Panos Kammenos Οι συγκυβερνώντες θριαμβολογούν Οι αγορές εισπράττουν Τα αδέλφια ετοιμάζουν πάρτυ Ο Ελληνικός λαός πεινά και πονά Οι γελωτοποιοί προκαλούν ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΑΝΕΧΤΟΥΜΕ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΛΑΘΟΣ


  • Οι συγκυβερνώντες θριαμβολογούν
    Οι αγορές εισπράττουν
    Τα αδέλφια ετοιμάζουν πάρτυ
    Ο Ελληνικός λαός πεινά και πονά
    Οι γελωτοποιοί προκαλούν

    ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΑΝΕΧΤΟΥΜΕ
    ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ
    ΚΑΝΟΥΝ ΛΑΘΟΣ

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ


     ·  ·  · Πριν από 49 λεπτά · 
  • Πρίν εξαφανιστούν οι συγκυβερνώντες ΠΑΣΟΚ-ΝΔ με τις μαύρες σακούλες της μεταπολίτευσης απο την siemens, ΝΟΜΙΖΟΥΝ ότι κλείλουν τις εκρεμότητες κάνοντας ΑΚΥΡΕΣ συμφωνίες αντίθετες με τις εξεταστικές που υπέγραφαν.

    ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ -ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ 2 ΔΙΣ ΕΥΡΩ
    ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ -ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ 270 ΕΚ ΕΥΡΩ

    Επαναφέρουν τους Τσουκάτους στα επιτελεία ΑΓΝΟΩΝΤΑΣ την επιστροφη των κλεμένων και τις αποφάσεις της δικαιοσύνης.

    ΟΣΑ ΧΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΤΕ
    ΟΣΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΕΤΕ
    ΟΣΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝ ΦΙΜΩΣΕΤΕ

    ΔΕΝ ΓΛΥΤΩΝΕΤΕ
    ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ


    ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΗΠΑ: Νοθευμένα τα φάρμακα της TEVA που προμηθεύει τα νοσοκομεία μας! Η Teva, που σάρωσε στις ηλεκτρονικές δημοπρασίες του υπουργείου Υγείας, έχει καταγγελθεί από τον αμερικανικό Οργανισμό Φαρμάκων για μαύρα σωματίδα, ακαθαρσίες, ανεπαρκείς συνθήκες υγιεινής, μολύνσεις και μπερδέματα στην παραγωγή!

http://www.newsbomb.gr/ygeia/story/119778/notheymena-ta-farmaka-tis-teva-poy-promitheyei-ta-nosokomeia-mas

Τα επικίνδυνα φάρμακα made in India είναι εδώ. Σε πολύ λίγο καιρό, τα ελληνικά νοσοκομεία θα χορηγούν αφειδώς σκευάσματα της ισραηλινής εταιρείας, Teva, την οποία οι αμερικανικές αρχές έχουν συλλάβει να παρασκευάζει νοθευμένα φάρμακα!
Μάλιστα, οι συνθήκες παραγωγής σκευασμάτων σε εργοστάσιο του ομίλου Teva στο Μιζούρι των ΗΠΑ ήταν τέτοιες που οδήγησαν τον Αμερικανικό Οργανισμό Φαρμάκων(Food and Drug Administration - FDA) να του βάλει λουκέτο!

Η ασυλλόγιστη πολιτική της κυβέρνησης και η εμμονή της στη χορήγηση του πιο φθηνού φαρμάκου με βάση τη δραστική ουσία έχει ανοίξει διάπλατα την πόρτα στην Teva, η οποία μέσω της θυγατρικής της TAPI παράγει δραστική ουσία –μεταξύ άλλων- σε Ινδία, Κίνα, Ισραήλ, Πουέρτο Ρίκο και Μεξικό.
Είναι χαρακτηριστικό ότι, η Teva με τα πάμφθηνα σκευάσματά της σάρωσε στο δεύτερο διαγωνισμό του υπουργείου Υγείας για την προμήθεια δραστικής ουσίας στα ελληνικά νοσοκομεία, καθώς μειοδότησε σε 9 από τις 23 δραστικές ουσίες!
Ουσιαστικά, τώρα που μοναδικός γνώμονας είναι η τιμή και όχι η ποιότητα του φαρμάκου, η ισραηλινή εταιρεία θα κατακλύσει με τα σκευάσματά της τα ελληνικά νοσοκομεία, αφήνοντας μακράν πίσω όλες τις άλλες ελληνικές και ευρωπαϊκές εταιρείες των οποίων τα standards ελέγχονται από την ευρωπαϊκή νομοθεσία.
ΗΠΑ: Νοθευμένα τα φάρμακα της TEVA που προμηθεύει τα νοσοκομεία μας!

