ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΤΗΛ.ΚΕΝΤΡΟ ΑΛΛΑ Η ΕΡΓΟΔΟΣΙΑ ΚΡΥΒΟΤΑΝ

Συντάχθηκε απο τον/την Makelaris Στις .
makeleio-sima
Επειδή αυτές τις ώρες δεχόμαστε καταιγισμό τηλεφώνων , mail και μηνυμάτων  από φίλους τηλεθεατές που αγκάλιασαν και στήριξαν το ΜΑΚΕΛΕΙΟ 2 από τις πρώτες εκπομπές μέχρι και σήμερα(19 μήνες μετά)ενημερώνουμε τον κόσμο ότι επειδή εκεί στον Ταύρο το΄κλεισαν το μαγαζί κι έφυγαν και άφησαν μόνον κι έρημο το Λιακόπουλο να κάνει τηλεμάρκετινγ και να πουλάει βιβλία, οτι η εκπομπή θα μεταδίδεται από δω και στο εξής(και για όσο καιρό κρίνουμε εμείς απαραίτητο)από το makeleio.gr.
Μια χαρά πήγαμε χτες. Πέσανε βέβαια κάτι μπεκρήδες του έμμισθου παρακράτους, ΚΥΠΑΤΖΗΔΕΣ, χακεράκια να μας καταπιούν, τους δώσαμε τον πούλο στο χέρι, είπαμε αλήθειες και ξεσκάσαμε. Ξεμπροστάσαμε και τους "κοπρίτες" κατά Πάγκαλον , του ΕΣΡ, τα χώσαμε  και στους δεινόσαυρους-εργολάβους-καναλάρχες που μας πίεζαν συνέχεια για θεματολογία και πολιτικάντηδες και πέσαμε για ελαφρύ ύπνο.
Εμείς θα' μαστε πάντα(όσο έχουμε καλή υγεία και καλή καρδιά)δίπλα στον έλληνα που τραβάει το σταυρό της καθημερινής ανηφοριάς. Απέναντι στα πολιτικά σκουλήκια που ξεπουλάνε την πατρίδα μας. Εδώ. Ακλόνητοι. Γιατί έχουμε δύναμη. Αστείρευτη. Την στήριξή σας.
Ευχαριστούμε και συνεχίζουμε. Οι προδότες και οι Τούρκογλου είναι πολλοί στον τόπο και τους έχουμε βάλει στη σειρά.
Σ.Χ
www.makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.