Βροχή από πεφταστέρια αναμένεται απόψε στην Ελλάδα



Βροχή από πεφταστέρια αναμένεται απόψε στην Ελλάδα

Βροχή από πεφταστέρια αναμένεται απόψε στην Ελλάδα
Μια νέα βροχή διαττόντων αστέρων, οι Λυρίδες, αναμένεται να είναι ορατή στην Ελλάδα κατά τη διάρκεια αυτού του Σαββατοκύριακου.
Οι πτώσεις των μετεώρων που ονομάζονται και «πεφταστέρια», θα κορυφωθούν απόψε το βράδυ και τα χαράματα της Κυριακής, ενώ τόσο το προηγούμενο, όσο και το επόμενο βράδυ θα υπάρχει αυξημένη δραστηριότητα.
Επειδή στις σήμερα, 21 Απριλίου, υπάρχει «Νέα Σελήνη», δηλαδή το φεγγάρι δεν θα φωτίζει το νυχτερινό ουρανό, οι παρατηρητές (στο μέτρο που οι κατά τόπους καιρικές συνθήκες θα διευκολύνουν την παρατήρηση του ουρανού) θα έχουν την ευκαιρία να δουν καλύτερα -από λίγο πριν τα μεσάνυχτα έως τα χαράματα- το φαινόμενο, στο αποκορύφωμα του οποίου αναμένεται να εισέρχονται στη γήινη ατμόσφαιρα και να πυρακτώνονται δέκα έως 15 διάττοντες ανά ώρα, με ταχύτητα περίπου 50 χιλιομέτρων την ώρα.
Οι Λυρίδες δημιουργούν φωτεινά πεφταστέρια με μακριές ουρές που είναι ορατά στον ουρανό για αρκετά δευτερόλεπτα. Κάποιες χρονιές τα μετέωρά τους έφθασαν μέχρι και τα 100 την ώρα, κάτι που όμως δεν είναι δυνατό να προβλεφθεί εκ των προτέρων.

ΜΑΚΕΛΕΙΟ 20-4-2012 / ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΗΘΗΚΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΠΑΝΙΚΟΣ




ΜΑΚΕΛΕΙΟ 20-4-2012: ΜΑΣ ΕΚΟΨΑΝ ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ...

Συντάχθηκε απο τον/την Makelaris Στις .

makeleio2-2
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΗΘΗΚΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΠΑΝΙΚΟΣ
Στα δεξιά της οθόνης του υπολογιστή σας, έχετε την δυνατότητα να παρακολουθήσετε το ΜΑΚΕΛΕΙΟ 2 που έκοψαν τα τσιράκια της εξουσίας και επανέκαμψε με μεγαλύτερη δύναμη και δημοσιογραφική αποφασιστικότητα από την τηλεοπτική συχνότητα του Extra3.
Tα είπαμε όλα την Παρασκευή τα μεσάνυχτα. Για τους πάμπλουτους κηφήνες που την ώρα που έπαιρναν από εμάς το υστέρημα μας αυτοί θησαύριζαν, εμπλέκονταν σε εξοπλιστικά προγράμματα και έχτιζαν βίλες σε κυκλαδίτικα νησιά στην υγειά των κορόιδων που πλήρωναν έκτακτη εισφορά, πλήρωναν χαράτσια και πέθαιναν στα ράντσα των νοσοκομείων του Λοβέρδου.
Για τις κολλητές της κυρίας Μαργαρίτας Παπανδρέου που εκτός από την πολυσχιδή δράση τους στις ΜΚΟ που χρηματοδοτούσε ο γιόκας(αυτό το υποκείμενο με το κόκκινο κασκόλ)φρόντιζαν να πλουτίζουν αναλαμβάνοντας δημόσιες θέσεις.
Για τα έσχες χωρίς τα πόθεν, εθνοκηφήνων που τους χρυσοπληρώσαμε.
Για τα χαίρια και τις βρωμιές αλητών που τώρα ξαναζητούν την ψήφο μας.
Όλες τις εκπομπές μέχρι τις 6 Μαίου τις αφιερώνουμε στον πονεμένο και προσβεβλημένο λαό. Που έχει την δύναμη να τους στείλει στο διάολο με την ψήφο του.
Εαν δεν το κάνει, θα έχουμε αποτύχει όλοι. Σαν έθνος και σαν προσωπικότητες. Φροντίστε να μην διαψεύσουμε τους εαυτούς μας , τα παιδιά μας, τις οικογένειές μας.
Κατεβείτε στις κάλπες και πάρτε τους τα σκάλπ.
Κρέμονται από τα αρχ...μας. Τσακίστε τους....

Μακελειό 20-4-2012


ΜΑΚΕΛΕΙΟ 2
20-4-2012

www.makeleio.gr