Ο εφιάλτης θα είναι γεγονός το 2013. Ένα τεραστίων διαστάσεων κέντρο παρακολούθησης τηλεφωνικών επικοινωνιών, διαδικτυακών επικοινωνιών, ελέγχου κινητών τηλεφώνων και μετατροπής τους σε πομπούς παρακολούθησης δεδομένων φωνής ακόμα και όταν είναι κλειστά τα κινητά, δημιουργούν οι ΗΠΑ σε μία έκταση 970 στρεμμάτων στην στρατιωτική βάση Camp Williams κοντά στην πόλη Bluffdale της πολιτείας Utah.

Πρόκειται ουσιαστικά για την δημιουργία ενός παγκόσμιου «Μεγάλου Αδελφού», από τον οποίο κανείς και τίποτε δεν θα μπορεί να ξεφεύγει. 
«Μπροστά σε αυτό που θα κατασκευάσουμε το παγκόσμιο σύστημα παρακολούθησης Echelon θα μοιάζει με αθώα παιδική κάμερα», σημείωνε στέλεχος του NSA! 
Η νέα εγκατάσταση αποκαλύφθηκε από τις μυστικές υπηρεσίες της Ρωσίας οι οποίες υποστηρίζουν ότι θα είναι έτοιμη το 2013.  



Ο «Μεγάλος Αδελφός» έρχεται


Το νέο κέντρο παρακολούθησης θα μπορεί να παρακολουθήσει, να συλλέξει και να επεξεργαστεί πληροφορίες από τα emails, το facebook, τις αναζητήσεις στην Wikipedia, τα Fax, αναζήτηση σε διαδικτυακές μηχανές αναζήτησης όπως το Google, πιστωτικές κάρτες, κάθε είδους ηλεκτρονική κάρτα που χρησιμοποιείται για συναλλαγές, ηλεκτρονικές ταυτότητες, τηλεφωνικές συνομιλίες. 
Η παρακολούθηση θα γίνεται τόσο σε συναλλαγές ή επικοινωνία στο εσωτερικό των ΗΠΑ όσο και προς άλλες χώρες. 
Η συνολική έκταση των εγκαταστάσεων αυτού του νέου οργουελικής σύλληψης κέντρου θα είναι 92.900 τετραγωνικά μέτρα εκ των οποίων το κέντρο υπολογιστών θα έχει έκταση 9.300 τετραγωνικά μέτρα. 
Η συνολική έκταση των εγκαταστάσεων θα είναι διπλάσια από την έκταση που καταλαμβάνει το Καπιτώλιο στην Ουάσινγκτον. 
Το έργο κατασκευής των εγκαταστάσεων ξεκίνησε το 2010 και θα ολοκληρωθεί το Σεπτέμβριο του 2013, το δε κόστος της επένδυσης φτάνει τα 2 δισ. δολάρια, ενώ η αρμόδια υπηρεσία που επιβλέπει την κατασκευή και θα κάνει χρήση των υποδομών αυτών είναι η περίφημη National Security Agency. 
 

Το σύστημα παρακολούθησης θα μπορεί να παρακολουθεί εγχώριες και διεθνείς κλήσεις και συναλλαγές αποτελώντας τον μεγαλύτερο στον κόσμο «κοριό» που έχει κατασκευαστεί θέτοντας υπό παρακολούθηση και καταχώρηση τις δραστηριότητες όχι μόνο των Αμερικανών πολιτών αλλά κάθε κατοίκου αυτού του πλανήτη που πραγματοποιεί ηλεκτρονική συναλλαγή η οποία με τον ένα ή τον άλλο τρόπο σχετίζεται με τις ΗΠΑ ή συστήματα που είναι εγκατεστημένα στις ΗΠΑ. 
Χάρις σε αυτό το υπερσύστημα παρακολούθησης και επεξεργασίας ηλεκτρονικών πληροφοριών τίποτα δεν θα μπορεί να είναι κρυφό αφού οι υπερυπολογιστές που θα διαθέτει μπορούν να σπάσουν κωδικούς και διαβαθμισμένες πληροφορίες οι οποίες προστατεύονται από κωδικούς. 
Ακόμα και καλά προστατευμένες πληροφορίες θα μπορούν να αποθηκευτούν και να αποκωδικοποιηθούν στο μέλλον όταν τα κατάλληλα εργαλεία θα είναι έτοιμα. 
Σημαντική βοήθεια στην συλλογή των πληροφοριών παρέχουν τα επιμέρους κέντρα συλλογής που η NSA έχει δημιουργήσει εδώ και αρκετά χρόνια σε όλες τις σημαντικές αμερικανικές εγκαταστάσεις τηλεπικοινωνιών. 
Σε γενικές γραμμές όπως αναφέρει το δημοσίευμα κανένας που πραγματοποιεί ηλεκτρονικές συναλλαγές δεν θα μπορεί να κρυφτεί από την αμερικανική υπηρεσία και κανένας δεν θα μπορεί να είναι σίγουρος για την ασφάλεια και την εμπιστευτικότητα των πληροφοριών που διοχετεύει στο διαδίκτυο ή σε οποιαδήποτε άλλη ηλεκτρονικής μορφής συνδιαλλαγή. 
http://www.newsbeast.gr/world/arthro/321360/o-megalos-adelfos-erhetai/ 

«Θα σας πνίξουμε»! ** Ο Τάσος Νικολογιάννης δημοσιεύει επιστολή οπαδού του Παναθηναϊκού, ο οποίος έζησε τα επεισόδια της Καλογρέζας και αποκαλύπτει τον ρόλο της αστυνομίας!



