Τα γιαούρτια είναι μόνον η αρχή

Ζούμε σε μία χώρα όπου ο πρωθυπουργός της την πούλησε καταρχήν στους Τούρκους και στη συνέχεια στους Γερμανούς και τους άλλους ευρωπαίους.

Τα γιαούρτια είναι μόνον η αρχή
Ο υπουργός Οικονομικών της μαζί με τον επικεφαλής της Στατιστικής Υπηρεσίας της, την χρεοκόπησαν με τεχνικό τρόπο και την παρέδωσαν βορρά στο ΔΝΤ. Οι υπουργοί Εργασίας και Υγείας κατέστρεψαν την εργασιακή νομοθεσία και το κοινωνικό και ασφαλιστικό δίχτυ προστασίας της, μετατρέποντας την σε Ελ Ντοράντο της ανθρώπινης εκμετάλλευσης ή χώρα του τέταρτου κόσμου, με καπιταλισμό του 19ου αιώνα. Ο πρώην υπουργός Εξωτερικών της ήταν εκλεκτός και πουλέν της Καγκελαρίας και της σχολής αποικιοκρατίας του Μέττερνιχ.
Ζούμε σε μία χώρα που οι κάτοικοί της πουλήθηκαν από τις κυβερνήσεις της, τα μίντια του κατεστημένου, τους τραπεζίτες, τον κύκλο των βιομηχάνων της.Ζούμε σε μια χώρα όπου οι κρατικές εγγυήσεις είτε στα ομόλογα, είτε στο συνταγματικό και νομικό της πλαίσιο κατέρρευσαν σαν χάρτινοι πύργοι.
Στη χώρα αυτή οι απολογητές του Μνημονίου και τα υποχείρια του εξανδραποδισμού μας, θέλουν να μας πείσουν ότι βία είναι τα γιαουρτώματα και τα γιούχα. Ότι δεν είναι σωστό να γίνονται επεισόδια στις παρελάσεις. Ότι προβοκάτορες είναι αυτοί που οργανώνουν διαμαρτυρίες. Ότι κινδυνεύει το πολίτευμα της Δημοκρατίας από αυτά που γίνονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.