Σχόλια Τρίφυλλα!.......απο Chris

TΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΧΑΘΗΚΕ
Το τελικό συμπέρασμα που βγαίνει την επομένη της ήττας απο τον ΠΑΟΚ είναι οτι ο Παναθηναϊκός για άλλη μια φορά έβγαλε τα μάτια του μόνος του...
Ναι, υπήρχε σχέδιο για να μείνει η ομάδα χωρίς τον κόσμο της στο πιό κρίσιμο σημείο της κούρσας του πρωταθλήματος, ναι, ήταν ανεκδιήγητος ο Βοσκάκης που έβλεπε και δεν σφύριζε και στο τέλος όταν όλα είχαν κριθεί έδωσε ενα μούφα πέναλτι για να θολώσει τα νερά, ναι, την ομάδα την κυνηγάνε με λύσσα σε όλα τα επίπεδα, ΟΧΙ, δεν είναι όλα αυτά δικαιολογία για την χθεσινή ήττα η οποία ήρθε από έλλειψη τρεξίματος και ποδοσφαιρικού εγωισμού, εγωισμό τον οποίο διέθετε ο ελλειπής ΠΑΟΚ, ο οποίος απέδειξε στα κόκκινα παπαγαλάκια οτι δεν ανοίγει τα πόδια του στον Παναθηναϊκό.
Όταν έχεις τα βασικά σου ατού ( Κουίνσυ, Βιτόλο, Ζέκα ) σε μέτρια εώς κακή μέρα και τους Κατσουράνη και Σαριέγκι να μην βλέπονται, δεν μπορείς να περιμένεις τίποτα παραπάνω από αυτό που φυσιολογικά ήρθε.
Όλοι αναρωτιόμαστε που πήγε αυτός ο Παναθηναϊκός που βλέπαμε στην αρχή της σαιζόν, με παίκτες που γυάλιζε το μάτι τους και τρέχανε ακατάπαυστα. Λίγο τρέξιμο και ψυχή ήθελε χθες και θα το είχαν καθαρίσει άνετα το παιχνίδι, κόντρα σε κάθε λογής βοσκάκηδες και σε κάθε παρασκήνιο.
Το σημαντικό είναι οτι δεν χάθηκε απολύτως τίποτα και αν η ομάδα σοβαρευτεί και παίξει αυτό που μπορεί, τα πάντα είναι στο χέρι της, αρχής γενομένης απο το ντέρμπι με την ΑΕΚ και εν αναμονή του υπέρ πάντων αγώνα με τον Ολυμπιακό όπου εκεί πια θα κριθούν όλα.
Ο Φερέιρα έχει βγάλει πολλά μαγικά ραβδάκια απ΄το καπέλο του μέχρι στιγμής και τώρα καλείται να βγάλει άλλο ένα που θα επαναφέρει τον εγωισμό των παικτών του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.