Σήμερα αντί να πω κάτι εγώ αποφάσισα να δημοσιεύσω την συγκλονιστική περιγραφή των όσων έζησε και τις καταγγελίες, που έκανε φίλος του Παναθηναϊκού, που πήγε να δει το ντέρμπι στην θύρα 28. Το όνομά του είναι Θανάσης Λ. Το επίθετο το έχω στην διάθεσή μου. Μου το έστειλε χθες ζήτησα να το δημοσιεύσω , μου έδωσε την άδεια και διαβάστε για να δείτε την περιγραφή από ένα αυτόπτη μάρτυρα των όσων δεν είδαμε στο ΟΑΚΑ. Τον ρόλο που έπαιξε η αστυνομία:

«Εζησα και εγω απο κοντα οπως και χιλιαδες κοσμος τα επεισόδια.Παιδακια ,γυναικες ,ηλικιωμενοι πλήρωσαν εισιτηριο για να φανε ξυλο και δακρυγονα χωρίς λόγο απο την αστυνομια πριν καν αρχισει το παιχνιδι.Aπό της 5 προσπαθουσαμε να πλησιάσουμε τις θυρες, άκουσα και ειδα έναν αστυνομικό να φωναζει με περίσσιο θράσος : «Θα σας πνιξουμε σημερα στα δακρυγονα».Mια αστυνομία που την πληρωνει ο έλληνας φορολογούμενος πολίτης για να τον προστατευει ..τελικά ποιόν προστατεύει ;τα παιδάκια ; τους παίχτες ; το γκαζον; δεν είναι λίγο οξυμωρο; Mαλλον τους παικτες προστατεύει και τους εφοπλιστές προέδρους.Tο μόνο που έλειπαν απο εκει ηταν τα υποβρύχια...Σαν πολίτης αυτής της χώρας δεν μπορώ να δεχτώ αυτό που εγινε από την ελληνική αστυνομία.
Δηλαδη αν καποιος δημοσιογραφος ειχε παει να δει το παιχνιδι με τον γιο του και ετρωγαν ξυλο και δακρυγονα στα καλα καθουμενα δεν θα αγανακτούσε ; Στο ΟΑΚΑ είχε χιλιάδες παιδάκια..Εξω από το γήπεδο και χωρίς λόγο έπεσαν δακρυγόνα με θύματα και παιδάκια πολύ πριν την έναρξη του αγώνα. Kατά την διάρκεια του αγώνα οικογένιες που ήταν στο γήπεδο είχαν αγανακτήσει με αυτά που έγιναν έξω . Aυτή η απίστευτη συμπεριφορά της αστυνομίας τους έκανε να βγουν εκτός εαυτού. 
Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί λένε μόνο το 1/5 της πραγματικότητας τον γεγονότων. Ημουν από τους πρώτους που έφτασα εκεί που μας στειλανε ολους ,παιδάκια, γυναικες, ηλικιωμένους ,Ρώτησα εναν αστυνομικο από που θα μπούμε τελικά ; Μας λένε από εκεί , και όταν πάμε στο εκεί μας πνίγουν στα χημικά , και αυτός γέλαγε .Αρχισαν ξανά να ρίχνουν χημικά χωρίς να καταλαβει κανεις τον λόγο...Κάποια παιδάκια πέσανε κάτω ...
Εσείς μιλάτε για 50 που δεν ήταν φίλαθλοι του Παναθηναϊκού, την στιγμή που έγιναν πριν δολοφονικά χτυπήματα της αστυνομίας σε αθώους πολίτες και σε οικογένειες...Είμαι πεπεισμένος ότι ήταν όλη η αστυνομία της ελλάδας εκεί, μου φάνηκε απίστευτο ..Λυπαμαι που ζω σαν ξένος στην χώρα μου ...Σε αυτην την Ελλαδα οι ηγετες σώζουν την χωρα ,διδάσκουν ήθος & σώζουν το ποδοσφαιρο .Σε αυτην την χωρα πληρωνεις για να σε ποτίζουν χημικα ακομα και στην τουαλετα σου,σε αυτην την χωρα οι δημοσιογραφοι εχουν το βημα για να σε καθοδηγουν εκεί που θελουν οι σωτηρες σου ..Αισθάνομαι αηδία..Καταγελω την ελληνική αστυνομία που απρόκλητα ψέκαζε τον κόσμο μόλις πλησίαζε το γηπεδο.Kαταγγελω το ανύπαρκτο κράτος που δεν έχει το σθένος να ζήτηση συγνώμη σε 55.000 ανθρωπους».

Βοηθήστε το έργο της UNICEF για καθαρό νερό


Χιλιάδες παιδιά πεθαίνουν κάθε μέρα από διαρροϊκές ασθένειες

Κάθε μέρα πάνω από 3.000 παιδιά πεθαίνουν από διαρροϊκές ασθένειες. Σε μέρη όπως η Δυτική Αφρική, περισσότερα παιδιά πεθαίνουν από διάρροια παρά από ιλαρά, ελονοσία και AIDS μαζί.

