"Τελευταία χρονιά μας παιδιά!"


Συγκινησιακά φορτισμένο ήταν το κλίμα στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού μετά την ομιλία του Θανάση Γιαννακόπουλου προς τους παίκτες μετά το τέλος του τελικού.

"Συγχαρητήρια παιδιά, ένα μεγάλο μπράβο για τη νίκη σας και το Κύπελλο που κατακτήσατε. Ο αδερφός μου είναι 45 χρόνια στον Παναθηναϊκό, εγώ 35, έχουμε κουραστεί. Αυτή είναι η τελευταία χρονιά μας στην ομάδα" ήταν τα λόγια του διοικητικού ηγέτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.
Οσο να πεις ένα σφίξιμο στην καρδιά θα το ένιωσαν άπαντες εκείνη την ώρα στα αποδυτήρια.
Γ.Ζ.

http://www.contra.gr/Columns/contra-epithesi/panathinaikos/teleytaia-xronia-mas-paidia.1686445.html

Αύριο Κυριακή 11/3/2012 στις 11:00πμ η ανακοίνωση της ίδρυσης των Ανεξάρτητων Ελλήνων

http://aneksartitoi-ellines.blogspot.com/2012/03/1132012.html
Από fb Πάνου Καμμένου 

Σας ενημερώνουμε ότι την Κυριακή 11 Μαρτίου 2012, στις 11:00πμ στο ΔΙΣΤΟΜΟ, ο ανεξάρτητος βουλευτής Πάνος Καμμένος, θα ανακοινώσει την ίδρυση του κόμματος ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ στο δημαρχείο (αίθουσα συνεδριάσεων δημοτικού συμβουλίου).

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

 
10:30 πμ Κατάθεση στεφάνου στο Μαυσωλείο Διστόμου


11:00 πμ Παρουσίαση κόμματος ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, αίθουσα συνεδριάσεων δημοτικού συμβουλίου Δήμου «Διστόμου Αράχωβας Αντίκυρας»


12:00 πμ Επίσκεψη στο Μουσείο Θυμάτων Ναζισμού

ΑΠΟ -13 ΣΤΟ 13ο ΚΥΠΕΛΛΟ!!!

ΓΙΑΟΥΡΤΑΚΙ ΣΤΟΝ ΜΠΕΝΥ ΑΠΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟ!!! ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΠΠΟΥ!!!!!!!!


Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 70-71 - Μετά από έναν πραγματικά συγκλονιστικό τελικό, ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 71-70 του Ολυμπιακού και στέφθηκε Κυπελλούχος για 13η φορα στην ιστορία του!!




Ο Πάνος Καμμένος στην ΕΤ3 9/3/2012

Ο Πάνος Καμμένος, μετά από δύο χρόνια, εμφανίζεται στην κρατική τηλεόραση, στην εκπομπή Λαβύρινθος με τον Αλ. Τριανταφυλλίδη και μιλάει για όλους και για όλα!

Παρακολουθήστε ολόκληρη τη συνέντευξη.

