Κακός οιωνός για το "επετειακό" δρομολόγιο του Τιτανικού

Κακός οιωνός για το "επετειακό" δρομολόγιο του ΤιτανικούΛίγες ώρες μετά τον απόπλου του πλοίου, που θα πραγματοποιήσει το ίδιο δρομολόγιο που ακολούθησε πριν βυθιστεί στον Ατλαντικό Ωκεανό ο Τιτανικός, το ταξίδι διακόπηκε απότομα, αναγκάζοντας τον καπετάνιο να επιστρέψει στο λιμάνι.
Το πλοίο ξεκίνησε την Κυριακή από το Σαουθάμπτον, με προορισμό τη Νέα Υόρκη.
Στις 2:25 τα ξημερώματα της 15ης Απριλίου, ακριβώς εκατό χρόνια μετά το ιστορικό ναυάγιο που στοίχισε τη ζωή σε 1.517 ανθρώπους, πλήρωμα και επιβαίνοντες θέλουν να αποτίσουν φόρο τιμής, στο ακριβές σημείο, όπου ο Τιτανικός χτύπησε το παγόβουνο και βυθίστηκε.
Titanic memorial cruise sets sail Ωστόσο, η "μοίρα" φαίνεται να παίζει παράξενα παιχνίδια, αφού ένα  επείγον ιατρικό περιστατικό, υποχρέωσε τον καπετάνιο του πλοίου, να επιστρέψει στη στεριά,  ώστε να είναι πιο εύκολη η προσγείωση ελικοπτέρου.
Το ταξίδι του πλοίου ήδη καθυστέρησε η σφοδρή κακοκαιρία, με αποτέλεσμα να φτάσει στο λιμάνι Cobh της Ιρλανδίας, το τελευταίο λιμάνι όπου έδεσε ο Τιτανικός, με δύο ώρες καθυστέρηση.
Τώρα, όπως αναφέρει η Daily Mail, το πλοίο επιστρέφει στην Ιρλανδία, για να κάνει πιο εύκολη την από αέρος διακομιδή του ασθενούς.
Titanic memorial travellers dressed up in period costume Οι επιβάτες του πλοίου, συγγενείς των θυμάτων του ναυαγίου, ιστορικοί, συγγραφείς και άλλοι, που συναρπάζονται από την ιστορία του Τιτανικού, προέρχονται από 20 χώρες.
Μάλιστα, πολλοί από τους επιβαίνοντες, έχουν ντυθεί και με ρούχα της εποχής.
Οι θέσεις στο πλοίο είναι ακριβώς 1.309. Τα εισιτήρια κοστίζουν από 3.400 έως 7.200 ευρώ για τις 12 μέρες της κρουαζιέρας.
Μια μπάντα από το Βέλγιο έχει προσληφθεί για να παίζει μουσική την ώρα, που ο Τιτανικός βυθιζόταν. Ακριβώς, όπως πριν από 100 χρόνια...
Πάντως, ένας από τους επιβάτες, δήλωσε ανήσυχος για το ταξίδι.
"Έχω ένα κακό προαίσθημα. Και δεν είμαι ο μόνος. Ίσως τελικά, αυτό το ταξίδι να είναι καταδικασμένο από τους κακούς οιωνούς", είπε.
News247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.