Ηλιακές καταιγίδες θα πλήξουν σήμερα τη Γη

http://www.tanea.gr/kosmos/article/?aid=4700829

Δύο νέες γιγάντιες εκρήξεις στον Ήλιο εκτόξευσαν στο διάστημα τεράστιες ποσότητες υλικών από το «στέμμα» του άστρου μας, που ήδη ταξιδεύουν προς τον πλανήτη μας. Πρόκειται για ένα από τα πιο ισχυρά ηλιακά φαινόμενα της τελευταίας πενταετίας. 

Αυτή τη φορά οι ηλιακές καταιγίδες απειλούν να προκαλέσουν διαταραχές στους δορυφόρους, στα συστήματα GPS, στα δίκτυα ενέργειας και τηλεπικοινωνιών της Γης και στις αεροπορικές πτήσεις, ιδίως κοντά στους δύο πόλους.

Μπορεί επίσης να προκαλέσουν θεαματικό σέλας ακόμα και σε πιο χαμηλά γεωγραφικά πλάτη, το οποίο θα είναι καλύτερα ορατό απόψε το βράδυ. 

Οι καταιγίδες αναμένεται να διαρκέσουν έως την Παρασκευή, αλλά οι επιστήμονες θεωρούν πολύ πιθανό ότι σύντομα νέες θα 
ακολουθήσουν, καθώς ο Ήλιος έχει πια «ξυπνήσει» για τα καλά. 

Σύμφωνα με τα στοιχεία από τα διαστημικά παρατηρητήρια STEREO και SOHO της NASA, η πρώτη έκρηξη και η αντίστοιχη εκτίναξη ηλιακής στεμματικής μάζας ταξιδεύει προς τη Γη με ταχύτητα μεγαλύτερη από 2.100 χιλιόμετρα το δευτερόλεπτο και η δεύτερη με πάνω από 1.800 χλμ. το δευτερόλεπτο.

Οι δύο γεωμαγνητικές καταιγίδες θα πλήξουν τόσο τη Γη (από σήμερα) όσο και τον Άρη, καθώς και τα διαστημικά σκάφη που βρίσκονται σε διάφορες αποστολές, σύμφωνα με το BBC, το πρακτορείο Ρόιτερ και το Space.com..................
http://www.tanea.gr/kosmos/article/?aid=4700829

Καταπέλτης η Γεωργαντά για Παπακωνσταντίνου – Γεωργίου «Τα στοιχεία πειράχθηκαν για να πάει το έλλειμμα από 12,5% σε 13,6%» - «Κρέμασμα στο Σύνταγμα ο Παπακωνσταντίνου».

http://www.newsbomb.gr/politikh/story/119549/katapeltis-i-georganta-gia-papakonstantinoy-%E2%80%93-georgioy
Καταπέλτης η Γεωργαντά για Παπακωνσταντίνου – ΓεωργίουΒαριές κατηγορίες για τον πρώην υπουργού Οικονομικών Γιώργο Παπακωνσταντίνου και τον προϊστάμενο της ΕΛΣΤΑΤ Ανδρέα Γεωργίου , άφησε η κυρία Ζωή Γεωργαντά κατά την κατάθεσή της στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής που διερευνά τις καταγγελίες περι τεχνητής αύξησης του ελλείμματος της ελληνικής Οικονομίας.

Συγκεκριμένα, το πρώην στέλεχος της στατιστικής υπηρεσίας ξεκαθάρισε πως «το έλλειμμα φουσκώθηκε είτε από ανικανότητα, ή από απειρία ή σκοπιμότητα» και τόνισε με νόημα πως «αν ο Παπακωνσταντίνου φούσκωσε συνειδητά το έλλειμμα θα πρέπει να κρεμαστεί στο Σύνταγμα». !
Ανέφερε στα μέλη της επιτροπής πως το υπουργείο έδειχνε «μεγάλη ανοχή» ως προς τους χειρισμούς του κ. Γεωργίου ενω πρόσθεσε ότι «Κατά την άποψη μου το έλλειμμα θα μπορούσε να συγκρατηθεί αν έπαιρνε μέτρα η κυβέρνηση και σήμερα θα μπορούσε να είναι μονοψήφιο. Λέω με επιφύλαξη ότι το πραγματικό έλλειμμα του 2009 ήταν 12,5% το άλλο ήταν «φούσκωμα» και εξήγησε ότι «τα στοιχεία πειράχθηκαν για να πάει το έλλειμμα από 12,5% σε 13,6%. Ο Γεωργίου δεν μας ενημέρωνε για τίποτε ενημέρωνε για τα πάντα τον Παπακωνσταντίνου».