Αυτό επισημαίνει η UNICEF σε ανακοίνωσή της με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Νερού, που έχει καθιερωθεί η 22 Μαρτίου, κάνοντας έκκληση προς όλους να βοηθήσουν στο έργο της για την παροχή των κατάλληλων σκευασμάτων καθαρισμού του νερού.
Βοηθήστε το έργο της UNICEF για καθαρό νερό
Τέτοια σκευάσματα είναι τα άλατα ενυδάτωσης από το στόμα και οι ταμπλέτες καθαρισμού νερού, ενώ η UNICEF μεταφέρει καθαρό νερό σε σχολεία ή σε φτωχές απομακρυσμένες κοινότητες, με βρύσες και πηγάδια, που αποτελούν επίσης σωτήριες παρεμβάσεις.

Στην ανακοίνωσή της η UNICEF σημειώνει, τη σημασία του νερού για την ανάπτυξη των παιδιών, τονίζοντας ότι τα δύο πρώτα χρόνια της ζωής ενός παιδιού, το σώμα του θα περάσει από την πιο θαυμαστή φάση της ανάπτυξης.

Προσφορές στο www.unicef.gr στο 901 11 17 17 17 (3 ευρώ +ΦΠΑ/ κλήση από σταθερό ΟΤΕ) και στο 801 500 12345 όλο το 24ωρο (ομιλούμε με εκπρόσωπο της UNICEF).


 

Έτσι θα γίνει ανθρώπινη η Αθήνα - Τραμ παντού και η Πανεπιστημίου μόνο για πεζούς και ποδήλατα!



- Προτείνεται γραμμή τραμ μέχρι τα Ανω Πατησια
- Φιλοδοξεί να ενώσει τον αρχαιολογικό περίπατο, τα δύο Μουσεία (Αρχαιολογικό και Ακροπόλεως)
- Παπαδήμος: Οφείλουμε στους πολίτες να σώσουμε το κέντρο της Αθήνας
- VIDEO

Το πρώτο βήμα έγινε, τώρα όλες οι ιδέες πρέπει να γίνουν πράξη. Για να αλλάξει η εικόνα του κέντρου της Αθήνας και να γίνει μια πόλη ανθρώπινη.

Το 'Ιδρυμα Ωνάση χρηματοδοτεί τις δαπάνες για τον διαγωνισμό και για όλες τις μελέτες (περιβαλοντική, τοπογραφική, συγκοινωνιακή κοκ) που θα πρέπει να εκπονηθούν μέχρις ότου το έργο δημοπρατηθεί.

Η πρόταση


Πρόκειται για μια πολύπλευρη παρέμβαση στην καρδιά της πόλης, με κεντρικό άξονα την οδό Πανεπιστημίου η οποία παραδίδεται στο τραμ, τους πεζούς και στο ποδήλατο. 'Αλλωστε όλη η παρέμβαση για την ανασυγκρότηση του κέντρου της Αθήνας, στηρίζεται σε μια νέα κυκλοφοριακή οργάνωση που θα αποτρέπει τη διαμπερή κυκλοφορία και θα ενθαρρύνει την εξυπηρέτηση των πολιτών από το τραμ, μέχρι τα 'Ανω Πατήσια.

Στόχος, είναι «όλοι οι δρόμοι να οδηγούν στο κέντρο μόνο για όσους θέλουν να πάνε σε αυτό», είπε ο καθηγητής αρχιτεκτονικής Παναγιώτης Τουρνικιώτης, επικεφαλής της ερευνητικής ομάδας του ΕΜΠ, που προετοίμασε τον διαγωνισμό.

Οι αλήθειες της «13» Τετάρτη, 21-03-2012 10:10 Ο Ενιαίος Φορέας τοποθετήθηκε για όλα όσα έγιναν την Κυριακή και βάζει τα πράγματα στη θέση τους.


H ανακοίνωση της Θύρας 13:
Προχθές το βράδυ στο ΟΑΚΑ ζήσαμε όλοι μία από τις πιο μαύρες σελίδες στην ιστορία της ομάδας μας. Ένας αγώνας που δεν τελείωσε ποτέ, μία διακοπή που βλάπτει μόνο τον Παναθηναϊκό και κανέναν άλλο. Από χθες το μεσημέρι ακούμε στα ραδιόφωνα και τα κανάλια ότι οι οργανωμένοι φταίνε για τα επεισόδια, ότι αυτοί φταίνε για όλα και ότι οι σύνδεσμοι εκτρέφουν τη βία. Τελικά, η υποκρισία και ο θεατρινισμός ορισμένων που δήθεν κόπτονται για την εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου δεν έχει όρια. Αυτών που θέλουν τον Παναθηναϊκό και τον κόσμο του μόνιμα θύματα και συνεχώς να απολογούνται. Είναι οι ίδιοι που προκαλούν συνεχώς τον κόσμο με τις αποφάσεις τους σχετικά με το ποδόσφαιρο που εξυπηρετούν τα συμφέροντα μόνο μίας ομάδας, είναι αυτοί που λόγω της ανυπαρξίας της διοίκησης της ομάδας μας ασελγούν εις βάρος μας εδώ και πολλά χρόνια. Εμείς, έχουμε να δηλώσουμε σε όλους ότι δεν γεννηθήκαμε θύματα και ότι στο τέλος πληρώνεται ο λογαριασμός.
Αναφορικά, με τα γεγονότα της Κυριακής, δεν έφθαναν τα όσα προηγήθηκαν εις βάρος της ομάδας μας τους προηγούμενους μήνες (άδικη τιμωρία της έδρας, διαιτητικά λάθη, μεταθέσεις αγώνων και αναβολές αγωνιστικών για να ευνοηθεί η βρωμερή ομάδα του λιμανιού, δακρυγόνα στη Λειβαδιά, επιθέσεις στον κεντρικό σύνδεσμο), εκτός από όλα αυτά εκτιμούμε ότι υπήρχε για την Κυριακή που μας πέρασε ένα οργανωμένο σχέδιο για να γίνουν τα επεισόδια που μόνο μία ομάδα βολεύουν. Σχέδιο ενορχηστρωμένο από τα γνωστά κέντρα-παράκεντρα που λυμαίνονται τον ελληνικό αθλητισμό, εκπονημένο από υψηλόβαθμους αξιωματούχους που τώρα νίπτουν τας χείρας τους, καλυπτόμενοι από λαλίστατους εκπροσώπους τύπου. Και για να μην μακρηγορούμε έχουμε να δηλώσουμε ότι ΟΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΤΗΣ ΘΥΡΑΣ 13 ΗΤΑΝ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΧΘΕΣΙΝΟ ΑΓΩΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΛΕΙΒΑΔΙΑΣ. Κανείς άλλος δεν μας βοήθησε να αποτραπούν και να σταματήσουν αυτά που για όλοι τώρα μας κατηγορούν.
Συγκεκριμένα:
 

