥΝΗ. ΙΣΩΣ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ. ΟΠΩΣ ΕΥΘΥΝΗ ΦΕΡΕΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟΣΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΔΙΑΙΩΝΙΖΕΤΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΣΑΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΡΑΒΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΚΑΡΕΙ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ....ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ???? ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ...ΕΝΤΑΞΕΙ, ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ, ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ. ΟΦΕΙΛΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ, ΟΠΟΙΟΣ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ.
ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΟΜΩΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΦΕΡΟΥΝ ΕΞΙΣΟΥ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΘΥΝΗ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ? ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΕΦΤΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΤΑΞΑΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΝΑ ΣΩΡΟ?
ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΟΛΕΜΗΣ, ΝΙΚΑΣ, ΞΥΛΑΣ, ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ, ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ΚΙ ΑΛΛΟΙ. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΣΑΚΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ 700 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ!!!!!! ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΟΥΣ ΣΑΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΟΣΑ ΔΙΝΩ ΕΓΩ ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ!!! ΝΤΡΟΠΗ ΚΥΡΙΟΙ....
ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΙ. ΦΩΤΕΙΝΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΩΝ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΜΑ...
ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΚΑΙ ΕΣΤΕΙΛΕ ΠΑΡΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΘΕΙΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ. ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ!!! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ???
ΛΥΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΟΡΙΖΟΝΤΑ.... ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ. Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΘΑ ΒΓΕΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟ ΑΥΤΟ.