Βοήθεια ζωής από τον Νίκο Πατέρα

http://prasinanea.gr/paraskinio/article1675530.ece

Από την παρουσία του στον Παναθηναϊκό, οι περισσότεροι έχουν συνηθίσει τον Νικόλα Πατέρα ως ένα δυναμικό παράγοντα που δεν χαρίζεται στο παρασκήνιο... Ωστόσο ο πρώην πρόεδρος του Τριφυλλιού είναι ιδιαίτερα ευαίσθητος με θέματα που αφορούν μικρά παιδιά με προβλήματα και έχει βοηθήσει πολλές φορές οικονομικά.
Τελευταία περίπτωση ήταν αυτή της 5χρονης Αναστασίας Καρατζά, η οποία ταλαιπωρείται από λευχαιμία και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Παίδων "Αγία Σοφία". Η οικογένειά της αδυνατεί να ανταποκριθεί στα έξοδα της θεραπείας, ενώ το Ασφαλιστικό Ταμείο δεν καλύπτει τα νοσήλεια της...
Ο Νικόλας Πατέρας ενημερώθηκε για την υπόθεση από δημοσίευμα της εφημερίδας "Ελεύθερος Τύπος" και αμέσως κινητοποιήθηκε. ......http://prasinanea.gr/paraskinio/article1675530.ece




Panos Kammenos Όταν η συμφωνία για συγκυβέρνηση, πρίν και μετά τίς εκλογές περιλαμβάνει ξεκάθαρο σχέδιο παράδοσης τής Εθνικής κυριαρχίας......



Όταν η συμφωνία για συγκυβέρνηση, πρίν και μετά τίς εκλογές περιλαμβάνει ξεκάθαρο σχέδιο παράδοσης τής Εθνικής κυριαρχίας με τόν "φεντεραλισμό "του Πάγκαλου εκ μέρους του ΓΑΠ , και το "ξεπερασμένο μοντέλο του Έθνους-Κράτος " κατά τόν Αδωνη εκ μέρους Σαμαρά , τότε κινητοποιούνται τεράστιες δυνάμεις που λέγονται ΕΛΛΗΝΕΣ.

......Καλησπέρα στόν κ.Ρόντο...........

ΔΈΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΜΑΣΤΕ

ΌΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΊΝΑΙ ΕΠΩΝΥΜΟΙ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ

www.foxblog.gr
“Μεγάλες ανησυχίες προκάλεσε η τελευταία δημοσκόπηση στην “Καθημερινή”. Κυρίως ανησυχεί η Συγγρού που άκουσε ότι ο Καμμένος – χωρίς να έχει ακόμα ανοίξει όλα του τα χαρτιά-κατά πάσα πιθανότητα περνάει τον Καρατζαφέρη που αντιστέκεται όψιμα κατά του Μνημονίου 2.

Pyx Lax Live in NEW YORK -Opening (Monaksia Mou Ola)


Pyx Lax Live in NYC -Opening (Monaksia Mou Ola)

March 2, 2012 at Terminal 5, NY
http://www.youtube.com/watch?v=Z47kT2CPwlc

ΑΚΟΜΑ ΓΡΑΦΩ ΓΡΑΜΜΑΤΑ - ΜΠΑΜΠΗΣ ΣΤΟΚΑΣ | 2012 |

Στην Ιταλία ο Λέτο! www.gazzetta.gr

http://www.gazzetta.gr/podosphairo/article/item/270830-sok-me-leto

Το σίριαλ Λέτο συνεχίζεται και μάλιστα με αρνητική εξέλιξη! Ο Αργεντινός βρίσκεται στην Ιταλία για εξετάσεις από ειδικό γιατρό ενώ χάνει σίγουρα την ΑΕΚ και πιθανότατα τον Ολυμπιακό!
Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Σεμπάστιαν Λέτο στο γόνατο όχι μόνο δεν πηγαίνει καλύτερα, παρά την όποια αισιοδοξία υπήρχε, αλλά ο Αργεντινός αισθάνθηκε νέες ενοχλήσεις την Κυριακή στην Παιανία και χάνει δεδομένα το ντέρμπι με την ΑΕΚ και πιθανότατα το ματς της χρονιάς κόντρα στον Ολυμπιακό!
http://www.gazzetta.gr/podosphairo/article/item/270830-sok-me-leto