"Έφυγε" στα 68 του ο ηθοποιός Νίκος Δαδινόπουλος

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 68 ετών άφησε ο Νίκος Δαδινόπουλος. Ο πολύ γνωστός ηθοποιός, εδώ και αρκετό καιρό έδινε τη δική του «μάχη».
Μάλιστα πριν λίγο διάστημα όπως σας είχαμε γράψει και από το star.gr, είχε κάνει έκκληση μέσω Facebook και Twitter, ζητώντας 6 φιάλες αίμα απ΄όσους μπορούσαν να τον βοηθήσουν.
Ο λόγος όπως είχε πει, είναι πως θα έμπαινε στο χειρουργείο για μια πολύ σοβαρή εγχείρηση στη σπονδυλική στήλη, απ΄όπου και θα αφαιρούνταν ένα λίπωμα, το οποίο πίεζε τους νευρώνες, δημιουργώντας ένα είδος παράλυσης στα άκρα.
Στο κάλεσμα του, είχαν ανταποκριθεί τότε πολλοί επώνυμοι, οι οποίοι είχαν κάνει retweet στο tweet του ώστε να το δουν όσο το δυνατόν περισσότεροι followers και να τον βοηθήσουν.
Δυστυχώς όμως, φαίνεται πως η υγεία του ταλαντούχου ηθοποιού δεν άντεξε, με αποτέλεσμα ν΄ αφήσει την τελευταία του πνοή.
Η κηδεία του, θα γίνει από το Νεκροταφείο Βύρωνα.
Ο Νίκος Δαδινόπουλος, γεννήθηκε στις 7 Οκτωβρίου του 1944, ενώ είχε παίξει σε πολλές κινηματογραφικές ταινίες, αλλά και τηλεοπτικές σειρές.
Η τελευταία στην οποία πρωταγωνίστησε, ήταν η πολύ πετυχημένη σειρά του Mega, «Η Ζωή της  Άλλης»…
"Έφυγε" στα 68 του ο ηθοποιός Νίκος Δαδινόπουλος : Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 68 ετών άφησε ο Νίκος Δαδινόπουλος. Ο πολύ γνωστός ηθοποιός, εδώ και αρκετό καιρό έδινε τη δική του «μάχη».Μάλιστα

Στο Δίστομο η παρουσίαση του κόμματος του Καμμένου

http://www.newsbeast.gr/politiki/arthro/316270/sto-distomo-i-parousiasi-tou-kommatos-tou-kammenou/
Στο Δίστομο η παρουσίαση του κόμματος του Καμμένου

Στο μαρτυρικό Δίστομο θα πραγματοποιηθεί αύριο η παρουσίαση του νέου κόμματος που ιδρύει ο Πάνος Καμμένος. 
Ο κ.Καμμένος θα ανακοινώσει επίσημα την ίδρυση του κόμματος «Ανεξάρτητοι Έλληνες» στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου του δημαρχείου Διστόμου. 

Πριν την ανακοίνωση θα γίνει κατάθεση στεφάνου στο Μαυσωλείο Διστόμου και μετά την παρουσίαση του κόμματος, θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη στο Μουσείο Θυμάτων Ναζισμού.

Wikileaks: Η Τουρκία ετοιμάζει θερμό επεισόδιο στο Οικόπεδο 12


Αποφασισμένη εμφανίζεται η Άγκυρα να εμποδίσει την παραγωγή αερίου σύμφωνα με τις αποκαλύψεις του Wikileaks που δημοσιεύουν "ΤΑ ΝΕΑ".
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η Τουρκία δήλωνε αποφασισμένη ακόμα για στρατιωτική αντιπαράθεση στην Ανατολική Μεσόγειο όταν η Κυπριακή Δημοκρατία φθάσει στο στάδιο παραγωγής του φυσικού αερίου από το Οικόπεδο 12.
Αυτές τις πληροφορίες είχε η Stratfor τον περασμένο φθινόπωρο όταν δοκίμαζε τα νερά και τα νεύρα Ελλάδας, Κύπρου και Ισραήλ προκαλώντας ένταση στην περιοχή.
Μάλιστα, σύμφωνα με το δημοσίευμα το οποίο επικαλείται το Wilkileaks, οι αναλυτές της εταιρείας πίστευαν ότι η τόσο η Λευκωσία όσο και η Αθήνα, εκμεταλλεύθηκαν τη ρήξη των τουρκοϊσραηλινών σχέσεων για να συμμαχήσουν με το Ισραήλ.
"To Ισραήλ χαίρεται που βλέπει την Τουρκία να πιέζεται", επισημαίνουν οι αναλυτές της Stratfor.
"Η επίσημη πολιτική της Τουρκίας είναι να περιμένει μέχρι η Κύπρος να μπει στο στάδιο παραγωγής για να αναλάβει αποφασιστική δράση.

http://aneksartitoi-ellines.blogspot.com/

Νέο βίντεο με την έκρηξη του Τσάλεντζερ, 26 χρόνια μετά!

http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=126989&catid=7


Ενα ερασιτεχνικό βίντεο απο την εκτόξευση του διαστημικού λεωφορείου και την έκρηξη που ακολούθησε ήρθε στο φως.