11% OI ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!


VPRC: Προβάδισμα 10% στη ΝΔ και διψήφια έκπληξη Καμμένου!


 
Προβάδισμα 10% στη Νέα Δημοκρατία δίνει νέα δημοσκόπηση της εταιρείας VPRC που δημοσιεύεται την Πέμπτη στο περιοδικό «Επίκαιρα». 

Αναλυτικότερα, στην πρόθεση ψήφου η ΝΔσυγκεντρώνει το 22,5%, το ΠΑΣΟΚ 12,5%, το ΚΚΕ12,5%, ο ΣΥΡΙΖΑ 12%, η Δημοκρατική Αριστερά το 11,5%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες 11%, το ΛΑΟΣ 3%, η Χρυσή Αυγή 3,5% οι Οικολόγοι Πράσινοι 2,5% ενώ η Δημοκρατική Συμμαχία 2%.

Ιδιαίτερη εντύπωση προκαλούν τα ποσοστά της Δημοκρατικής Αριστεράς του Φώτη Κουβέλη αλλά και των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» του Πάνου Καμμένου, οι οποίοι όπως όλα δείχνουν όχι μόνο εξασφαλίζουν την είσοδό τους στη Βουλή αλλά συγκεντρώνουν ιδιαίτερα υψηλά ποσοστά.

Είναι πασιφανές ότι με βάση τα δημοσκοπικά αποτελέσματα έχει πλέον διαμορφωθεί ένα νέο πολιτικό τοπίο με κύριο χαρακτηριστικό τον πολυκερματισμό του συστήματος.




ΑΓΓΕΛΙΑ

ΚΑΤΩ ΔΙΜΙΝΙΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ , ΔΗΜΟΣ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ, νεόδμητη μεζονέτα 130 τ.μ., 1ου - 2ου, 3 υ/δ, κατασκευή '11, 2 μπάνια, σε οικόπεδο 830 τ.μ., αυτόνομη θέρμανση, αποθήκη, σε πολυτελές συγκρότημα 6 διαμερισμάτων και με μεγάλους κήπους και σε απόσταση 200 μ. από τη θάλασσα, 2 θέσεις κλειστού parking στο υπόγειο, ασανσέρ, τιμή 230.000 ευρώ 6944/432070

ΚΑΤΩ ΔΙΜΙΝΙΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ , ΔΗΜΟΣ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ, νεόδμητη γκαρσονιέρα 27 τ.μ., ισόγεια, 1 υ/δ, κατασκευή '11, μπάνιο, σε οικόπεδο 830 τ.μ., σε πολυτελές συγκρότημα 6 διαμερισμάτων, με μεγάλους κήπους, σε απόσταση 200 μ. από τη θάλασσα, τιμή 
29.500 ευρώ 6944/432070 


ΚΑΤΩ ΔΙΜΙΝΙΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ , ΔΗΜΟΣ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ, νεόδμητο διαμέρισμα 100 τ.μ., ισόγειο, 3 υ/δ, κατασκευή '11, σε οικόπεδο 830 τ.μ., αυτόνομη θέρμανση, αποθήκη, σε πολυτελές συγκρότημα 6 διαμερισμάτων και με μεγάλους κήπους και σε απόσταση 200 μ. από τη θάλασσα, 2 θέσεις κλειστού parking στο υπόγειο, ασανσέρ, τιμή 190.000 ευρώ 6944/432070 

Ομιλίες Πάνου Καμμένου και Έλενας Κουντουρά στην Βουλή 20/3/2012 Πάνος Καμμένος: Σήμερα ο καθένας αναλαμβάνει τις ευθύνες του Έλενα Κουντουρά: Πρέπει να πούμε ένα μεγάλο ΟΧΙ



ΤΕΤΆΡΤΗ, 21 ΜΑΡΤΊΟΥ 2012

Ομιλίες Πάνου Καμμένου και Έλενας Κουντουρά στην Βουλή 20/3/2012

Πάνος Καμμένος: Σήμερα ο καθένας αναλαμβάνει τις ευθύνες του
Έλενα Κουντουρά: Πρέπει να πούμε ένα μεγάλο ΟΧΙ 

Panos Kammenos ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ ΜΕ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ"

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ανοίγουν τις τελικές διαδικασίες για την υποβολή υποψηφιοτήτων για τα ψηφοδέλτια τους.