Θα μας ταΐζουν φάρμακα από… βάζα. Μεταρρύθμιση βαφτίζουν τη χορήγηση χύμα σκευασμάτων από τα φαρμακεία.

http://www.newsbomb.gr/koinwnia/story/119634/tha-mas-taizoyn-farmaka-apo-vaza
Χύμα και τσουβαλάτα θέλουν να πασάρουν σε ασθενείς, ευπαθείς ομάδες και παιδιά φάρμακα του κιλού χωρίς ποιοτικά χαρακτηριστικά, δίχως ελέγχους και δυστυχώς με χαμένο φιλότιμο απέναντι στην κοινωνία…
Η μεταβατική κυβέρνηση Παπαδήμου φαίνεται ότι είναι αποφασισμένη να οδηγήσει την Ελλάδα στην οδό της ανταγωνιστικότητας όπως την έχει φανταστεί η τρόικα, οι «δανειστές» και όσοι εργάζονται κοπιωδώς να επιδεινώσουν (δήθεν βελτιώνοντας) τις συνθήκες διαβίωσης του λαού.
Δεν μπορεί να εξηγηθεί διαφορετικά η νέα «σκέψη» περί εφαρμογής νέου νομοθετικού πλαισίου για την πώληση και τη διάθεση φαρμάκων χύμα στα φαρμακεία, σαν να είναι τσίχλες σε περίπτερα.
Αυτή τη φορά, οι «σκεπτόμενοι» κυβερνητικοί παράγοντες θέλουν τη χορήγηση φαρμάκων από βάζα εκτός από τις κανονικές συσκευασίες, οι οποίες αποτελούν εγγύηση προστασίας, ποιοτικής υπεροχής και ελέγχου της σύστασης κάθε φαρμάκου.
Με τη λογική φαρσοκωμωδιών της δεκαετίας του ’60, όταν ο Θανάσης Βέγγος υποδυόταν τον ανειδίκευτο υπάλληλο φαρμακείου, έτσι και τώρα η κυβέρνηση σκέφτεται πως αν κάποιος χρειαστεί θεραπεία πέντε ημερών θα αγοράσει πέντε δισκία φαρμάκου κι όχι συσκευασία των είκοσι!
http://www.newsbomb.gr/koinwnia/story/119634/tha-mas-taizoyn-farmaka-apo-vaza
Μεταρρύθμιση - αναχρονισμός
Θα μας ταΐζουν φάρμακα από… βάζα

Πού και πότε θα πάρετε φθηνά τρόφιμα. Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται το κίνημα των φθηνών προϊόντων που ξεκίνησε από τους παραγωγούς πατάτας της Πιερίας.

http://www.newsbomb.gr/koinwnia/story/119439/poy-kai-pote-tha-parete-fthina-trofima
Πού και πότε θα πάρετε φθηνά τρόφιμαΜάλιστα, παρόμοια πρωτοβουλία σημειώνεται και από τους αγρότες στην Αττική, με ολοένα και περισσότερους δήμους να προστίθενται στη μακρά λίστα των παραγγελιών.
Ειδικότερα, ο Δήμος Κορυδαλλού ξεκινά τη διανομή στους δημότες του, πατάταςΝευροκοπίου και ρυζιού από τις Σέρρες απευθείας από τους παραγωγούς, προκειμένου να χτίσει ένα «τείχος» στην αισχροκέρδεια των μεσαζόντων. 
Παράλληλα, ο Δήμος Ωραιόκάστρου οργανώνει τη διάθεση πατάτας απευθείας από τουςπαραγωγούς Νευροκοπίου και Βροντούς, όπου θα διατίθενται 30 τόνοι πατάτας έναντι 0,25 ευρώ το κιλό σε συσκευασίες των 20 κιλών.
Ο Δήμος Αμπελοκήπων- Μενεμένης οργανώνει τη διάθεση διάφορων προιόντων απευθείας από τους παραγωγούς, ενώ ο Δήμος Θερμαϊκού άρχισε τις διαδικασίες για διανομή φθηνής πατάτας (0,30 ευρώ το κιλό) από το Νευροκόπι και ρυζιού (078 μέχρι 1,00 ευρώ το κιλό) από τη Χαλάστρα.
Επίσης, ο Δήμος Νεάπολης- Συκεών βρίσκεται στην διαδικασία επαφών με παραγωγούς για πατάτα, λάδι, αλεύρι, ρύζι, φακές και φασόλια.
Τέλος, για σήμερα έχει προγραμματιστεί η διάθεση οκτώ τόνων πατάτας Νευροκοπίου στα μέλη του  Αγροτικού Συνεταιρισμού Ασσήρου έναντι 0,31 ευρώ το κιλό.
 Αναλυτικά η διάθεση προϊόντων ανά περιοχή:http://www.newsbomb.gr/koinwnia/story/119439/poy-kai-pote-tha-parete-fthina-trofima