Τσακώνονται και οι "κύκλοι" Τζίγγερ-Βγενόπουλου

Μετά τις επίσημες ανακοινώσεις από τις δυο πλευρές ήρθαν και οι "κύκλοι" εκατέρωθεν για να απαντήσουν στα επιχειρήματα και τις απόψεις της κάθε πλευράς.



Το πρωί της Τετάρτης ο Ανδρέας Βγενόπουλος απάντησε με επίσημη ανακοίνωση στην ανακοίνωση που είχε βγάλει την Τρίτη ο Γιάννης Βαρδινογιάννης αναφορικά με την συνάντηση του με τους Παλαίμαχους αλλά και την ΓΗΠΕΛ.
Από το μεσημέρι της Τετάρτης όμως άρχισαν να τσακώνονται και οι "κύκλοι" του Γιάννη Βαρδινογιάννη με αυτούς του Ανδρέα Βγενόπουλο με εκατέρωθεν διαρροές και επιχειρήματα και απόψεις μόνο υπέρ της μίας πλευράς και φυσικά κατά το δοκούν.       
Την αρχή έκαναν οι "κύκλοι" του Γιάννη Βαρδινογιάννη που απάντησαν στην επίσημη ανακοίνωση του Ανδρέα Βγενόπουλου.
Λίγη ώρα αργότερα ήρθε η απάντηση από τους αντίπαλους "κύκλους". Οι συνεργάτες του "Mr MIG" αντέκρουσαν την άποψη του Τζίγγερ ότι δεν υπήρξε η σύμφωνη γνώμη του, υποστηρίζοντας ότι ουδέποτε εκείνο το διάστημα διαψεύστηκε από τον μεγαλομέτοχο η επίτευξη συμφωνίας.
Αντίθετα, παραπέμπουν στα δημοσιεύματα των εφημερίδων την επόμενη μέρα της συνάντησης σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας και τα οποία έκαναν λόγο για "συμφωνία κυρίων" ανάμεσα σε Βαρδινογιάννη και Βγενόπουλο.
Υποστηρίζουν μάλιστα πως αν εξαρχής δεν συμφωνούσε ο μεγαλομέτοχος με τους όρους του μνημονίου, που είχε δημοσιευτεί σε όλα τα ΜΜΕ, τότε θα είχε διαψεύσει άμεσα ότι η συμφωνία του με τους Πατέρα και Βγενόπουλου κινείται πάνω στο συγκεκριμένο έγγραφο.
"Κύκλοι" εις στο τετράγωνο
Φυσικά οι "κύκλοι" Βγενόπουλου δεν έμειναν αναπάντητοι από πλευράς των "κύκλων" του Γιάννη Βαρδινογιάννη οι οποίοι εξέφραζαν την απορία για το επιχείρημα του Ανδρέα Βγενόπουλο. Ο μεγαλομέτοχος έλεγε ότι δεν κατανοεί τις επιλογές του Mr MIG, αφού αυτές απλά τον εκθέτουν.
"Αφού έχει στα χέρια του αυτό το έγγραφο και αφού έχει και μάρτυρα (σ.σ. τον Πατέρα) να υποστηρίξει τα λεγόμενα του, γιατί δεν χρησιμοποίησε το επιχείρημα του στη συνέντευξη που είχε δώσει τον Σεπτέμβριο του 2011 στο Πεντελικό, ώστε να εκθέσει τα κακώς κείμενα; Γιατί περίμενε να περάσουν εφτά μήνες;"ανέφερε το περιβάλλον του Τζίγγγερ.
Ακόμη υποστήριζαν πως η συμφωνία κυρίων αφορούσε τους όρους στους οποίους αναφέρθηκε ο Ανδρέας Βγενόπουλος μετά το πέρας της συνάντησης.
Και φυσικά δεν αποκλείεται να έχουμε και συνέχεια...
Την... πληρώνει ο Παναθηναϊκός
Βέβαια με όλους αυτούς τους "κύκλους" και τα τετράγωνα ούτε ο κόσμος του Παναθηναϊκού μπορεί να μάθει την αλήθεια ούτε φυσικά το Τριφύλλι κερδίζει κάτι.
Αντίθετα χάνεται πολύτιμος χρόνος και η ομάδα βαδίζει ολοένα προς την καταστροφή με τον κάθε μέτοχο να έχει μερίδιο ευθύνης ανάλογο με αυτό που το αναλογεί. Και φυσικά το περισσότερο έχει ο Γιάννης Βαρδινογιάννης ο οποίος κατέχει το 54.7% των μετοχών της πράσινης ΠΑΕ και λιγότερο ο Ανδρέας Βγενόπουλος ο οποίος έχει λίγο πάνω από το 10%.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.