Θα μας ταΐζουν φάρμακα από… βάζα. Μεταρρύθμιση βαφτίζουν τη χορήγηση χύμα σκευασμάτων από τα φαρμακεία.

http://www.newsbomb.gr/koinwnia/story/119634/tha-mas-taizoyn-farmaka-apo-vaza
Χύμα και τσουβαλάτα θέλουν να πασάρουν σε ασθενείς, ευπαθείς ομάδες και παιδιά φάρμακα του κιλού χωρίς ποιοτικά χαρακτηριστικά, δίχως ελέγχους και δυστυχώς με χαμένο φιλότιμο απέναντι στην κοινωνία…
Η μεταβατική κυβέρνηση Παπαδήμου φαίνεται ότι είναι αποφασισμένη να οδηγήσει την Ελλάδα στην οδό της ανταγωνιστικότητας όπως την έχει φανταστεί η τρόικα, οι «δανειστές» και όσοι εργάζονται κοπιωδώς να επιδεινώσουν (δήθεν βελτιώνοντας) τις συνθήκες διαβίωσης του λαού.
Δεν μπορεί να εξηγηθεί διαφορετικά η νέα «σκέψη» περί εφαρμογής νέου νομοθετικού πλαισίου για την πώληση και τη διάθεση φαρμάκων χύμα στα φαρμακεία, σαν να είναι τσίχλες σε περίπτερα.
Αυτή τη φορά, οι «σκεπτόμενοι» κυβερνητικοί παράγοντες θέλουν τη χορήγηση φαρμάκων από βάζα εκτός από τις κανονικές συσκευασίες, οι οποίες αποτελούν εγγύηση προστασίας, ποιοτικής υπεροχής και ελέγχου της σύστασης κάθε φαρμάκου.
Με τη λογική φαρσοκωμωδιών της δεκαετίας του ’60, όταν ο Θανάσης Βέγγος υποδυόταν τον ανειδίκευτο υπάλληλο φαρμακείου, έτσι και τώρα η κυβέρνηση σκέφτεται πως αν κάποιος χρειαστεί θεραπεία πέντε ημερών θα αγοράσει πέντε δισκία φαρμάκου κι όχι συσκευασία των είκοσι!
http://www.newsbomb.gr/koinwnia/story/119634/tha-mas-taizoyn-farmaka-apo-vaza
Μεταρρύθμιση - αναχρονισμός
Θα μας ταΐζουν φάρμακα από… βάζα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.