Το βίντεο τραβήχτηκε απο τον Jeffrey Ault και δημοσιεύτηκε απο την Huffington Post. Ο Ault βρισκόταν στο πλήθος που παρακολουθούσε την εκτόξευση και κατέγραψε τα πάντα με την κάμερά του ενώ το υλικό βρισκόταν επι 26 χρόνια κλεισμένο σε ένα κουτί στο σπίτι του.

Πρόκειται για εικόνες που δεν είχαν μέχρι τώρα μεταδοθεί απο κανένα μέσο ενημέρωσης.

news 247 // Επιστήμονες κατάφεραν να "συναρμολογήσουν" τον Τιτανικό

Επιστήμονες κατάφεραν να "συναρμολογήσουν" τον Τιτανικό
http://gr.news.yahoo.com/%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AE%CE%BC%CE%BF%CE%BD%CE%B5%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%86%CE%B5%CF%81%CE%B1%CE%BD-%CE%BD%CE%B1-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B1%CF%81%CE%BC%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AE%CF%83%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CF%84%CE%B9%CF%84%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C-093106800.html

Για περισσότερο από τρία τέταρτα του αιώνα, το κουφάρι του Τιτανικού κείτεται στον βάθη του ωκεανού. Ακόμα και όταν οι επιστήμονες το ανακάλυψαν το 1985, δεν μπορούσαν να πουν με σιγουριά τι είχε ακριβώς συμβεί τη μοιραία εκείνη νύχτα.
Μάλιστα πρόσφατη έρευνα εμπλέκει και την Σελήνη σε αυτό, πως επηρέασε το παγόβουνο, οδηγώντας το στην τροχιά του πλοίου.
Σύμφωνα με την Daily Mail, ερευνητές κατόρθωσαν να "συναρμολογήσουν" τα συντρίμμια του πλοίου δημιουργώντας μια πιο σαφή εικόνα.
Για πρώτη φορά έρχονται στο φως συγκλονιστικές φωτογραφίες τραβηγμένες μέσω sonar από υποβρύχια ρομπότ.

Πρόκειται για πάνω από 100.000 ψηφιακές φωτογραφίες που ερευνητές κατόρθωσαν να συνθέσουν μια ολοκληρωμένη εικόνα του πλοίου, όπως κείτεται στον βυθό, σε βάθος 4 χιλιομέτρων.
Έτσι, για πρώτη φορά ο "Τιτανικός" απεικονίζεται ολόκληρος και όχι τμηματικά, δημιουργώντας έναν λεπτομερή χάρτη του ναυαγίου.
Το πλοίο έσπασε στα δύο, αφού ενώ βυθιζόταν με την πλώρη προς τα κάτω και την πρύμνη προς τα πάνω, κόπηκε στην μέση το πλοίο, λόγω του τεράστιου μεγέθους της πρύμνης.
Σύμφωνα με την ολοκληρωμένη εικόνα του ναυαγίου, στην φωτογραφία φαίνεται η πρύμνη του πλοίου να κείτεται αποκομμένη από το βασικό κουφάρι, σε απόσταση περίπου 800 μέτρων.
Μέσω των εν λόγω φωτογραφιών οι οποίες έχουν αναλυθεί κατά 130.000 φορές περισσότερο, οι επιστήμονες ελπίζουν να δημιουργήσουν ένα ακριβές και λεπτομερές μωσαϊκό του ναυαγίου, που θα τους οδηγήσει στη συνέχεια σε απαντήσεις.