24H.gr // Περαιτέρω περικοπές σε μισθούς, αποζημιώσεις και... τέλος στο εφάπαξ

http://www.24h.gr/section/oikonomia/peraitero-perikopes-se-misthous-apozimioseis-kai-telos-sto-efapax
Η νέα φοροκαταιγίδα που έρχεται από τον Ιούνιο. Ποια μέτρα σοκ περιλαμβάνονται στο νέο πακέτο.

Νέος γύρος περικοπών έρχεται από Ιούνιο. Το νέο πακέτο θα προβλέπει, μεταξύ άλλων, το «ξήλωμα» του εφάπαξ σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, καθώς και των αποζημιώσεων λόγω απόλυσης ή συνταξιοδότησης. 
Πληροφορίες αναφέρουν μάλιστα ότι η τρόικα θα επανέλθει στο θέμα της κατάργησης ή της περικοπής του 13ου και 14ου μισθού στον ιδιωτικό τομέα. 

Σχόλια Τρίφυλλα!.......απο Chris

TΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΧΑΘΗΚΕ
Το τελικό συμπέρασμα που βγαίνει την επομένη της ήττας απο τον ΠΑΟΚ είναι οτι ο Παναθηναϊκός για άλλη μια φορά έβγαλε τα μάτια του μόνος του...
Ναι, υπήρχε σχέδιο για να μείνει η ομάδα χωρίς τον κόσμο της στο πιό κρίσιμο σημείο της κούρσας του πρωταθλήματος, ναι, ήταν ανεκδιήγητος ο Βοσκάκης που έβλεπε και δεν σφύριζε και στο τέλος όταν όλα είχαν κριθεί έδωσε ενα μούφα πέναλτι για να θολώσει τα νερά, ναι, την ομάδα την κυνηγάνε με λύσσα σε όλα τα επίπεδα, ΟΧΙ, δεν είναι όλα αυτά δικαιολογία για την χθεσινή ήττα η οποία ήρθε από έλλειψη τρεξίματος και ποδοσφαιρικού εγωισμού, εγωισμό τον οποίο διέθετε ο ελλειπής ΠΑΟΚ, ο οποίος απέδειξε στα κόκκινα παπαγαλάκια οτι δεν ανοίγει τα πόδια του στον Παναθηναϊκό.
Όταν έχεις τα βασικά σου ατού ( Κουίνσυ, Βιτόλο, Ζέκα ) σε μέτρια εώς κακή μέρα και τους Κατσουράνη και Σαριέγκι να μην βλέπονται, δεν μπορείς να περιμένεις τίποτα παραπάνω από αυτό που φυσιολογικά ήρθε.
Όλοι αναρωτιόμαστε που πήγε αυτός ο Παναθηναϊκός που βλέπαμε στην αρχή της σαιζόν, με παίκτες που γυάλιζε το μάτι τους και τρέχανε ακατάπαυστα. Λίγο τρέξιμο και ψυχή ήθελε χθες και θα το είχαν καθαρίσει άνετα το παιχνίδι, κόντρα σε κάθε λογής βοσκάκηδες και σε κάθε παρασκήνιο.
Το σημαντικό είναι οτι δεν χάθηκε απολύτως τίποτα και αν η ομάδα σοβαρευτεί και παίξει αυτό που μπορεί, τα πάντα είναι στο χέρι της, αρχής γενομένης απο το ντέρμπι με την ΑΕΚ και εν αναμονή του υπέρ πάντων αγώνα με τον Ολυμπιακό όπου εκεί πια θα κριθούν όλα.
Ο Φερέιρα έχει βγάλει πολλά μαγικά ραβδάκια απ΄το καπέλο του μέχρι στιγμής και τώρα καλείται να βγάλει άλλο ένα που θα επαναφέρει τον εγωισμό των παικτών του.