Ο κάθε ανεξάρτητος Έλληνας που δεν θέλει να βλέπει την ΕΛΛΑΔΑ μας υποταγμένη και θέλει πιό ενεργά να δώσει τον αγώνα του και μέσα από μιά Βουλή απαλλαγμένη από μνημονιακούς εκπροσώπους ενός επικίνδυνου πολιτικού συστήματος,μπορεί να καταθέσει στα κεντρικά γραφεία του κόμματος.
1.Βιογραφικό
2.Ποινικό Μητρώο (Μπορεί να ακολουθήσει μέσα σε 5 μέρες συμπληρωματικά)

Επίσης πρέπει να δημοσιοποίησει το Ε9 του στην ιστοσελίδα anexartitoiellines.gr.

Η υποβολή των υποψηφιοτήτων θα γίνεται είτε προσωπικά είτε με συστημένη επιστολή στα κεντρικά γραφεία του κόμματος Λεωφ. Συγγρού 196 - Αθήνα.

Επίσης μπορεί να γίνει με αποστολή email στην ηλεκτρονική διεύθυνση

Ειδικά για την περιοχή Αττικής (Α' Αθήνας,Β' Αθήνας,Α' Πειραία,Β' Πειραιά,Περιφέρεια Αττικής) και τα νησια του Νομού Κυκλάδων,τις υποψηφιότητες με τα απαιτούμενα έγγραφα θα δεχθεί προσωπικά ο Πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος και βουλευτές του κόμματος,το Σάββατο 24 Μαρτίου από τις 9 το πρωί μέχρι τις 4 το απόγευμα,στα κεντρικά γραφεία του κόμματος,Λεωφ.Συγγρού 196. 


Ποια Ριζούπολη; Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για την «απίστευτη εξίσωση που επιχειρείται» ανάμεσα σε όσα έγιναν στο ΟΑΚΑ και σε εκείνα της Ριζούπολης το 2003.




