Ο «πανεθνικός ξεσηκωμός» του Πάνου Καμμένου


Την παρουσίαση της ιδρυτικής διακήρυξης του κόμματος του «Ανεξάρτητοι Έλληνες», έκανε ο Πάνος Καμμένος από το Δίστομο.
Χειροκροτούμενος από τους οπαδούς του που έφτασαν μέχρι το Δίστομο, παρά τις σκληρές καιρικές συνθήκες αφού έβρεχε και χιόνιζε, ο κ. Καμμένος έκανε λόγο για «πανεθνική αφύπνιση» και για «πανεθνικό ξεσηκωμό».

Ο Π. Καμμένος έκανε ιδιαίτερες αναφορές στην ιστορία και τις εκτελέσεις του Διστόμου, δημιουργώντας συνειρμούς για γερμανική κυριαρχία στην οικονομική και πολιτική ζωή της χώρας, ενώ ταυτόχρονα έκανε συνεχώς αναφορές στις γερμανικές θηριωδίες επαναφέροντας συνεχώς στο προσκήνιο το θέμα των γερμανικών επανορθώσεων.

Με τη φράση : «Δεσμευόμαστε να αγωνιστούμε ανυποχώρητα και με όσα μέσα διαθέτουμε για να ανοίξει και να κριθεί με αντικειμενικούς όρους ο φάκελος της εθνικής τραγωδίας» έδωσε το στίγμα της νέας του κίνησης από το Δημαρχείο του Διστόμου. 

Εκτίμησε ως βασικό στοιχείο την απόδοση ευθυνών και μάλιστα υπογράμμισε πως «μόνο μία υπερκομματική επιτροπή με έκτακτες εξουσίες και αρμοδιότητες, αποτελούμενη αδέκαστους και υπεράνω υποψίας Έλληνες, μπορεί να φέρει σε πέρας αυτό το δύσκολο έργο». 

Ο «πανεθνικός ξεσηκωμός» του Πάνου Καμμένου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.