ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΕΛΟΣ!!!

Μεθαύριο, Τετάρτη, ο κ. Καμμένος αναμένεται να παρουσιάσει τις προγραμματικές θέσεις του κόμματός του. Σύμφωνα με πληροφορίες, θα υποστηρίξει την έξοδο της Ελλάδας από το Μνημόνιο, τη δανειοδότηση για την κάλυψη τρεχουσών αλλαγών από την Κίνα και τη Ρωσία και επιστροφή στην πραγματική οικονομία και ανάπτυξη, αντί της πολιτικής ύφεσης που ακολουθείται σήμερα.
Ο κ. Καμμένος αναμένεται να παρουσιάσει ολοκληρωμένο πρόγραμμα εξόδου της χώρας από το Μνημόνιο και την κρίση, με επιστροφή στις αγορές και χαμηλότοκη δανειοδότηση από τρίτες χώρες.
Σε δηλώσεις του διακήρυξε την ακυρότητα του Μνημονίου καταγγέλλοντας ότι «δεν ισχύει, είναι άκυρο και αντισυνταγματικό»!
Τόνισε επίσης πως δεν αναγνωρίζει το χρέος των τόκων και πιστεύει στην πληρωμή μόνο του κεφαλαίου των 130 δισεκατομμυρίων ευρώ και όχι των τόκων. «Πιστεύουμε στην Ευρώπη των λαών αλλά άλλαξε από τον Απρίλιο του 2010 που η Γερμανία αποφάσισε να αντιμετωπίζει τους εταίρους ως εταίρες», πρόσθεσε.
Τι προβλέπει η εκλογική νομοθεσία και ο κανονισμός της Βουλής
Οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες» μετά την προσχώρηση του βουλευτή Βοιωτίας, Μιχάλη Γιαννάκη διαθέτουν πλέον δέκα βουλευτές γεγονός που θα τους επιτρέψει να έχουν όλα τα πλεονεκτήματα που συνεπάγεται μία κοινοβουλευτική ομάδα τα οποία θα είναι τα ίδια που απολαμβάνουν ΝΔ,ΠΑΣΟΚ,ΣΥΡΙΖΑ,ΚΚΕ ΛΑΟΣ και είναι τα εξής:
-ίση αντιμετώπιση στο τηλεοπτικό χρόνο που θα δοθεί στους «Ανεξάρτητους Έλληνες» για να εκφράσει τις θέσεις του στους πολίτες
-δικαίωμα συμμετοχής του Πάνου Καμμένου σε πολιτικό debate μεταξύ των πολιτικών αρχηγών όπως συνηθίζεται λίγες ημέρες πριν από τις εκλογές
-και οικονομική επιχορήγηση στο κόμμα του όπως λαμβάνουν και τα υπόλοιπα κόμματα που συγκροτούν κοινοβουλευτικές ομάδες.

http://eleytheriahthanatos.blogspot.com/2012/04/o.html#.T3mdifB1Akk 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.