Ακούω από την Κυριακή το βράδυ να αναπαράγεται με αφορμή τα καφριλίκια, που έγιναν στο ΟΑΚΑ από 100 αλήτες και την εικόνα ντροπής για τον Παναθηναϊκό με την διακοπή του αγώνα , η ιστορία της Ριζούπολης. Την Κυριακή το βράδυ είπα ότι έχω σιχαθεί και έχω βαρεθεί. Αυτό δεν σημαίνει , ότι εγκαταλείπω την μάχη. Εδώ είμαι και θα λέω πάντα την άποψή μου. Ούτε είμαι διατεθειμένος να βάλω επεισοδιόμετρο. Αλλά αυτό το πράγμα που λέγεται εδώ και τρεις ημέρες ότι ο Ολυμπιακός σαν ομάδα έζησε την δικιά του Ριζούπολη την Κυριακή στο ΟΑΚΑ, αλλά οι παίκτες του αποδείχθηκαν παλικάρια και βγήκαν και κέρδισαν είναι απίστευτο! 
Είναι ένα ψέμα, που όχι μόνο δεν λειτουργεί στην καταστολή της βίας, αλλά προκαλεί οργή σε όσους φίλους του Παναθηναϊκού το ακούν. Ας τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Την Κυριακή αυτοί οι 100-200 αλήτες έβαλαν ταφόπλακα για μένα και στον Παναθηναϊκό και στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Είναι ντροπή τα όσα έγιναν για την ιστορία του συλλόγου και υπεύθυνη είναι και η ΠΑΕ και η Σούπερ Λίγκα και η Αστυνομία. Τα όσα έγιναν την Κυριακή -αυτό που με ενόχλησε περισσότερο είναι ότι-έδιωξαν τον υγιή κόσμο που ήρθε στο γήπεδο. Οι 200 έδιωξαν τους 49.800, που ξενέρωσαν  σιχάθηκαν από τα επεισόδια και αμφιβάλω αν θα τους ξαναδούμε. 
Η εικόνα του πιτσιρικά, που κλαίει, επειδή τα ΜΑΤ έχουν δείρει τον πατέρα του χωρίς να έχει κάνει τίποτα, τα λέει όλα. Πρέπει , όμως, να πούμε ότι στο κομμάτι της προστασίας της αποστολής του Ολυμπιακού το σχέδιο πέτυχε απόλυτα. Το είπαν και οι ίδιοι άνθρωποι του Ολυμπιακού , ότι η φιλοξενία ήταν άψογη, το είδαμε και εμείς που ήμασταν στον γήπεδο. Τα αποδυτήρια ήταν εκκλησία και στο γήπεδο κανένας δεν ακούμπησε τους παίκτες του Ολυμπιακού. Οταν ήρθε δε το πούλμαν της αποστολής του Ολυμπιακού δεν το πήρε χαμπάρι κανένας. Αυτό είναι το αυτονόητο θα πει κανείς, αλλά το θυμίζω γα αυτούς που μέχρι και σήμερα λένε ότι ο Ολυμπιακός έζησε την δικιά του Ριζούπολη. Να θυμίσω τι έγινε στην Ριζούπολη:
1)Οταν έφθασε το πούλμαν του Παναθηναϊκού στο γήπεδο, οι οπαδοί του Ολυμπιακού από πάνω πέταγαν συνέχεια φωτοβολίδες και καπνογόνα. Μόλις σταμάτησε το πούλμαν έξω από τα αποδυτήρια η ρίψη φωτοβολίδων συνεχιζόταν με αμείωτη ένταση και οι παίκτες του Παναθηναϊκού για να προστατευτούν μέχρι να μπουν στα αποδυτήρια τρέχοντας καλυπτόντουσαν με τις τσάντες τους.
2)Στα αποδυτήρια τους παίκτες υποδέχθηκαν μπράβοι, που τους έβριζαν και χτύπαγαν δυνατά την πόρτα της αίθουσας που ήταν οι παίκτες του Παναθηναϊκού και ετοιμαζόντουσαν για το ματς και απειλούσαν ότι «θα πεθάνετε εδώ μέσα σήμερα, αν δεν χάσετε» και άλλες τέτοιου είδους απειλές σύμφωνα και με καταγγελίες των ίδιων των παικτών είτε μετά το ματς είτε κάποια χρόνια μετά.
3)Ο Μιχάλης Κωνσταντίνου στην προσπάθειά του να απομακρύνει τους μπράβους, ήρθε στα χέρια μαζί τους και την ίδια στιγμή ο τότε προπονητής της ομάδας Σέρτζιο Μαρκαριάν βάραγε το κεφάλι του στον τοίχο από αυτά που έβλεπε.
4)Ο Κόλκα κυρίως, αλλά και οι Χένρικσεν, Μικάελσεν έκλαιγαν στα αποδυτήρια από αυτά, που έβλεπαν και δεν ήταν σε θέση να παίξουν. Τελικά έπαιξαν με το ζόρι, αφού η διοίκηση ήταν απούσα και κανένας δεν έπαιρνε την ευθύνη να πάρει την ομάδα και να φύγει.
5)Οταν ...τόλμησε η ομάδα να βγει για ζέσταμα πάνω από την φυσούνα οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού με κοντάρια την τρύπησαν και προσπαθούσαν να χτυπήσουν τους παίκτες του Παναθηναϊκού, που ήταν έτοιμοι να βγουν. Ο Μπασινάς βγήκε να δει τι γίνεται , δεν πίστευε στα μάτια του και ξαναμπήκε μέσα. Για αρκετή ώρα οι παίκτες ήταν εγκλωβισμένοι και τελικά όταν βγήκαν για  ζέσταμα , δέχθηκαν βροχή απο φωτοβολίδες καπνογόνα και ήταν όλοι τυχεροί, που δεν θρηνήσαμε νεκρούς! Το ζέσταμα έγινε μισό αφού την ώρα του έπεφταν συνέχεια διάφορα αντικείμενα και οι παίκτες κάποια στιγμή ξαναμπήκαν στα αποδυτήρια.
Ολα αυτά όπως αποδείχθηκε στην πορεία δεν έγιναν τυχαία. Ηταν σχεδιασμένα να γίνουν και το γεγονός ότι ο τότε αρχηγός της Αστυνομίας Τσιρώνης είναι σήμερα υπεύθυνος Ασφαλείας της ΠΑΕ Ολυμπιακός αποδεικνύει το σχέδιο που υπήρχε και τηρήθηκε μέχρι κεραίας.
Οταν , λοιπόν, κάποιοι σήμερα λένε ότι ο Ολυμπιακός έπαιξε στο ΟΑΚΑ την Κυριακή με τις συνθήκες που έπαιξε ο Παναθηναϊκός στην Ριζούπολη(αποδυτήρια, φυσούνα, ζέσταμα) είναι επικίνδυνοι και πυροδοτούν την βία.
Και επειδή κάποιους θα τους ενοχλήσουν αυτά που γράφω να συμπληρώσω, ότι ήταν αλητεία και καφρίλα και η επίθεση που έγινε στον διαιτητή Ευθυμιάδη. Το ότι ο συγκεκριμένος διαιτητής εκείνη την ημέρα είχε παίξει 90-10 τον Ολυμπιακό( δεν εννοώ το πέναλτι, που ήταν καθαρό) δεν νομιμοποιεί κανέναν να μπει μέσα και να τον χτυπήσει. Και φυσικά ο τότε πρόεδρος Αγγελος Φιλιππίδης με την κίνησή του να μπει στον αγωνιστικό χώρο και να κινηθεί κατά του Ευθυμιάδη ήταν απαράδεκτος. 
Και αναφέρομαι στον Ευθυμιάδη διότι αυτή ήταν η μαύρη σελίδα για τον Παναθηναϊκό σε ντέρμπι με τον Ολυμπιακό . Στην αντίθετη πλευρά πέρα από την Ριζούπολη έχουμε και τα περσινά στο ..Καραϊσκάκης. Εκεί που ο Μαρινάκης δήλωσε ότι η ομάδα του δίδαξε ήθος λίγα λεπτά μετά την επίθεση, που δέχθηκε παίκτες του Παναθηναϊκού από οπαδούς του Ολυμπιακού. Και στην συνέχεια ο πρόεδρος του Ολυμπιακού έβρισε και τον Σισέ. Ας τελειώσει λοιπόν εδώ αυτή η Ριζουπολολογία και ας βάλουμε όλοι ένα λιθαράκι , για να σώσουμε το ελληνικό ποδόσφαιρο. Eγώ ανέλαβα τις ευθύνες μου την Δευτέρα, μόνο που κάτι ανάλογο πρέπει να κάνουν και άλλοι.

