Πού και πότε θα πάρετε φθηνά τρόφιμα. Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται το κίνημα των φθηνών προϊόντων που ξεκίνησε από τους παραγωγούς πατάτας της Πιερίας.

http://www.newsbomb.gr/koinwnia/story/119439/poy-kai-pote-tha-parete-fthina-trofima
Πού και πότε θα πάρετε φθηνά τρόφιμαΜάλιστα, παρόμοια πρωτοβουλία σημειώνεται και από τους αγρότες στην Αττική, με ολοένα και περισσότερους δήμους να προστίθενται στη μακρά λίστα των παραγγελιών.
Ειδικότερα, ο Δήμος Κορυδαλλού ξεκινά τη διανομή στους δημότες του, πατάταςΝευροκοπίου και ρυζιού από τις Σέρρες απευθείας από τους παραγωγούς, προκειμένου να χτίσει ένα «τείχος» στην αισχροκέρδεια των μεσαζόντων. 
Παράλληλα, ο Δήμος Ωραιόκάστρου οργανώνει τη διάθεση πατάτας απευθείας από τουςπαραγωγούς Νευροκοπίου και Βροντούς, όπου θα διατίθενται 30 τόνοι πατάτας έναντι 0,25 ευρώ το κιλό σε συσκευασίες των 20 κιλών.
Ο Δήμος Αμπελοκήπων- Μενεμένης οργανώνει τη διάθεση διάφορων προιόντων απευθείας από τους παραγωγούς, ενώ ο Δήμος Θερμαϊκού άρχισε τις διαδικασίες για διανομή φθηνής πατάτας (0,30 ευρώ το κιλό) από το Νευροκόπι και ρυζιού (078 μέχρι 1,00 ευρώ το κιλό) από τη Χαλάστρα.
Επίσης, ο Δήμος Νεάπολης- Συκεών βρίσκεται στην διαδικασία επαφών με παραγωγούς για πατάτα, λάδι, αλεύρι, ρύζι, φακές και φασόλια.
Τέλος, για σήμερα έχει προγραμματιστεί η διάθεση οκτώ τόνων πατάτας Νευροκοπίου στα μέλη του  Αγροτικού Συνεταιρισμού Ασσήρου έναντι 0,31 ευρώ το κιλό.
 Αναλυτικά η διάθεση προϊόντων ανά περιοχή:http://www.newsbomb.gr/koinwnia/story/119439/poy-kai-pote-tha-parete-fthina-trofima

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.