ΓΙΑΤΙ ΤΟ KONTRA "EΚΟΨΕ" ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ"2

χιος μ2
Κάθε φορά που τελειώνει μία διαδρομή, η τελευταία γεύση είναι σαν την πικρή αίσθηση του τσιγάρου που πολλές φορές το καπνίζεις και με λίγη γόπα μαζί. Αυτή τη φορά όμως, η γεύση δεν ήταν πικρή. Γιατί όλοι όσοι συμμετείχαμε στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ 2, ένα από τα ελάχιστα εναπομείναντα δημοσιογραφικά αναχώματα της ευρύτερης αντιμνημονιακής πληροφόρησης(που δυστυχώς την παρέχουν ελεύθερα όλο και πιο λίγοι), είχαμε καταλάβει ότι θα μας "κόβανε". Εδώ και πολύ καιρό. Έτσι είμασταν πολύ καλά προετοιμασμένοι. Βλέπαμε τι γίνεται γύρω μας(ένας ,ένας, φιμωνόταν, δεν θα έφτανε και η σειρά μας;)και είχαμε πιάσει τα ταμπούρια. 

Στον κόσμο που μας παρακολουθεί εδώ και(ακριβώς)18 μήνες, μάθαμε να του λέμε την αλήθεια. Όλη, όσο κακή, άσχημη ή οδυνηρή ήταν και θα εξακολουθήσει να είναι. Σήμερα το μεσημέρι(Τρίτη μεσημέρι)συναντήθηκα(κατόπιν δικής τους επιθυμίας)με τον εκδότη και δημοσιογράφο Γιώργο Κουρή(που με πήρε πριν από δύο καλοκαίρια τηλέφωνο, θυμάσαι Γιώργο;), τον αδερφό του και εκδότη του "ΠΑΡΟΝ" Μάκη Κουρή και τον διευθυντή του καναλιού Βασίλη Ταλαμάγκα. Η συνάντηση διήρκεσε ακριβώς 12 λεπτά. Μου εξήγησαν χωρίς περιστροφές ότι ο σταθμός "δεν αντέχει αυτήν την εκπομπή.Ότι οι πιέσεις είναι μεγάλες(πιθανόν ίδιες και οι απειλές ή οποιεσδήποτε μορφές τρομοκράτησης, δεν ξέρω αυτοί μάλλον ξέρουν καλύτερα) και ότι έπρεπε να σταματήσουμε". Τους ευχαρίστησα που 18 μήνες μας άφησαν να μιλάμε ελεύθερα, τους ζήτησα να βγάλουμε την τελευταία εκπομπή το Σάββατο(παραμονή της 25ης Μαρτίου),είπαν "ναι"(ελπίζω να κρατήσουν τον λόγο τους), τους χαιρέτησα κι έφυγα. Όπως πάντα, με ψηλά το κεφάλι.
Αυτή είναι όλη η αλήθεια. Ο καθένας από εκεί και πέρα βγάζει τα συμπεράσματα του. Και εμείς τα δικά μας. Το κύριο συμπέρασμα είναι ότι η πατρίδα μας χάνεται ανάμεσα σε δύο πολιτικές Λερναίες Ύδρες που στέκονται και καταπίνουν ότι βρουν μπροστά τους, στηριγμένες στο ίδιο κεφάλι. Εμείς όμως αυτό το χατήρι δεν θα τους το κάνουμε. Να μας καταπιούν. Προτιμότερο ζωντανοί και αντίθετα στο ρεύμα, παρά πεθαμένοι και δούλοι στα συμφέροντα που καταποντίζουν και αλλοιώνουν την εθνική, οικονομική και πολιτιστική ταυτότητα της πατρίδος.
Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ θα συνεχίσει να εκπέμπει από το ελεύθερο διαδίκτυο. Μέχρι να βρει κάποιο άλλο ελεύθερο τηλεοπτικό λιμάνι.
Χατήρια, συμβιβασμοί, γονυκλισίες και ξεπουλήματα δεν ήταν ποτέ στοιχεία του χαρακτήρα μας. Δεν θα γίνουν και τώρα. Δώσαμε στοιχήματα και τα κερδίσαμε. Ο ένας φαύλος και διεφθαρμένος έπεσε και βάλαμε κι εμείς το χέρι μας γι αυτό. Μένουν άλλοι δύο. Δεν θα μας νικήσουν. Θα τους νικήσουμε. Θα φάνε το χώμα του λαού που τόσο μίσησαν και υποτίμησαν. Του πολίτη που δένει θηλειές και χάνεται, του πολίτη που έφθασε να μπαίνει σαν λύκος στις εφορίες παλεύοντας για το δίκιο του, του οικογενειάρχη, του άνεργου νέου και του ξεκληρισμένου επιστήμονα που βλέπει να χάνονται τα όνειρά του από άθλιους.
Την γυναίκα ελληνίδα μάνα κι αδερφή που ντρέπεται για τα παιδιά της που δεν έχουν να φάνε και να αγοράσουν ένα δεύτερο παντελόνι. Με όλους αυτούς είμαστε φίλοι και αδερφοί. Οι άλλοι είναι απέναντί μας. Εχθροί του λαού, άρα εχθροί της αλήθειας.
Με όλα αυτά στο μυαλό μας και στο πετσί μας θα συνεχίσουμε να πορευόμαστε. Τα υπόλοιπα που ακούγονται είναι για τους αφελείς και τους κιοτήδες. Ο αγώνας συνεχίζεται από άλλα μετερίζια. Και στο τέλος(θυμηθείτε το)η νίκη θα είναι του λαού. Και του Θεού. Εαν μας βλέπει...
Ευχαριστούμε για την στήριξη και συνεχίζουμε με τσαμπουκά και δύναμη. Ποιος είχε δίκιο και δεν νίκησε;
Σ.Χ

ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΤΕΛΟΣ

makeleio2-2

Το πολιτικό κατεστημένο ΔΕΝ αντέχει τον έντονο πολιτικό λόγο της δημοσιογραφικής εκπομπής "ΜΑΚΕΛΕΙΟ" του Στέφανου Χίου.
Η ντόπια καθεστωτική εξουσία που στηρίζεται ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΗΓΕΤΙΣΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ, είναι τρομαγμένη μπροστά στη γνήσια πολιτική έκφραση της εκπομπής και των τηλεθεατών της.
Ένα μικρό κανάλι, χωρίς budget, με παντελή απουσία στο πάνελ των καθεστωτικών φανταχτερών-φαντασμένων πολιτικάντηδων, αλλά με ΔΥΝΑΜΗ ΨΥΧΗΣ, με ΤΗ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ, με την ΕΛΛΑΔΑ και τους ΕΛΛΗΝΕΣ, πέτυχε ένα τηλεοπτικό θαύμα. ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΗ ΣΕ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ!
ΠΑΝΙΚΟΣ στο κατεστημένο για το ΜΑΚΕΛΕΙΟ!
Και οι δειλοί ηγετίσκοι του ξενόδουλου κατεστημένου απαίτησαν: ΚΟΨΤΕ ΤΟΥΣ!
Η επιθυμία της εξουσίας είναι διαταγή.
ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΤΕΛΟΣ!
Οι ιδιοκτήτες του σταθμού έχουν δεσμευτεί να επιτρέψουν την εμφάνιση του Στέφανου Χίου, το προσεχές Σάββατο 24/3 για τελευταία φορά. Για να αποχαιρετήσει το κοινό που τον λάτρεψε...(στη φώτο ο Στέφανος Χίος με το επιτελείο του, τον δημοσιογράφο Βασίλη Χήτο, τον επιχειρησιακό αναλυτή Ανδρέα Παπακυριακόπουλο και τον δικηγόρο-ποινικολόγο Παύλο Σαράκη).
Το πολιτικό κατεστημένο αντιδρά. Τρέμει την οργή του κόσμου για το "διατάσσομεν και αποφασίζομεν".
Το "κόψιμο" της εκπομπής έχει ήδη γίνει μείζον θέμα και συζητιέται έντονα σε όλα τα πολιτικά στέκια.
Ο κόσμος περιμένει με έντονο ενδιαφέρον αυτό το Σαββατόβραδο. Άδικα? Ίδωμεν..!

«Ο Φιντέλ Κάστρο γνώριζε για τη δολοφονία Κένεντι»

Ο Μπράϊαν Λατέλ, συνταξιούχος αναλυτή της CIA, ισχυρίζεται ότι έχει στην κατοχή του αποδεικτικά στοιχεία.

Ο Φιντέλ Κάστρο γνώριζε πως ο Λι Χάρβεϊ Όζβαλντ θα επιχειρούσε να δολοφονήσει τον πρόεδρο Κένεντι αλλά προτίμησε να μην προειδοποιήσει τις αμερικανικές αρχές. 
Αυτή τουλάχιστον είναι η γνώμη του Μπράϊαν Λατέλ συνταξιούχου αναλυτή της CIA, ο οποίος μάλιστα υπηρέτησε ως επικεφαλής αξιωματικός πληροφοριών της υπηρεσίας για ολόκληρη τη Νότιο Αμερική.
 
Ο Μπράϊαν Λατέλ γράφει στο βιβλίο του πως είναι βέβαιος ότι ο Κάστρο γνώριζε. Με τίτλο «Τα Μυστικά του Κάστρο - η Μηχανή Πληροφοριών της CIA και της Κούβας», το βιβλίο θα εκδοθεί τον ερχόμενο μήνα. 
 
Σύμφωνα με τον Λατέλ, το πρωί της 22ας Νοεμβρίου του 1963, της ημέρας που δολοφονήθηκε ο Κένεντι στο Ντάλας, ο Κάστρο διέταξε υψηλόβαθμο αξιωματούχο πληροφοριών στην Αβάνα να εστιάσει την προσοχή του στις υποκλοπές τηλεπικοινωνιών «σε οποιαδήποτε, έστω και την παραμικρή πληροφορία από το Τέξας».
 
Τέσσερις ώρες αργότερα μεταδόθηκε η είδηση ότι ο Κένεντι ήταν νεκρός. Ο Λατέλ ισχυρίζεται ότι ο Κάστρο γνώριζε πως ο Όσβαλντ, η αίτηση του οποίου για βίζα, προκειμένου να ταξιδέψει στην Κούβα, απορρίφθηκε από την πρεσβεία της Κούβας στην Πόλη του Μεξικού, είχε πει στο προσωπικό εκεί ότι επρόκειτο να δολοφονήσει τον Κένεντι.